Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγορασα καινουριο και ειναι λιγακι χτυπημένο στην πίσω μερια. Ενημερωσα το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν να το στειλω πίσω. Το εστειλα. Ποιος ξερει να μου πει τι γινεται τωρα? Παρακαλω βοηθείστε. .....

post-347084-0-64525400-1434235028_thumb.jpeg

Δημοσ.

Το αγορασα καινουριο και ειναι λιγακι χτυπημένο στην πίσω μερια. Ενημερωσα το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν να το στειλω πίσω. Το εστειλα. Ποιος ξερει να μου πει τι γινεται τωρα? Παρακαλω βοηθείστε. .....

δεν ρωτησες εκει που τον πηρες;<br />

Λογικα σε κοβω για αντικατασταση με ανακατασκευασμενο, εφοσον κρινουν πως δεν το εκανες εσυ.

Δημοσ.

Λύγισε;

Και δε ρώταγες το κατάστημα να σου εξηγήσει την ακριβή διαδικασία;

Από ότι φαίνεται,θα το παραλάβουν,θα δουν πως είναι όντως χτυπημένο,και θα στο αλλάξουν.

Πολλά βέβαια μπορούν να πάνε στραβά,αρχής γενομένης με την αποστολή...έχεις αποδεικτικό πως το παρέλαβαν;

Καλή την πίστη,όλα θα πάνε καλά,αλλά κοίτα αν είναι σφραγισμένο αυτό που θα παραλάβεις,και αν είναι ανακατασκευασμένο.

EDIT:Στο μυαλό σας ήμουνα; :-D

Δημοσ.

Ναι σφραγισμενο ηταν . Κανονικά! Ειναι το δευτερο ipad που αγοραζω (ειχα και το ipad 3) και δεν ειδα διαφορα στην συσκευασία

Επισης ρώτησα στο καταστημα και εκεινοι μου ειπαν να το στειλω πισω. Θα το παραλαβουν λογικα την δευτερα.

Αλλα μετα τι γίνεται?

Δημοσ.

Οπως ειπε ο bill, θα σου δωσουν ανακατασκευασμενο (λογικα) 

Το θεμα ειναι πως αποδεικνυεις οτι ηρθε ετσι και δεν το εκανες εσυ….  

Δημοσ.

Καθήστε λίγο ,<br />

Μόλις το άνοιξες είδες ότι ήταν χτυπημένο?<br />

Τότε γιατί να πάρεις ανακατασκευασμένο?<br />

Ζητά καινούργιο σφραγισμένο.<br />

Αν σου κάνουν νερά και το έχεις πάρει on line τότε έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.<br />

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει doa το κατάστημα λογικά θα πάρεις καινούργιο σφραγισμένο νομίζω (εφόσον δεχτούν ότι ήταν έτσι και δεν το έκανες εσύ). Αυτές είναι οι χειρότερες ζημιές που μπορεί να σου τύχουν πάντως, άντε να αποδείξεις ότι ήταν έτσι!

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και με τον σωστό τρόπο! (καινούργιο δηλαδή)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε μου. Το άνοιξα και το είδα χτυπημένο!

Επίσης το αγόρασα με τηλεφωνική παραγγειλια. Τους πηρα τηλέφωνο για να ρωτήσω την ημερομηνία παράδοσης.

Το ανέφερα στο insomnia μήπως εχει συμβεί και σε κάποιον άλλον η δίκη μου περίπτωση.

Δημοσ.

1000 συγνώμη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ανέφερε το κατάστημα προτού τελειώσει όλη αυτή η ιστορία.

Ίσως να με εξυπηρετήσουν όπως πρεπει και γω να τους κράξω άδικα.

Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!!!

Επίσης δεν ξερω τι ειναι το doa του καταστήματος που αναφέρει ο ZIO 10.

• Like 1
Δημοσ.

1000 συγνώμη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ανέφερε το κατάστημα προτού τελειώσει όλη αυτή η ιστορία.

Ίσως να με εξυπηρετήσουν όπως πρεπει και γω να τους κράξω άδικα.

Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!!!

Επίσης δεν ξερω τι ειναι το doa του καταστήματος που αναφέρει ο ZIO 10.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dead_on_arrival

Δεν ειναι θεμα κραξιματος, να γνωριζουμε το καταστημα, γιατι μπορει  να τυχει και σε καποιον αλλο στο μελλον.

Δημοσ.

Γενικα επο προσωπικη εμπειρια ξερω πως δινουν ανακατασκευασμενα σε αντικατασταση. Ομως στην δικη μου περιπτωση δεν ηταν doa, αλλα μετα απο καποιους μηνες.<br />

Το καταλαβαινεις γιατι στο δινουν χωρις συσκευασια, χωρις παρελκομενα, απλα ενα ipad με μεμβρανες.

Δημοσ.

Θα σας ενημερώσω για το μαγαζι μόλις έχω νέα ( μακάρι να ειναι εύχαριστα )

Ξέχασα να σας πω πως το έστειλα όπως το πηρα. Μαζι με κούτα του, φορτιστή ακόμα και την μεμβράνη του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...