Bubs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Παιδιά plz θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής ζήτημα: Αγόρασα σήμερα από τον Κωτσο το συγκεκριμένο δίσκο ( Site: εδώ ) και έκανα τεστ με το crystal για να δω πιο πολύ τι δίσκο φοράει. Το πρόγραμμα μου έβγαλε ότι έχει τον Toshiba DT01ACA300, όμως μου έσκασε κάτι άλλο που δεν το περίμενα: Caution reallocated sectors count 3 Το θέμα είναι ότι ο δίσκος είναι καινούργιος και φοβάμαι μήπως έπεσα σε φόλα. Να πάω την δευτέρα να τον δώσω πίσω, θα τον δεχτούν ή να τον κρατήσω? Thanks προκαταβολικά! Επισυνάπτω και φωτό από crystal & Sentinel.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καλά αυτο το error δεν λέει και πολλά δεν την υγεία του με το hdsentinel
Mr_Terror Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 με το hdsentinel του βγαζει υγεια 95% και 3 κατεστραμμενους τομεις. Αμεσα επιστροφη στο καταστημα.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Επιστροφή αμέσως ναι , αν και μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε δίσκο καλό ειναι να μην αγοράζουμε πράγματα που έχουν σχέση με υπολογιστές απο τετοια καταστήματα 1
Bubs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Thanks για τις απαντησεις! Δεν αγοράζω γενικά από τον Κώτσο, αλλα επειδή είχα δωροεπιταγή από λευκή συσκευή ειπα να παρω ενα δίσκο να τον βάλω στο ρούτερ. Με βαση αυτό, και επειδή αλλους 3,5αρηδες δεν εχει γενικά αυτό το μαγαζί, ο WD Elements 2TB portable θα ηταν καλη εναλλακτικη;(βασικά δεν ξέρω εαν θα αντέξει να δουλεύει συνεχεια στο ρούτερ)
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ναι ειναι καλός δίσκος ο συγκεκριμένος wd αλλα δεν θα άφηνα τετοιο δίσκο 24 ώρες επάνω να δουλεύει συνέχεια καλύτερα δηλαδή θα πήγαινα σε εναν 3.5 με ρεύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα