Προς το περιεχόμενο

Amd freesync monitors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TN panel, για αρχή.

Κάθετη ανανέωση έως 75Hz, οπότε και το αντίστοιχο χαμηλό freesync range (από την άλλη βέβαια τερματίζεις ρυθμίσεις με σχετικά αδύναμες κάρτες αφού μέχρι τα 75 θα φτάνεις).

Τα 600ρια που αναφέρεις, IPS είναι, με 120/144Hz vertical και freesync/gsync range τουλάχιστον μέχρι τα 90.

Από την άλλη, όντως είναι "χαμηλή" η τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές φορές τα ιδανικα icc profiles απέχουν πολύ από οθόνη σε οθόνη.

Ή nixeus τελικά είναι καλύτερη, αν και έχει και αυτη χαμηλό gamma.

Δημοσ.

ρε παίδες κανα νεο μονιτορ 21:9 για το 2016 θα παίξει;

Εχω ψηθεί άσχημα για lg 34uc97 αλλα με κολάει που σε τόσα πολλά λεφτά δεν έχει freesync

Δημοσ.

ρε παίδες κανα νεο μονιτορ 21:9 για το 2016 θα παίξει;

Εχω ψηθεί άσχημα για lg 34uc97 αλλα με κολάει που σε τόσα πολλά λεφτά δεν έχει freesync

Ναι θα βγουν και άλλα με freesync αλλά δε ξέρουμε τιμές,κατά πόσο καλά θα είναι κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

iiyama GB2888UHSU, 28'' UHD TN http://iiyama.com/gl_en/products/g-master-gb2888uhsu-b1/

Καλύτερα να ανεβάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά/ποιότητα σε μοντέλα τους.

4Κ και ΤΝ? Πιστευω οτι αξιζει το ips ακομα και ας ειναι πιο αργο πανελ, ειδικα τοσο κοντα στο 2016 οσο ποτε, ακομα και με οτιδηποτε >60hz! Επισης στα 4Κ τα περισσοτερα παιχνιδια στις maxed out ρυθμισεις τους ακομα και με την 980ti/Fury X δεν κρατας 60hz+, και εδω ειναι που χρειαζεται και το freesync, γιατι εαν αγοραζεις μια απο τις παραπανω καρτες (ενω την fury x την προμοταραν σαν 4Κ gpu και overclockers dream) και δεν μπορεις να κρατησεις καποια fps που θα επρεπε, αφου εχουν ανεβει η απαιτησεις των παιχνιδιων λογω των κακων port απο τις κονσολες, δεδομενου και τις τιμες των ναυαρχιδων gpu ειναι απογοητευτικο.

Εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα μονιτορ με freesync (35-...), ips, <60hz, 16:9, 1440p, παρα μια αλλη λυση που θα εχει χειροτερα specs λογω τιμης και να συμβιβαστω με αυτο, εφοσον αποφασισω να παω σε freesync monitor..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...