erasmia394 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Είχαμε ακούσει ότι το Mario Kart 8 της Nintendo, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.Δεν ξέρουμε όμως πως καθένας μπορεί να προσδιορίζει το καλύτερο, μιας και όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός. Μπορούμε βεβαίως να υποθέσουμε ότι αν ένα παιχνίδι καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον ατόμων με διαφορετικές ηλικίες, ενδιαφέροντα και γούστα, τότε ναι, υποθετικά και στατιστικά αυτό το παιχνίδι ανήκει στα καλύτερα. Το Mario Kart 8, με αυτούς τους γνώμονες τότε, αναμφισβήτητα έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει έως τώρα. Το Mario Kart 8 είναι η όγδοη προσθήκη στα Kart series και μαζί με τα arcade παιχνίδια της σειράς, κατατάσσεται στην ενδέκατη θέση συνολικά. Μπορεί κάποιος να αγοράσει το παιχνίδι από κατάστημα με την θήκη και το CD, ή να το αποκτήσει σε ψηφιακή μορφή από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της Nortec Multimedia Α.Ε, τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της Nintendo στην Ελλάδα, στην τιμή των 60€. Η ένταση που προσφέρουν τα κύπελλα με τις τριάντα δύο πίστες που είναι ενσωματωμένες στο παιχνίδι εξ’ αρχής, μαζί με τους αρχικούς οδηγούς, είναι ήδη σε πολύ έντονη. Οι τριάντα δύο υπάρχουσες πίστες, με τις δυσκολίες και το αμείωτο ενδιαφέρον που προκαλείται από τις εναλλαγές όμορφων εικόνων, καθώς και του διαφορετικού τύπου Battle Mode αναλόγως των κυπέλλων που επιλέγουμε να αγωνιστούμε, μας κρατάνε αρκετές ώρες με αμείωτη ένταση έμπροσθεν τις οθόνης. Site: Mario Kart 8 DLC Pack 1 & 2 Review (Wii U) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darksector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 κριμα χαλασε και η nintendo με τα dlc επι πληρωμη, αρμεγμα ενος game κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλημέρα έχω μια απορία. Εχτές πήρα το Wii U πρώτη φορά μαζί με το Mario Kart 8. Διάβασα το άρθρο σας με κατατόπισε πλήρως και ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αγοράσω κάποιο DLC και ας πούμε στο μέλλον θέλω να το διαγράψω λόγω χώρου, θα μπορώ να το ξανακατεβάσω; Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SHot-OS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 κριμα χαλασε και η nintendo με τα dlc επι πληρωμη, αρμεγμα ενος game κριμα.. Ναι, γιατί το να φτιάξεις σχεδών έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία ενώς game 16 πίστες, 6 παίχτες και 8 οχήματα έπρεπε να ήταν δωρεάν! Τι σκεφτόντουσαν όλοι αυτοί που δούλευαν τόσο καιρό μετά! Αφού είχαν πληρωθεί τότε που βγήκε το παιχνίδι πρίν ένα χρόνο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SHot-OS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλημέρα έχω μια απορία. Εχτές πήρα το Wii U πρώτη φορά μαζί με το Mario Kart 8. Διάβασα το άρθρο σας με κατατόπισε πλήρως και ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αγοράσω κάποιο DLC και ας πούμε στο μέλλον θέλω να το διαγράψω λόγω χώρου, θα μπορώ να το ξανακατεβάσω; Σας ευχαριστώ Τα downloadable στην Nintendo είναι console bound. Αν γίνει μία αγορά το σύστημα θα το θυμάται και μπορείς να το κατεβάσεις ξανά μετά! Πολύ καλή αγορά έκανες. Μπορεί να είναι λίγο πίσω στον ανταγωνισμό η Nintendo αλλά έχει βγάλει ήδη αρκετά παιχνίδια για να αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη την αγορά της κονσόλας! Αν είχες και ένα gaming pc ή κάποια άλλη κονσόλα δεν θα σου λείψει τίποτα απολύτως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darksector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι, γιατί το να φτιάξεις σχεδών έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία ενώς game 16 πίστες, 6 παίχτες και 8 οχήματα έπρεπε να ήταν δωρεάν! Τι σκεφτόντουσαν όλοι αυτοί που δούλευαν τόσο καιρό μετά! Αφού είχαν πληρωθεί τότε που βγήκε το παιχνίδι πρίν ένα χρόνο! Ενα χρονο σχεδων μετα βγαζεις 16 πιστες + 6 παιχτες + 8 οχηματα; Καντο νεο game μη μας πριζεις ομως τα @@ με dlc τωρα οποιος εχει το mk8 εχει το μισο game τι δεν καταλαβαινεις; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από Darksector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Η νεα μανια λεγεται splatoon παιδες! Καντε ενα review. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltimateHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Με 12 ευρώ έξτρα μισό παιχνίδι??? Ποτε δεν λες όχι σε ένα τέτοιο DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darksector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Με 12 ευρώ έξτρα μισό παιχνίδι??? Ποτε δεν λες όχι σε ένα τέτοιο DLC. Δηλαδη οποιος παρει το bundle του wii u με το mk8 θα πρεπει να σκασει και αλλα 12 ευρω για να το εχει ολοκληρομενο. Η αν καποιος παει να αγορασει το mk8 θα πρεπει να δωσει κανενα 70αρι ευρω για να το παιξει ολοκληρο. Οποτε ναι δεν ειναι καν μισο παιχνιδι ειναι πολιτικη αν θες να παιξεις και να βγεις ψηλα στα ρανκς ή να εχεις ολοκληρομενη εμπειρια τοτε πρεπει να σκασεις αλλο ενα 12ευρω να βαλεις πιστωτικη καρτα και εκτος αυτου να σπαταλησεις χωρο στο σκληρο δισκο να μπεις στη διαδικασια το εχω το dlc ή δεν το εχω οταν θα πηγαινεις να παιξεις στους φιλους σου κλπ... Αστο δεν λεει και καλο ειναι να παραμεινει μακρια απο αυτα τα πραγματα η ninty μου. Ασε που αν αυριο μεθαυριο κλεισουν οι servers και παθει κατι ο δισκος σου πααπαλα το dlc... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από Darksector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τα downloadable στην Nintendo είναι console bound. Αν γίνει μία αγορά το σύστημα θα το θυμάται και μπορείς να το κατεβάσεις ξανά μετά! Πολύ καλή αγορά έκανες. Μπορεί να είναι λίγο πίσω στον ανταγωνισμό η Nintendo αλλά έχει βγάλει ήδη αρκετά παιχνίδια για να αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη την αγορά της κονσόλας! Αν είχες και ένα gaming pc ή κάποια άλλη κονσόλα δεν θα σου λείψει τίποτα απολύτως! Καλημέρα Shot-OS! Ναι ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω και ένα PS3 με πολλά παιχνίδια οπότε έχω βολευτεί (μέχρι να πάρω το PS4 ) Είναι στη λίστα μου προς αγορά λοιπόν το DLC. Λίγο αργότερα, μέχρι να ξεκλειδώσω τις πίστες. Κάτι τέτοια βλέπω πάντως και πιστεύω πως το Wii U θα κρατήσει αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλημέρα έχω μια απορία. Εχτές πήρα το Wii U πρώτη φορά μαζί με το Mario Kart 8. Διάβασα το άρθρο σας με κατατόπισε πλήρως και ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αγοράσω κάποιο DLC και ας πούμε στο μέλλον θέλω να το διαγράψω λόγω χώρου, θα μπορώ να το ξανακατεβάσω; Σας ευχαριστώ Λογικά ναι. Ότι πληρώνεις δεν το χάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Η νεα μανια λεγεται splatoon παιδες! Καντε ενα review. επόμενο είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 αξίζει παντως.. πολύ ωραίες πιστες, πολύ προσεγμένο!! παιχνιδαρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SHot-OS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ενα χρονο σχεδων μετα βγαζεις 16 πιστες + 6 παιχτες + 8 οχηματα; Καντο νεο game μη μας πριζεις ομως τα @@ με dlc τωρα οποιος εχει το mk8 εχει το μισο game τι δεν καταλαβαινεις; ...το μισό game αλήθεια έτσι...? Κοίτα. όταν σου πούλησαν το παιχνίδι σου έδειξαν τι θα έχει μέσα και τι αξίζει. Και επέλεξες να το πάρεις. Κάποιος που παίζει κάθε μέρα μαζί του μπορεί να βαρέθηκε τα ίδια πράγματα και να θέλει κάτι φρέσκο για να συνεχίσει να παίζει. Ποιός είσαι εσύ που θα αφερέσεις αυτό το δικαίωμα απο πόσα χιλιάδες άτομα που ήθελαν να χαρούν το dlc? Το παιχνίδι είναι τελειωμένο έτσι όπως είναι! Κόψε τα κομπλεξικά. Ούτε θα ανέβεις το ladder αν πάρεις τα dlc ούτε τίποτα! Το μόνο πράγμα που άλλαζε τελείως το gameplay ήταν τα 200cc και το έδωσαν ΔΩΡΕΑΝ! Εγώ ακόμα παίζω mario kart και βαρέθηκα τις ίδιες πίστες οπότε γιατί έναν χρόνο μετά να μήν μπορώ να χαρώ κάτι καινούριο και να πρέπει να περιμένω 4 χρόνια για να βγεί το 9? Επειδή εσύ νομίζεις οτι η Nintendo σου χρωστάει και απο χθές να δουλεύουν πάνω σε ένα project και να πρέπει να στο χαρίσουν πρέπει να μην το βγάζουν επι πληρωμή? Τα dlc απο μόνα τους δεν είναι κακά... το πρόβλημα είναι πως τα φτιάχνουν οι εταιρίες. Όταν βάζουν τον κώδικα του παίχτη ήδη μέσα στο παιχνίδι όταν κυκλοφορεί και σου λένε μετά απο έναν μήνα(!!!!) dlc ελάτε κόσμε τότε ναι να κάνουμε παράπονα. Αλλά όταν ο άλλος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά πάνω σε ένα project πολύ μετά την κυκλοφορία του τί έχουμε να πούμε...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darksector Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον για να τα ξεκαθαρισουμε αν βερεθηκες τις πιστες κλπ ακα βαρεθηκες παιχνιδι πας σε αλλο.δες τωρα τα dlc του smash ryuκλπ 6-7 ευρω για ενα παιχτη.Αμα δεν ξερεις απο βιντεογκαμες μη γραφεις αμα εισαι κατω των 20 ετων παλι μη γραφεις γιατι λες μουφες.Παντα παιζαμε παιχνιδια διχως dlc αν θες να προσθεσεις και να μη βγαλεις no2 βγαλε expansion οχι να χρειαζεται να το κατεβαζω και να πληρωνω αερα κοπανιστο ακα ryu.Κοψε τις π@$!ς λοιπον διαφωνεις γιατι διαφωνεις γιατι εισαι fanboy οπως ειμαι και εγω fanboy αλλα να διαφωνεις εκει που πρεπει οχι εκει που δεν πρεπει.Και ναι ας περιμενεις 4 χρονια για το επομενο mario kart τι να κανουμε υπαρχουν και αλλοι τιτλοι ουτε μπορεις να το κανεις το mk fifa καθε χρονο και μια νεα μπουρδα.dlc ο καρκινος των videogames Ειναι πολυ κακα γιατι μια ταινια την αγοραζεις ή την βλεπεις στο cinema μια φορα δεν σου λεει δωσε και αλλα χρηματα αν θες να δεις και τι εγινε μετα το τελος τις ιστοριας..Τα dlc ειναι μεγαλο κακο για το χωρο και αν οι devs ασχολουνται με το παιχνιδι μετα τη κυκλοφορια του γιατι το κανουν; Για να προσφερουν χαρα στους πελατες τους; Τοτε δωστο δωρεαν οχι επι πληρωμη αν παλι βγαζεις κατι και μετα θες να προσθεσεις κατι τοτε αυτο ειναι σκ@%΅@ οργανωση στη καλυτερη. Αν παλι το βγαζεις γιατι το παιχνιδι ηταν ελαττωματικο ή μη ολοκληρωμενο ή επειδη ηταν μικρο ή επειδη δεν πουλησε πολλα παλι τζαμπα πρεπει να το βγαλεις. Δεν μιλαμε για παιχνιδια lol dota κλπ που ειναι τζαμπα εξαρχης και αν θες το αγοραζεις αλλα μιλαμε για ενα τελικο προϊον το οποιο τελικα μονο τελικο δεν ειναι αρα αυριο μεθαυριο που θα πας να πουλησεις σε συλλεκτη το mk 8 θα παρεις τα μισα χρηματα καθως θα πουλας μισο game.Αυτες τις μουφιες κανανε sony & ms και κρατιωμαστε με τη ψυχη στο στομα μη μας παθει τιποτα η νιντεντο αν αρχησει (που αρχησε) να πουλαει dlc και να χρεωνει και το online το αφησαμε το αθλημα.6 ευρω ενας παιχτης πες μου ποιος δεν θα το παρει; Πες μου ποιος επαιζε και παιζει morta kombat street fighter και δεν αγορασε τα dlc γιατι αλλιως εκτος οτι δεν μπορουσε να παιξει με αλλους που τα ειχαν αγορασει δεν μπορουσε και ολας να χαρει το παιχνιδι 100%. Βγαλε 1,2,3 100 οσα θες οχι ομως dlc μουφιες. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από Darksector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα