Προς το περιεχόμενο

Mario Kart 8 DLC Pack 1 & 2 Review (Wii U)

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"δες τωρα τα dlc του smash ryuκλπ 6-7 ευρω για ενα παιχτη."

Δεν μίλησα ποτέ για τα DLC του smash οπότε τσάμπα το αναφέρεις... Δεν είπα πουθενά οτι εκεί είναι οκ το dlc

"Αμα δεν ξερεις απο βιντεογκαμες μη γραφεις αμα εισαι κατω των 20 ετων παλι μη γραφεις γιατι λες μουφες"

Το ίδιο ισχύει και για σένα το ξέρεις αυτό έτσι...? Λεφτά δίναμε για να δούμε την συνέχεια του παιχνιδιού απο την αυγή των videogames στις ηλεκτρονικές καμπίνες... θα μου πείς βέβαια "αν ήσουν καλός το τελείωνες με 100 δραχμές" αλλά σπάνια γινόταν αυτό...

"Κοψε τις π@$!ς λοιπον διαφωνεις γιατι διαφωνεις γιατι εισαι fanboy οπως ειμαι και εγω  fanboy αλλα να διαφωνεις εκει που πρεπει οχι εκει που δεν πρεπει."

Διαφωνώ ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που πρέπει... Όπως είπα και παραπάνω το smash δεν το ανέφερα γιατί είναι κλεψιά. Και γενικά τα dlc έχουν γίνει η καραμέλα των devs για να μας κοροϊδέψουν, αλλά καθαρά και μόνο στο συγγεκριμένο παιχνίδι τα dlc που βγάλανε είναι πάρα πολύ καλό value of money κατα την γνώμη μου. Υπερασπίζομαι την Nintendo όσο δεν πάει σαν fanboy αλλά δεν είμαι τυφλός... Έχω και τα πλεϊστεσιον μου και τα πισιά μου για να παίζω ότι θέλω αλλά για μένα η Nintendo είναι ζωή. Πραγματικά πιστεύω πως τα dlc του MK αξίζουν.

"Ειναι πολυ κακα γιατι μια ταινια την αγοραζεις ή την βλεπεις στο cinema μια φορα δεν σου λεει δωσε και αλλα χρηματα αν θες να δεις και τι εγινε μετα το τελος τις ιστοριας.."

Εγώ που πάω σινεμά ξέρεις τι κατάλαβα για την "πληρότητα" των ταινιών?

"Αγοράστε το super limited edition blu ray για να δείτε πρώτοι τις κομμένες/έξτρα σκηνές και το extended και alternative ending που δεν παίχτηκε στο cinema μόνο 50€!!!"

Παντού μας κοροϊδεύουν σαν καταναλωτές...

"Αυτες τις μουφιες κανανε sony & ms και κρατιωμαστε με τη ψυχη στο στομα μη μας παθει τιποτα η νιντεντο αν αρχησει (που αρχησε) να πουλαει dlc και να χρεωνει και το online το αφησαμε το αθλημα."

Το ξέρω οτι δεν θέλαμε ποτέ να γίνει αυτό με την Nintendo αλλά αν το χειριστεί σωστά πιο μετά μπορεί να αξίζει. Το έχασε με το smash αλλά και στο MK και στο Pikmin ήταν πολύ καλά τα dlc.... 

To dlc σαν dlc δεν είναι καθόλου κακό. Απλά δεν πρέπει να μας πιάνουν μ@#$ες με μικρό περιεχόμενο για έξτρα την μισή τιμή του παιχνιδιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαινω το συλλογισμο σου σιγουρα δεν εχει δειξει σημαδια υπουλης εταιριας ειπαμε ειναι ΑΑΑ εταιρια η νιντη αλλα εγω ειμαι κατα των dlc πως να το κανουμε νομιζω ημουν ξεκαθαρος το γιατι.
Ημουν περιφανος για την ninty που ηταν εκτος τοσο καιρο απο αυτο το σκηνικο των ευρωμασονων... 150 ευρω χειριστιριο λεει η ms αχαχαχα του wii u θα πρεπει να κανει 2000 ευρω αμα ειναι ετσι

Επεξ/σία από Darksector

Καλά αυτό με το "pro" controller άστο γελάνε και οι πέτρες πραγματικά... 

Πάντως όπως και να έχει με την Nintendo τα dlc είναι το λιγότερο που πρέπει να παραπονιώμαστε αν σκευτείς πως του χρόνου θα γίνει ανακοίνωση του NX και δεν αποκλείεται να βγεί και τέλος του 16 για να προλάβει τον ανταγωνισμό... Δεν λέω ωραία παιχνίδια αγόρασα στο U αλλά αν το παρατήσουνσε τόσα λίγα χρόνια θα είναι άσχημη κίνηση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...