Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ της NOVA για ΔΩΡΕΑΝ και καλά για τα HD κανάλια!

Φίλος μου πήγε να κάνει ανανέωση στο συμβόλαιό του με την NOVA – FORTHNET, κυρίως για να πετύχει καλύτερη τιμή στο πακέτο του. Με έκπληξη ενημερώθηκε ότι, υπάρχει δέσμευση για 18 μήνες, λόγο του ΟΤΙ δέχτηκε την προωθητική ενέργεια για ΔΩΡΕΑΝ τα HD για 18 μήνες.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν τον ενημέρωσαν για δέσμευση. Και φυσικά θα κάνει καταγγελία και στην προστασία του καταναλωτή. Απλά σας το γνωστοποιώ, για να μην τρέχετε αδίκως μετά.

Είναι απαράδεκτο πάντως να έχουν τέτοιες πρακτικές.

Δημοσ.

Φιλε μου κι εγώ πήγα να το κάνω αλλά ευτυχος το διάβασα.το είχε με μικρά γράμματα κάτω κάτω.

Δημοσ.

Είναι γνωστό εδώ και 1,5 χρόνο περίπου πως η προσφορά των δωρεάν HD για πάντα συνεπάγεται δέσμευση για 18 μήνες και με μια γρήγορη αναζήτηση θα το εύρισκες.

Πάντως, αυτό είναι ένα θέμα που καθένας κρίνει διαφορετικά αν είναι προς το συμφέρον του ή όχι.

Καταγγελία δεν θα βοηθήσει το φίλο σου γιατί, σύμφωνα με όσα λέει ο προηγούμενος, το γράφει και το είχε διαβάσει.

Δημοσ.

στον φίλο μου έγινε με τηλεφωνική προώθηση. (Στο site το γράφει - το είδε μετά την ανάρτηση - βέβαια δεν το γράφει άμεσα....)

ο φίλος μου στηρίζει την βεβαιότητα ότι ΠΟΤΕ δεν ενημερώθηκε για δέσμευση στα εξής:

1) Αν ήθελε τα HD κανάλια θα τα είχε ζητήσει από την αρχή.
2) Η τηλεόρασή του δεν ήταν HD, ούτε αγόρασε HD τηλεόραση.
3) Ποιος «κουτός» θα επέλεγε να δεσμευτεί 18 μήνες, για μια υπηρεσία που κοστίζει 4,99 και θα μπορούσε να την ενεργοποιήσει κόψει όποτε ήθελε.
4) Στο screenshot που έχει από την καρτέλα του, υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Άρα δεν έχει κάτι ενεργό για να είναι δεσμευμένος.
5) Επίσης στο screenshot γίνεται αντιληπτό, ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες του “My Account”.
6) Στο ότι δεν υπάρχει ηχητικό αρχείο ή υπογραφή του , στο να αποδέχοται κάτι για 18μηνη ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Άλλο το να προσφέρεις κάτι ελεύθερα, άλλο το να προσφέρεις με δέσμευση.
7) Αν υπήρχε προσφορά ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, θα έπρεπε να είναι ηχογραφημένη η συνομιλία ή να έχει υπογράψει κάτι.

Δημοσ.

Εν πάση περιπτώσει, ο στόχος του νήματος που άνοιξες είναι να ενημερώσεις, όπως έγραψες στο 1ο post, για τη δέσμευση των 18 μηνών στα δωρεάν HD της Nova και ήδη οι δύο που συμμετείχαν στη συζήτηση σου είπαν ότι είναι γνωστό το θέμα.

Όταν και όποτε ολοκληρώσει ο φίλος σου την καταγγελία που θα κάνει, ενημέρωσε το νήμα.

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!

Πήραν τον φίλο μου από την NOVA-Forthnet και έγινε αποκατάσταση της όλης παρεξήγησης!

Ο φίλος μου ΔΕΝ έχει πλέον στην καρτέλα πελάτη, δέσμευση για 18 μήνες, όπως έπρεπε να είναι.

Χαίρομαι που τα αντανακλαστικά της εταιρείας ήταν ΑΜΕΣΑ και ΣΩΣΤΑ!

Υ.Γ. Ο φίλος μου θα μείνει στην εταιρεία, είχε πάει από Σάββατο να δει για ΟΤΕ.

Δημοσ.

Το ίδιο πήγαν να κάνουν και με μένα πέρσι.

Επειδή δεν είχε λήξει το συμβόλαιο  και παζάρευα κάτι καλλίτερο , με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν τα HD, δωρεάν.

Όταν μου  ζήτησε  να  να ηχογραφήσουμε τη συμφωνία , κατάλαβα ότι  είναι το τυράκι για  τη φάκα : το νέο συμβόλαιο!

Αρνήθηκα και σε 4-5 μέρες επανήλθε με άλλη  προσφορά, που τελικά πήρα.

Δημοσ.

Καλά έκανες και ενημέρωσες για να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Σωστή η αντιμετώπιση της εταιρίας.

Κι εγώ ψάχτηκα για ΟΤΕ TV αλλά ενημερώθηκα ότι κάνουν αύξηση 5€ το μήνα σε όλα τα πακέτα τους πράγμα που θεωρώ υπερβολικό κι έμεινα στη NOVA. 

Δημοσ.

Έτσι διάβασα κι εγώ κι αν κατάλαβα μάλιστα καλά ισχύει και για τους υπάρχοντες πελάτες η αύξηση. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, δεδομένου πως έχει υπογραφεί συμβόλαιο είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Είναι δυνατόν να πέφτει τέτοια κοροϊδία;  :o

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να μην είναι; Τα παιδιά εκεί στον ΟΤΕ σου δίνουν πληθώρα επιλογών σε περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος με την αύξηση των τιμών: Είτε υποβαθμίζεις το πακέτο σου (δεν λαμβάνουν υπόψιν πως μάλλον υπήρχε λόγος που επέλεξες εξ αρχής το συγκεκριμένο πακέτο) είτε κάνεις διακοπή (εκεί πληρώνεις ένα 160άρι πέναλτι για διακοπή Ιντερνετ κτλ) είτε πληρώνεις τα παραπάνω λεφτά σαν καλό παιδάκι. Βλέπεις διαλλακτικότητα;   ;)

Δημοσ.

Χαχα. Διακρίνω μια μικρή ειρωνεία αλλά δεν σε αδικώ. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά είμαστε με δεμένα χέρια; Εγώ πχ που δεν θέλω να κάνω υποβάθμιση του πακέτου μου θα αναγκαστώ να το πληρώσω το 160άρι; Τέλεια….

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,εγώ που υπεγραψαυπεγραψα δέσμευση για 18 μήνες και μου κάναν δώρο το hd αν φύγω έξι μήνες νωρίτερα τι ποινή πληρώνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...