Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω της τεράστιας ποικιλίας smartphones με Android στην αγορά, υπάρχουν πολλοί που δυσκολεύονται να επιλέξουν την συσκευή που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες τους.Στο Internet θα βρείτε ένα σωρό αξιολογήσεις καθώς και συγκριτικούς πίνακες χαρακτηριστικών που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να επιλέξει το smartphone που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους, ωστόσο η Google προσφέρει μία ακόμα δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές, και για αυτό δημιούργησε τo online εργαλείο “Which Phone” στην ιστοσελίδα για το Android.

Το εργαλείο που υπάρχει στην ιστοσελίδα, εφόσον κάνετε τις σχετικές υποδείξεις, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κινητό ή τα κινητά που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Για παράδειγμα αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε την λειτουργία που σας ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο ανάμεσα σε δώδεκα προτεινόμενες (μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία λειτουργίες, όπως “Taking Photos”, “Listening to music”,“Gaming” κ.ά). Καθώς η διαδικασία προχωράει, θα παρατηρήσετε ότι οι συσκευές στο κάτω μέρος μειώνονται αριθμητικά, ωσότου περιοριστούν αρκετά. Τότε, και με τον αριθμό των συσκευών να έχει μειωθεί αρκετά (σε τρεις για παράδειγμα) μπορείτε να ζητήσετε να σας δείξει τις υποψήφιες για αγορά συσκευές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: The Next Web

Δημοσ.

πλακα εχει!δεν ξερω ποσο "δικαιο" ειναι βεβαια...

συμπληρωσα ολα τα κουτακια και μου βγαλε galaxy s6,galaxy Note 5 και HTC one m9 

Εσύ το Galaxy Note 5 πάρε :P

• Like 3
Δημοσ.

φαντασου ποσο iq θελει να διαλεξεις ενα κινητο που στο κανανε και εφαρμογη.... αν και φολα η εφαρμογη καθως δεν εχει ολες τις εταιριες ασε που δινει οτι να'ναι αποτελεσμα

Δημοσ.

αχρηστη!

μονο μια ερωτηση χρειαζεται. εισαι ποζερας?

ναι.

galaxy6 ή iphone6

οχι

ολα τα υπολοιπα

:D

• Like 4
Δημοσ.

Αντι να βγαλει πρωτα αυτα που τα εχουν ολα σε καλη τιμη, σου εμφανιζουν πρωτα το s6, το g4, το htc one. Η τιμη με λιγα λογια ειναι δευτερευον παραγοντας.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα να σας βγαζει οτι σας ταιριαζει το πιο ακριβο κινητο της αγορας και να ειναι σε ολους το ιδιο απο την ιδια εταιρια!!!

Δημοσ.

HTC One M9 μου έβγαλε ως κύριο αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα και σκεφτόμουν..

Όμως εγώ το θέλω μικρό και αδιάβροχο όπως το Z1 Compact μου και πρέπει να βγει Z4 Compact γιατί δεν μου ταιριάζει γάντι τίποτα άλλο :D

Δημοσ.

τι απατη ... εψαξα για ενα τηλεφωνο με αραιη εως αδιαφορη χρηση καμερας, με μπαταρια που να διαρκει και να παιζει και κανα mp3 και μου εβγαλε κατι κουραδες που κανουν 400-600 ευρω με 8 πυρηνες , 6 καμερες 5 κεραιες ,μεγαλα σαν τηγανια ,που θα κανουν την ζωη μου καλυτερη  το μελον αισιοδοξο , θα μου χαρισουν υγεια και μακροζωια σε εμενα και οποιους παρω τηλεφωνο απο αυτο λυχναρι    .

τα "χαι τρεκ" της αγορας .

κουβαρνταδες στο android ...

ευτυχως τις αναγκες μου τις εχω καλυψει επαρκως με ενα που κανει  30 γιουρια και ειχε και ρεστα  . 

• Like 15
Δημοσ.

ε ναι, για να ακους mp3 και να τραβας φωτο θες 8 πυρηνες τουλαχιστον! αλλιως δεν...

Πω μας ανοιξες τα ματια μονο που στην ελευθερη αγορα οι 8 πυρηνες στοιχιζουν οσο ο μισος τις κλειστης αγορας...

iPhone 6 Plus για να μπαίνω στο fb και να ακούω μουσικη σαν άνθρωπος.

Αν πρεπει να δωσεις τοσα χρηματα για να μπαινεις fb και να ακους μουσικη τοτε πρεπει να το κοιταξεις επειγοντως καπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone 6 Plus για να μπαίνω στο fb και να ακούω μουσικη σαν άνθρωπος.

Πολύ σωστή η σκέψη σου απλώς δύο παρατηρήσεις:

1) Αν έχεις πάνω από 150 φίλους στο Facebook, προτίμησε το 128GB μοντέλο. Έτσι θα αποθηκεύονται τα δεδομένα των φίλων σου στη μεγάλη μνήμη οπότε θα ανοίγει το προφίλ τους κλπ γρηγορότερα.

2) Προτίμησε (εκτός κι αν δε σ' αρέσει καθόλου) το χρυσό χρώμα. Το γεγονός οτι ανακλά μεγάλο μέρος της κίτρινης ακτινοβολίας βοηθάει στο να μην επηρεάζεται τόσο το σήμα του. Οπότε μπορείς να πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες για να σερφάρεις όταν δε βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο WiFi

Επεξ/σία από Abudi
  • Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...