Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας...Ψάχνω για μνήμες 2 GB  για το ASUS P5K3 Deluxe, και δεν μπορώ να βρώ, συμβατές, έχω δοκιμάσει αρκετές,  αλλά τις βλέπει σαν 512MB (πχ, KINGSTON KVR16N11S6/2, KVR13N9S6/2,    CRUCIAL CT25664BA160BJ.M4FED ).

Δουλέψανε μια χαρά οι Kingston KVR16N11/2, που δανείστηκα, από ένα φίλο, αλλά δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά, για αγορά.

Από ότι έχω κοιτάξει ταιριάζουν μνήμες με αυτά τα χαρακτηριστικά : DDR3 PC3-12800 • CL=11 • Unbuffered • NON-ECC • DDR3-1600 • 1.5V • 256Meg x 64 , και με 8 chips πάνω στην πλακέτα.

Αυτή την στιγμή, έχει 2 Χ 1 GB ASUS 1066 MHz CL9, που ούτε που θυμάμαι, από που είχαν αγοραστεί...

Οποιαδήποτε βοήθεια, θα ήταν δεκτή...

Ευχαριστώ πολύ.

Περικλής

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε Μαρκο, την έχω δοκιμάσει αυτή, την μνήμη, όπως προανέφερα, και δεν δουλεύει....

και ξέχασα, να σας αναφέρω, ότι το συγκεκριμένο motherboard, έχει 4 θέσεις μνημών, και δέχεται μέχρι 8 gb ram,  δηλ. μέχρι 4 τεμάχια των 2 GB, ...δεν δεχεται dim 4 gb....

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε Μαρκο, την έχω δοκιμάσει αυτή, την μνήμη, όπως προανέφερα, και δεν δουλεύει....

και ξέχασα, να σας αναφέρω, ότι το συγκεκριμένο motherboard, έχει 4 θέσεις μνημών, και δέχεται μέχρι 8 gb ram,  δηλ. μέχρι 4 τεμάχια των 2 GB, ...δεν δεχεται dim 4 gb....

Μα εσύ είπες ότι "Δουλέψανε μια χαρά οι Kingston KVR16N11/2, που δανείστηκα, από ένα φίλο, αλλά δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά, για αγορά." Σου έδωσα ένα link για τις μνήμες που λες ότι δούλεψαν, μπορεις να αγοράσεις 2 τέτοιες για να έχεις 4gb. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται 4gb ram sticks και να πάρεις 2χ4 για dual channel.

Δημοσ.

Μα εσύ είπες ότι "Δουλέψανε μια χαρά οι Kingston KVR16N11/2, που δανείστηκα, από ένα φίλο, αλλά δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά, για αγορά." Σου έδωσα ένα link για τις μνήμες που λες ότι δούλεψαν, μπορεις να αγοράσεις 2 τέτοιες για να έχεις 4gb. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται 4gb ram sticks και να πάρεις 2χ4 για dual channel.

Απλά δεν τις υποστηρίζει το chipset, δεν είναι επιλογή του ;)

• Like 1
Δημοσ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε Μάρκο, Δοκίμασα και δουλευει ή Kingston KVR16N11/2, αυτές που μου έστειλες (link) είναι η KVR 16N11S6/2, έχει στο τέλος ένα S6....μάλλον αυτό κάνει την διαφορά, και δεν δουλευει.....

Τωρα γιατί δεν δέχεται 4 gb dim, (το έχω δοκιμάσει και αυτό.) , μάλλον έχει δίκιο ο Φίλος Sheogorath, δεν υποστηρίζεται απο το chipset intel® P35 Intel ICH9R

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου kiko33gr, να είσαι καλά !!!

Τις βρήκα, και σε άλλα καταστήματα αυτές τις μνήμες ...Επίσης δοκίμασα και τις CORSAIR TR3X6G1600C8 (3X2GB)και δουλεύουν, και αυτές..

Ετσι έχω περισσότερες επιλογές....

Τελικά έχουμε και την ίδια cpu στο motherboard !!!

Και πάλι Ευχαριστώ πολύ !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...