Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαχαχ τι λεει..

Αμφιβάλλεις οτι μπορείς να πουλήσεις με αυτήν την επιχειρηματολογία 6+ 128άρι σε συγκεκριμένες "κοινωνικές ομάδες";

• Like 3
Δημοσ.

Lel,μόνο ναυαρχίδες και αυτές πανομοιότυπες(εκτός από το Note) για κινητό με ελάχιστη χρήση μέντια/μεγάλη χρήση χαρτών-productivity tools.Κάτι που κάνει εξαιρετικά καλά το σχεδόν 3ετίας Nexus 4 μου.

Καλά,να μην φάνε έχομε γλάρο. :lol:

Δημοσ.

Αμφιβάλλεις οτι μπορείς να πουλήσεις με αυτήν την επιχειρηματολογία 6+ 128άρι σε συγκεκριμένες "κοινωνικές ομάδες";

Νομίζω εκεί που πιάνεις το χρώμα θα σε καταλάβει ότι τρολλάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα τηλέφωνο Ίντερνετ και social και ολα αυτα <1 ώρα και μου έβγαλε s6 κτλπ διαλέγει βάση της τσέπης της Google και όχι την δικιά μας....

Δημοσ.

Υπάρχει ξεκάθαρα για προώθηση ναυαρχίδων αυτό το εργαλείο. Αν στα αποτελέσματα βάλεις "low price" τότε βγάζει (αν βγάλει) κάποια πιο προσιτά τηλέφωνα.

Κριτήρια:

• 1 ώρα κλήσεων την ημέρα
  • 10 sms την ημέρα
  • 1 ώρα μουσικής με ακουστικά την ημέρα

Αποτελέσματα:

• Samsung Galaxy S6 & S6 Edge
  • HTC One (M9)
  • Sansung Galaxy Note Edge
Δημοσ.

Πολύ σωστή η σκέψη σου απλώς δύο παρατηρήσεις:

1) Αν έχεις πάνω από 150 φίλους στο Facebook, προτίμησε το 128GB μοντέλο. Έτσι θα αποθηκεύονται τα δεδομένα των φίλων σου στη μεγάλη μνήμη οπότε θα ανοίγει το προφίλ τους κλπ γρηγορότερα.

2) Προτίμησε (εκτός κι αν δε σ' αρέσει καθόλου) το χρυσό χρώμα. Το γεγονός οτι ανακλά μεγάλο μέρος της κίτρινης ακτινοβολίας βοηθάει στο να μην επηρεάζεται τόσο το σήμα του. Οπότε μπορείς να πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες για να σερφάρεις όταν δε βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο WiFi

Κάνε μια αίτηση στο marketing της Apple με τέτοια επιχειρήματα άνετα πουλάς ότι θες στο 95% του πληθυσμού που δεν έχει ιδέα από κινητά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...