Προς το περιεχόμενο

Amd freesync monitors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα πηρα την asus mg279q... μπορω να πω οτι ειναι φοβερη οθονη και τα χρωματα της ειναι πολυ πιο ζωντανα απο την samsung pls που ειχα, και το freesync κανει πολυ καλα την δουλεια του στο range που δουλευει!

Καλοδούλευτη.Από που τη πήρες αν επιτρέπεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοδούλευτη.Από που τη πήρες αν επιτρέπεται;

Να σαι καλα..

Απο ενα μελος που ειχε βαλει αγγελια.

Μηπως τυχαινει να γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο οταν βγαινω απο μια 3d εφαρμογη οταν δεν ειναι ρυθμισμενο να ειναι στα 144hz στο desktop και οταν αλλαξω τα hz εξαφανιζεται?

20151207 221415

Επεξ/σία από narutozoo
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον.
Μου είπαν από την lg ότι το μοντέλο mp68, από τον παραπάνω πίνακα με τις freesync πάνω σε hdmi οθόνες, θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και θα έχει ips πάνελ. Λογικά θα είναι η επόμενη οθόνη μου!

Δημοσ.

Καλό είναι αυτό.Μέσω του HDMI θα υπάρξει μεγαλύτερη διάδοση του προτύπου και περισσότερα μοντέλα.

ναι και λογικα θα βγουν και φθηνοτερα μοντελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IPS panel με 1ms GtG???

Μην ψάχνεις πλασματικα νούμερα. Οι καλές IPS οθόνες έχουν εξαιρετικό overdrive πλέον. Mονο το back-light strobbing μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω το motion blur.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
Δημοσ.

κοίτα και την XF270HU είναι μια πολύ καλή ποιότητας εικόνας έχτος από αυτά τα δυο θέματα που έχω κατά αλλα είναι ωραία και Freesync 144hz 

Δημοσ.

κοίτα και την XF270HU είναι μια πολύ καλή ποιότητας εικόνας έχτος από αυτά τα δυο θέματα που έχω κατά αλλα είναι ωραία και Freesync 144hz 

Ποιά θέματα έχεις?

Ρωτάω, επειδή:

(1) Η γτπ ΤΝ Samsung μου ψόφησε εδώ και 10 ημέρες και η επισκευή θα πάει >100-150€ από ότι φαίνεται.

(2) Το e-shop επιμένει σε μία κουλή τιμή (850€ την έχουν έξω, κι εδώ 609 από 699!!!), εδώ και 15-20 ημέρες τουλάχιστον, ενώ το προϊόν είχε εξαντληθεί και τώρα έγινε πάλι διαθέσιμο, με ίδια τιμή.

(3) Η MG279Q έχει φτάσει στα ύψη πάλι και μάλιστα όχι και από πολύ αξιόπιστα μαγαζιά.

(4) Ψάχνομαι καιρό τώρα, τα € έχω στην άκρη, απλά δεν καιγόμουν. Τώρα πια, αν είναι ν ατην κάνω την αγορά, ας πιάσουν τόπο.

Για όλα αυτά, και γνωρίζοντας πως το QC της ACER είναι της πλάκας, την πετάω την παραγγελία αυτή τη στιγμή, και περιμένω το πρωί να δω αν θα την ακυρώσω επειδή κάτι δεν έχω πάρει χαμπάρι και έχει κάποιο κουσούρι η οθόνη αξεπέραστο ή θα φάω άκυρο από το e-shop με διακιολογίες της πλάκας.

Γράφω στο συγκεκριμένο νήμα και όχι στον οδηγό αγοράς, επειδή εδώ είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις οθόνες.

Το ξέρω ότι το σύστημά μου "χωλαίνει" λίγο για να την "στηρίξει", αλλά η 7950 καλά πράγματα μου προσφέρει σε 1440 μέσω VSR κα ελπίζω και το freesync να εξομαλύνει τα υπόλοιπα θέματα μέχρι να βρω τον άξιο διάδοχο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...