Προς το περιεχόμενο

Amd freesync monitors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερίζω το φόρουμ!! Μια σύντομη ερώτηση..άκουσα από ένα φίλο χθες ότι η Nvidia δέχθηκε να υποστηρίξει τις freesync οθόνες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι εφικτό; Όποιος μπορεί ας ρίξει λίγο φως στην υπόθεση 

Δημοσ.

Ποιά θέματα έχεις?

Ρωτάω, επειδή:

(1) Η γτπ ΤΝ Samsung μου ψόφησε εδώ και 10 ημέρες και η επισκευή θα πάει >100-150€ από ότι φαίνεται.

(2) Το e-shop επιμένει σε μία κουλή τιμή (850€ την έχουν έξω, κι εδώ 609 από 699!!!), εδώ και 15-20 ημέρες τουλάχιστον, ενώ το προϊόν είχε εξαντληθεί και τώρα έγινε πάλι διαθέσιμο, με ίδια τιμή.

(3) Η MG279Q έχει φτάσει στα ύψη πάλι και μάλιστα όχι και από πολύ αξιόπιστα μαγαζιά.

(4) Ψάχνομαι καιρό τώρα, τα € έχω στην άκρη, απλά δεν καιγόμουν. Τώρα πια, αν είναι ν ατην κάνω την αγορά, ας πιάσουν τόπο.

Για όλα αυτά, και γνωρίζοντας πως το QC της ACER είναι της πλάκας, την πετάω την παραγγελία αυτή τη στιγμή, και περιμένω το πρωί να δω αν θα την ακυρώσω επειδή κάτι δεν έχω πάρει χαμπάρι και έχει κάποιο κουσούρι η οθόνη αξεπέραστο ή θα φάω άκυρο από το e-shop με διακιολογίες της πλάκας.

Γράφω στο συγκεκριμένο νήμα και όχι στον οδηγό αγοράς, επειδή εδώ είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις οθόνες.

Το ξέρω ότι το σύστημά μου "χωλαίνει" λίγο για να την "στηρίξει", αλλά η 7950 καλά πράγματα μου προσφέρει σε 1440 μέσω VSR κα ελπίζω και το freesync να εξομαλύνει τα υπόλοιπα θέματα μέχρι να βρω τον άξιο διάδοχο.

δεσ εδο http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-124

Δημοσ.

Αν είναι μόνο αυτά...άρχοντας είσαι, εκτός κι αν είναι πολύ πιο έντονο το φαινόμενο στο μάτι από ότι στη φωτό.

Σήμερα μίλησα με e-shop, λύσαμε ένα τυπικό θεματάκι (εξυπηρέτηση άψογη, να πω) και από εβδομάδα παραλαμβάνω λογικά.

Αναμένομεν...

Η απορία θα μου μείνει, πάντως: 850€ έξω, παντού, 600€ εδώ?

• Like 1
Δημοσ.

Πετρο στο γερ amazon τη βλεπω στα 690 παντως.

<p>Καλημερίζω το φόρουμ!! Μια σύντομη ερώτηση..άκουσα από ένα φίλο χθες ότι η Nvidia δέχθηκε να υποστηρίξει τις freesync οθόνες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι εφικτό; Όποιος μπορεί ας ρίξει λίγο φως στην υπόθεση </p>

Δεν εχω δει πουθενα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Πετρο στο γερ amazon τη βλεπω στα 690 παντως.

Σήμερα ναι.

Προχτές που κοίταζα ήταν αρκετά πιο ψηλά (ή δεν πήρα χαμπάρι που έκανα κλικ).

Και πάλι, price-match δεν μας έχουν συνηθίζει τα ελληνικά μαγαζιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φεύγω για να παραλάβω...5 ημέρες νωρίτερα!

μι χάπυ!!!

Μι λες χάπυ!

Με dp, δεν έχω εικόνα...με HDMI, όλα καλά.

Τις πταίει?

Τα φώτα σας παρακαλώ στο σχετικό νήμα.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ξεχνιεται το θεμα, μιας και υπάρχουν αρκετές απορίες σχετικά σε άλλα θέματα:

Μαζεύω φράγκα!

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-29UM68

Την εχει για παραγγελία και το e-shop

Μένει να της "σπάσουν" τα όρια του Freesync σαν την προηούμενη: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...