Προς το περιεχόμενο

Intenso 3TB external 3,5'' (TOSHIBA DT01ACA300) reallocation counts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παιδιά plz θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής ζήτημα:

Αγόρασα σήμερα από τον Κωτσο το συγκεκριμένο δίσκο (Link.png Site: εδώ ) και έκανα τεστ με το crystal για να δω πιο πολύ τι δίσκο φοράει. Το πρόγραμμα μου έβγαλε ότι έχει τον Toshiba DT01ACA300, όμως μου έσκασε κάτι άλλο που δεν το περίμενα: Caution reallocated sectors count 3

Το θέμα είναι ότι ο δίσκος είναι καινούργιος και φοβάμαι μήπως έπεσα σε φόλα.

Να πάω την δευτέρα να τον δώσω πίσω, θα τον δεχτούν ή να τον κρατήσω?

Thanks προκαταβολικά!

Επισυνάπτω και φωτό από crystal & Sentinel.

post-345045-0-74829700-1434234462_thumb.jpgpost-345045-0-84380400-1434234470_thumb.jpgpost-345045-0-09032000-1434234480_thumb.jpg

Δημοσ.

Επιστροφή αμέσως ναι , αν και μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε δίσκο καλό ειναι να μην αγοράζουμε πράγματα που έχουν σχέση με υπολογιστές απο τετοια καταστήματα

• Like 1
Δημοσ.

Thanks για τις απαντησεις!

Δεν αγοράζω γενικά από τον Κώτσο, αλλα επειδή είχα δωροεπιταγή από λευκή συσκευή ειπα να παρω ενα δίσκο να τον βάλω στο ρούτερ.

Με βαση αυτό, και επειδή αλλους 3,5αρηδες δεν εχει γενικά αυτό το μαγαζί, ο WD Elements 2TB portable θα ηταν καλη εναλλακτικη;(βασικά δεν ξέρω εαν θα αντέξει να δουλεύει συνεχεια στο ρούτερ)

Δημοσ.

Ναι ειναι καλός δίσκος ο συγκεκριμένος wd αλλα δεν θα άφηνα τετοιο δίσκο 24 ώρες επάνω να δουλεύει συνέχεια καλύτερα δηλαδή θα πήγαινα σε εναν 3.5 με ρεύμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...