Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 συγνώμη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ανέφερε το κατάστημα προτού τελειώσει όλη αυτή η ιστορία.

Ίσως να με εξυπηρετήσουν όπως πρεπει και γω να τους κράξω άδικα.

Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!!!

Επίσης δεν ξερω τι ειναι το doa του καταστήματος που αναφέρει ο ZIO 10.

Το doa είναι κάποιες μέρες, 2-7 συνήθως, που γίνεται άμεση αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος με καινούργιο. Dead on arrival σημαίνει (βέβαια το δικό σου δεν είναι dead...:)  ) . Δεν το έχουν όλα τα μαγαζιά, δεν είναι κάτι υποχρεωτικό

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα. Θα τους τηλεφωνήσω Δευτέρα απόγευμα να δω αν το έχουν παραλάβει και να μουν το πρόκειται να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, όλους!!!!

Δημοσ.

Αν έχεις doa θα σου δώσουν καινούριο λογικά. Γενικά πιεσε τους λίγο, αμαρτία ειναι να παρεις ανακατασκευασμένο που ειναι το πιο πιθανό. Ρίξε και καμία απειλή τύπου θα σας κάνω μήνυση.

Δημοσ.

Μιλησα με το καταστημα την Δευτέρα και μου ειπαν πως θα ενημερωσουν την Πέμπτη, αυριο δηλαδη. Θα το στειλουν στην apple και η θα μου δώσουν τα χρηματα μου πισω η θα μου στειλουν καινουριο. Θα πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο.

Δημοσ.

Ευτυχώς ολα πήγαν καλα και μου έστειλαν καινούριο. 1000 μπράβο στο κατάστημα για την εξυπηρέτηση!!!!

Να ναι καλα οι άνθρωποι!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν θα ήταν λογικό να κάνουν κι αλλιώς! Ολοκαίνουριο ipad να το παρελάβεις χτυπημένο! 

Ευτυχώς όμως (για σένα αλλά και γι αυτούς) όλα καλά πήγαν  :P  

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί είπατε για ανακατασκευασμένο ? Ανακατασκευασμένα δίνονται από το επίσημο σέρβις όταν είσαι εκτός doa. Όπως και να έχει,σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι dead on arrival αλλά επειδή παρουσιάζει εξωτερική φθορά πάει για αλλαγή με καινούριο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να προκαλέσει ένα χτύπημα εσωτερικά ,βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.. Όπως και να 'χει τέλος καλό όλα καλά. Πρόσεχε το και πάντα με κάποια θήκη το καινούριο σου διαμάντι φίλε.

Δημοσ.

Γεια σας και παλι παιδιά! Καθώς εκανα unboxing στο καινούριο ipad ενώ έτρεμε η καρδιά μου μην ειναι και αυτο χτυπημένο πρόσεξα πως το σημείο που είχε χτυπηθεί το προηγούμενο ειναι ακριβώς εκει που ακουμπάει με τον φορτιστή του μέσα στην κούτα. Προφανώς εκει πρεπει πιέστηκε και να χτυπήθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και παλι παιδιά! Καθώς εκανα unboxing στο καινούριο ipad ενώ έτρεμε η καρδιά μου μην ειναι και αυτο χτυπημένο πρόσεξα πως το σημείο που είχε χτυπηθεί το προηγούμενο ειναι ακριβώς εκει που ακουμπάει με τον φορτιστή του μέσα στην κούτα. Προφανώς εκει πρεπει πιέστηκε και να χτυπήθηκε.

Eαν έχεις κρατήσει φωτογραφίες και θέλεις επισύναψε τες εδώ να ανοίξουμε κάποιο case στο apple forum να το έχουν υπ'όψιν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...