Προς το περιεχόμενο

Amd freesync monitors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας για αυτην?

μα ευχαριστως θα πηγαινα σε wqhd, αλλα συμφωνα με τα benchmark στο techpowerup, δεν θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια maxed out...

και ειναι πολυ καλη προταση η asus me to freesync, αλλα εκτος οτι ειναι ακριβη, θα με περιορισει το 2016 για την επιλογη gpu μου...

Νόμζα πως ήθελες να κάνεις αναβάθμιση,και δε βλέπω κάτι τέτοιο.Μάλλον πας για κακή αγορά.Το σύστημα σου σηκώνει αρκετά και WQHD με την 290,μη τρελαθούμε κιόλας (δείχνεις οτι θα αλλάξεις και κάρτα μετά) .Μη δίνεις 100% βάση στα νούμερα fps από ένα site γιατί αρκετές φορές τα μειώνουν για να ωθήσουν κόσμο προς τις ακριβότερες αν και η amd με τους 15.7 έδωσε βελτιώσεις στις επιδόσεις και στις 290 πέρα από τις καινούριες.

Ποιά η λογική να πάρεις τέτοια οθόνη τώρα για pc gaming; Καθοριστικός παράγοντας για την εμπειρία σου είναι η οθόνη για τέτοια χρήση,αν προτιμάς να χεις χειρότερη εικόνα από διάφορες απόψεις σε κάτι τόσο σημαντικό που θα'σαι μπροστά του ώρες τι να σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

Νόμζα πως ήθελες να κάνεις αναβάθμιση,και δε βλέπω κάτι τέτοιο.Μάλλον πας για κακή αγορά.Το σύστημα σου σηκώνει αρκετά και WQHD με την 290,μη τρελαθούμε κιόλας (δείχνεις οτι θα αλλάξεις και κάρτα μετά) .Μη δίνεις 100% βάση στα νούμερα fps από ένα site γιατί αρκετές φορές τα μειώνουν για να ωθήσουν κόσμο προς τις ακριβότερες αν και η amd με τους 15.7 έδωσε βελτιώσεις στις επιδόσεις και στις 290 πέρα από τις καινούριες.

Ποιά η λογική να πάρεις τέτοια οθόνη τώρα για pc gaming; Καθοριστικός παράγοντας για την εμπειρία σου είναι η οθόνη για τέτοια χρήση,αν προτιμάς να χεις χειρότερη εικόνα από διάφορες απόψεις σε κάτι τόσο σημαντικό που θα'σαι μπροστά του ώρες τι να σου πω.

Δεν εχεις καθολου αδικο σε αυτα που λες φιλε μου. και οτι συμφωνω με αυτα που λες φαινονται απο την αρχικη μου σκεψη να παω σε τετοια αναλυση.. Αλλα θα σε ρωτησω, γιατι σιγουρα εχεις περισσοτερη εμπειρια απο μενα.. Αξιζει να δωσω 700ε για μια οθονη? και εαν ναι, πως να επιλεξω εαν θα ειναι gsync h freesync, αφου δεν ξερω ποια θα εχει την καλυτερη προταση για μενα (amd/nvidia) το 2016? Επισης το techpowerup συμφωνα με τα fps που εχω (οχι μονο με την 290 αλλα και με την 970 και 760sli που ειχα) ηταν σχεδον πανομοιοτυπα στα αντιστοιχα παιχνιδια.

Δημοσ.

Δεν κάνουν 700€ όλες.Έχεις πάρει προτάσεις και για πολύ φθηνότερες.Από 450-500 ξεκινούν οι 27'' 1440p.Και να μη θες σε αυτά τα λεφτά κάτι σαν την Acer XG270HU που είναι 144hz freesync με ΤΝ γιατί νομίζεις πως είναι το average TN ή όπως ήταν κάποτε (που δεν έχουν τόση σχέση πια) υπάρχουν και άλλες οθόνες 27'' WQHD σε Asus,BenQ,LG τις γνωστές Dell κτλπ με άλλα 60hz panel .Δεν έχεις καταλήξει και στα λεφτά και το μπερδευεις το πράγμα.

Ακόμα και εκεί γύρω στα 300 που κοίταξες στην τελευταία LG έχεις την επιλογή των γρήγορων gaming 24'' 144hz ή καμμιάς ultra wide.

Τα Freesync/G-sync το πολύ-πολύ δες τα σαν επιπλέον feature αν και είναι κρίμα να μη το αξιοποιείς αν μπορείς και αν πας σε κάτι τέτοιο σε συνδυασμό πολλών hz δε νομίζω να θες να ξαναπας και σε οθόνη χωρίς τέτοιες δυνατότητες ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κάνουν 700€ όλες.Έχεις πάρει προτάσεις και για πολύ φθηνότερες.Από 450-500 ξεκινούν οι 27'' 1440p.Και να μη θες σε αυτά τα λεφτά κάτι σαν την Acer XG270HU που είναι 144hz freesync με ΤΝ γιατί νομίζεις πως είναι το average TN ή όπως ήταν κάποτε (που δεν έχουν τόση σχέση πια) υπάρχουν και άλλες οθόνες 27'' WQHD σε Asus,BenQ,LG τις γνωστές Dell κτλπ με άλλα 60hz panel .Δεν έχεις καταλήξει και στα λεφτά και το μπερδευεις το πράγμα.

Ακόμα και εκεί γύρω στα 300 που κοίταξες στην τελευταία LG έχεις την επιλογή των γρήγορων gaming 24'' 144hz ή καμμιάς ultra wide.

Τα Freesync/G-sync το πολύ-πολύ δες τα σαν επιπλέον feature αν και είναι κρίμα να μη το αξιοποιείς αν μπορείς και αν πας σε κάτι τέτοιο σε συνδυασμό πολλών hz δε νομίζω να θες να ξαναπας και σε οθόνη χωρίς τέτοιες δυνατότητες ξανά.

Ναι εχεις δικιο για την τιμη, η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εχω καταληξει γιατι ημουν του σκεπτικου οτι θα δωσω 700ε για να παρω την <<καλυτερη>>. Αλλα δεν ξερω εαν θα αξιζε μια τετοια κινηση. Λεω να δωσω γυρω στα 500-550, εκτος εαν πιστευετε οτι αξιζει τα 200-150ε παραπανω καποιο αντιστοιχο μοντελο. Και ευχαριστω για τις απαντησεις, ξερω οτι παιζει να σε εχω πριξει λιγο :)

Δημοσ.

Ναι, αν ειναι να δωσεις 500, δωσε αλλα 150 και παρε την Asus MG279Q.

Την οθονη την παιρνεις με σκοπο να την κρατησεις μια δεκαετια. Αξιζει να δωσεις 150 παραπανω για να εχεις βελτιωμενη εμπειρια τα επομενα 10 χρονια. Και σε βαθος 10 χρονων τα 150 δεν ειναι τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αν ειναι να δωσεις 500, δωσε αλλα 150 και παρε την Asus MG279Q.

Την οθονη την παιρνεις με σκοπο να την κρατησεις μια δεκαετια. Αξιζει να δωσεις 150 παραπανω για να εχεις βελτιωμενη εμπειρια τα επομενα 10 χρονια. Και σε βαθος 10 χρονων τα 150 δεν ειναι τιποτα.

Ναι λογικη σκεψη την βρισκω.. Και εγω την συγκεκριμενη ειχα βαλει στο ματι εξ αρχης.. Αλλα καπου διαβαζα οτι κατι ειχε γινει και ειχε βγει προβληματικη (κατι με τα hz) και τις ανακαλεσαν, και ειχαν πει οτι θα τις κανουν παλι release, δεν ξερω εαν εχει γινει κατι τετοιο...

Δημοσ.

Ναι λογικη σκεψη την βρισκω.. Και εγω την συγκεκριμενη ειχα βαλει στο ματι εξ αρχης.. Αλλα καπου διαβαζα οτι κατι ειχε γινει και ειχε βγει προβληματικη (κατι με τα hz) και τις ανακαλεσαν, και ειχαν πει οτι θα τις κανουν παλι release, δεν ξερω εαν εχει γινει κατι τετοιο...

Κατι μου λενε αυτες οι ειδησεις, αλλα για αυτο το μοντελο κυκλοφορησαν? Δε νομιζω...

Δημοσ.

Που είναι το πρόβλημα; 35-90hz freesync (144hz χωρίς) υποστηρίζει και αυτό κάνει.

Ένα bug είχε με το overdrive και αυτό το διόρθωσαν.Και τα response της είναι χαμηλά για το είδος της σύμφωνα με τεστ.

Δημοσ.

Δεν είδα κάπου ότι έφτιαξαν το firmware στην MG279Q για να υποστηρίζει ΑΜΑ με Freesync.

Επίσης η Asus είναι hit and miss. Στο OCUK οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει 1-2 οθόνες μέχρι να τους τύχει μία καλή.

(ρίχτε μια ματιά στο φόρουμ εκεί, 28 σελίδες συζήτηση από όσους την αγόρασαν)

Δημοσ.

Τι ειναι το ΑΜΑ? παντως καλες κριτικες εχει απο οτι βλεπω...
και τι προβληματα βγαζουν??

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...