Προς το περιεχόμενο

Chef le monde , ιεκ ακμη αξίζει ;;


Annie_plx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου εχει επιλογη να παει σε πανεπιστημιο, λες να διαλεγε το ψωρο ΙΕΚ "για να σπουδασει κατι"?

 

Κι όμως, γνωρίζω 2 άτομα οπου ο ένας τέλειωσε ηλεκτρολογία σε ΤΕΙ και ο άλλος σπούδαζε ΗΜΜΥ ΕΜΠ, μετά πήγαν σε δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολογίας μόνο με το απολυτήριο λυκείου και έκρυψαν οτι είχαν σπουδάσει αλλού. Με αυτή την λογική το λέω αν και μιλάμε για άλλη περίπτωση.

 

Για την Ακμη εχω την χειροτερη αποψη γιατι δουλευα διπλα για κανα χρονο και πολλοι την λεγαμε παρ-ακμη. Αυτο που λες με τα μειωμενα διδακτρα ας

 

Παρακμή το έλεγε και ένας φίλος μου που τελείωσε κάτι σχετικό με αθλητική δημοσιογραφία εκεί.

 

 

Η γνώμη μου είναι η ts καλύτερα να κρατήσει τα χρήματα αυτά για το ΙΕΚ και να τα δώσει για να μάθει μια ξένη γλώσσα να βελτιώσει κάποια υπάρχουσα που γνωρίζει ή να παρακολουθήσει σεμινάρια και πιστοποιήσεις που απευθύνονται σε επαγγελματίες των οικονομικών επαγγελμάτων, ας δώσει καλύτερα βάση στο ΠΑ.ΠΕΙ που σημειωτέον θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες κατά την διάρκεια της φοίτησής της.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για ποιο λογο δεν αξιζουν;

γιατί δεν παρέχουν επιστημονική κατάρτηση εκτός αν θες να είσαι βοηθός μηχανικού στο συνεργείο της γειτονιάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη θες να πεις επιστημονικη καταρτηση?και επαλ να πας και οαεδ θελει ενσημα για να γινεις μαστορας και να κανεις την πρακτ

ιεκ η επαλ οαεδ και δεν ξερω εγω τι αλλο,σε ειδικοτητες οπως μηχανολογια,νοσιλευτικη,νηπιαγωγος και γενικα σχολες που υπαρχουν τει και αει για ευτες πανε μονο οι κατεστραμενοι που δεν καταφεραν η δεν μπορουσαν να περασουν απο πανελληνιες.Αυτες οι σχολες δεν προκειτε να σου προσφερουν ουτε το 1/4 των γνωσεων ενος τει-αει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρω δύο γλώσσες και έχω σκοπό κάποια στιγμή να μάθω κι άλλες και το πανεπιστήμιο δεν θα το αφήσω όμως η μαγειρική είναι αυτό με το οποίο θέλω να ασχοληθώ..το θέμα είναι πως τώρα αυτή η "ευκαιρια" που μου παρουσιαστικε από την ακμή ισχύει για φέτος και όχι για κάποια άλλη στιγμή και πρέπει να αποφασίσω όμως εγώ δεν είμαι 100% σίγουρη πως πρέπει να το κάνω διότι ακούω διάφορα κατά καιρούς για την ακμή και λόγω της γκάμας των σπουδών της δεν ξέρω αν είναι τόσο εξιδικευμενη στην μαγειρική όσο η le monde..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη θες να πεις επιστημονικη καταρτηση?και επαλ να πας και οαεδ θελει ενσημα για να γινεις μαστορας και να κανεις την πρακτικη

 

Τι σχέση έχει η επιστημονική κατάρτηση με τον μάστορα τα ένσημα και την πρακτική; Τι ακριβώς θες να κάνεις από ΙΕΚ μηχανολογίας; Κατ' αρχήν επειδή το έχω ψάξει δεν υπάρχει γενικό τμήμα μηχανολογίας που μαθαίνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα όπως στα ΤΕΙ/ΑΕΙ αλλά τομέας μηχανολογίας όπου εκεί επιλέγεις να σπουδάσεις μια ειδικότητα, η ειδικότητα αυτή θα είναι ή μηχανικός αυτοκινήτων ή ψυκτικός ή ϋδραυλικός σε εγκαταστάσεις ή τεχνικός καυστήρων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και γενικά μια υποειδικότητα μηχανολογικών εφαρμογών. Σε όλα αυτά δεν ασχολείσαι με την μελέτη και τον σχεδιασμό αλλά με την συναρμολόγηση, αν στοχεύεις σε αυτό τότε πήγαινε.

 

Σχεδόν όλα τα ΙΕΚ έχουν τέτοιες ειδικότητες οπότε για να βρεις ποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας παιδιά ! Και εγώ τελικά κλείνω προς την ακμή έκανα μια έρευνα και κατέληξα πως αξίζει! Σίγουρα παντού υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι ευχαριστημενοι και μπορεί όντως η le monde να είναι από τις καλύτερες όμως με τα δίδακτρα που έχει είναι άπιαστη σε τέτοιες εποχές ! Ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για τις σχολές πάντως σαν δουλειά είναι δύσκολη με πίεση κι ένταση αλλά ένα μεροκάματο ( στη χειρότερη) θα το βρίσκεις πάντα...Κι αν είσαι καλός και το κυνηγήσεις μπορείς να πάρεις πολύ καλά λεφτά ακόμα και τώρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για τις σχολές πάντως σαν δουλειά είναι δύσκολη με πίεση κι ένταση αλλά ένα μεροκάματο ( στη χειρότερη) θα το βρίσκεις πάντα...Κι αν είσαι καλός και το κυνηγήσεις μπορείς να πάρεις πολύ καλά λεφτά ακόμα και τώρα

Πως να το κυνηγησω να παω στο εξωτερικο η μια αλλη επιλογη ασχολησε

με της βελτιωσεις και με αυτες βγαζεις λεφτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε farcry2 δεν σε ψίλιασε καθόλου το γεγονός οτι  ξαφνικά βρέθηκαν 100 σπουδαστές της ΑΚΜΗΣ να γράφουν ο ένας μετα τον άλλον με 0 δημοσιεύσεις ο καθένας; Μην λέμε τα αυτονόητα.

 

Μην σου πω και ο ts απο ΑΚΜΗ είναι φυτευτός.

 

Annie αν όντως υπάρχεις, αφου θα είσαι στο Παν.Πειραιά και δεν θα παρακολουθείς τα μαθήματα, γιατι δεν ψάχνεις πρώτα να βρεις δουλειά σε κουζίνα (έστω και λάντζα) και να το ξεκινήσεις σιγά σιγά. Εγω αυτό θα έκανα στην θέση σου, ούτες ή άλλος δεν θα είχα να χάσω τίποτα, αφου ταυτόχρονα θα σπούδαζα και κάτι άλλο.

 

Ένας γνωστός μου απο τέτοια σχολή, δεν ήξερε και τίποτα σπουδαίο όταν τέλειωσε chef. Εγω περισσότερα ξέρω και είμαι σε εντελώς άλλο επάγγελμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...