Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο τροφοδοτικου

markoskerass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

,σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος μου, στο οποίο έβαλα το ένα 2ο τροφοδοτικό μέσα στο κουτί μου με zip ties αποκλειστικά για τα φανακια, θέλω να βαψω το τροφοδοτικό επειδή το αλουμινένιο χρώμα του είναι πολύ άσχημο και δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο κουτί που είναι. black themed. Οπότε, τι χρώμα πρέπει να επιλεξω (εάν μπορείτε και ένα link) και είναι αρκετά επικίνδυνο; Για την εγγυήση δεν μας νοιάζει, είναι τροφοδοτικό του '03.

Ευχαριστώ :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά πας σε ένα χρωματοπωλείο και ζητάς σπρέι για μεταλλικές επιφάνειες.

Όσο για την διαδικασία, γυαλόχαρτο λίγο χοντρό και μετά ψιλό, το τρίβεις εξωτερικά και περνάς με το σπρέι 2-3 στρώσεις. 

*Δεν χρειάζεται να βάλεις αστάρι.

Τώρα πρέπει ή να λύσεις όλο το τροφοδοτικό ή να καλύψεις τα μέρη που δεν θες να βαφτούν.

• Like 1

Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Το χρώμα που θα πάρω θα πρέπει να έχει πχ αντισταση σε υψηλές θερμοκρασίες ή δεν υπάρχει θέμα; Ρωταω επειδή δεν έχω ξαναβαψει κομμάτι υπολογιστή και δεν θέλω να το μαμησω.

Μα δεν έχει υψηλές θερμοκρασίες :P οι 40-50 βαθμοί δεν είναι υψηλές θερμοκρασίες! αυτά τα χρώματα είναι για σημείο που χτυπάει φωτιά και τέτοια.

• Like 1

UPDATE: Τελικά κατάφερα να το βάψω. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες (δεν τράβηξα πολλές, είναι όλες τραβηγμένες απο tablet) πριν και μετά το βάψιμο.

Πριν το βάψιμο (αφαίρεση πλακέτας κλπ)

Πριν το βάψιμο (αφαιρεση πλακέτας κλπ)

Κατά το βάψιμο (είχε αέρα και παιδεύτηκα αρκετά με το spray,)

Στα ενδιάμεσα του βαψίματος (Vol.2)

Στα ενδιάμεσα του βαψίματος

Το τελικό αποτέλεσμα, όλο το τροφοδοτικό

Τελικό αποτέλεσμα

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!

• Like 3

Με γεια σου φίλε έκανες καλή δουλειά αν θέλεις όμως κάτι πιο όμορφο ακόμη και το μαύρο να είναι πιο όμορφο και να γυαλίζει τελείως και να πέσει και θερμοκρασία χωρίς χαζά τώρα.... :

SPARVAR χρώμα φίλε ...Αν βρεις καλύτερα χρώματα στην αγορά έλα να μου πεις....

Έχει για όλες τις επιφάνειες και είναι ειδικά για GRAFFITI .......... Πιτσιρίκος έβαφα πολύ και το γνωρίζω και ακόμη και τώρα μετά από 8/10 χρόνια είναι τοπ 1 τα συγκεκριμένα στα 3D GRAFFITI σε οτι επιφάνειες θέλεις με μυτούλες για γωνίες, χοντρό βάψιμο,λεπτές γραμμές και ότι θες... :P

Πες τον μαγαζάτορα να σου κάνει μια πιτσιλιά από άλλα, και μια απο αυτά που σου λέω για να δεις και μετά θα καταλάβεις την διαφορά....ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΑΖΟΥΝ!     B)  

Βεβαια κανουν κατι παραπανω ομως αν θελεις καλη δουλεια και ειδικα σε τροφοδοτικο δεν θα πας να παρεις montana και οτι εχει για πεταμα....αααα και τα BELTON Devil's και τα Montana είναι καλά   B) 

Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις...Αν ήταν για κάτι άλλο θα σου έλεγα πάρε ότι νάνε όμως είναι για τη ζωή του PC...   :P 

Δοκίμασε το αν ξανά βάψεις η αν ξανά βάψει κανείς :)

Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις...Αν ήταν για κάτι άλλο θα σου έλεγα πάρε ότι νάνε όμως είναι για τη ζωή του PC...   :P 

Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια από μάρκες, αλλά οκ τώρα μην μου πεις πως άμα πάρει σπρει που σταζει θα χαλασει το PC :P

• Like 1

Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια από μάρκες, αλλά οκ τώρα μην μου πεις πως άμα πάρει σπρει που σταζει θα χαλασει το PC :P

Όντως, δεν ξερω τι παίζει με τις μάρκες, πάντως το spray με τα 3,5 ευρω την εκανε την δουλεια του μια χαρα.

Όχι καμία σχέση....Απλά θα είναι πιο όμορφο θα έχει πιο χαμηλή θερμοκρασία - μη φανταστείς τρελά πράγματα - ομως θα εχει, γιατί η μπογιά αν είναι σε χοντρό χέρι ας πούμε, ανεβάζει θερμότητα όπως και να το κάνεις...Και αν ειναι καμια μπογια μαπα εντελώς μπορει και να στο κάψει κιόλας αν δεν ξέρεις να το περάσεις το χρώμα.....!

Με την πρώτη μάρκα που είπα είναι σαν εργοστασιακό...Οπως και με την Arctic Silver παστα που βαζεις στον επεξεργαστη ετσι καπως...... Η λαμαρίνα είναι από ατσάλι, μήν ανησυχείς. και εκει που γράφουν μερικά "SECC" = Steel, Electrogalvanized, Cold Rolled, Commercial Quality παει να πει οτι βαρατε αφοβα ομως οχι με πινελο και λαδομπογια ^^

Θα ειναι πιο όμορφο γιατί το ήθελε πιο όμορφο και για αυτό το έβαψε....και κάνεις δεν είπε ότι θα χαλάσει το PC  :wacko: 

Πάντως οτι και να βάλεις επάνω θα βάψει από spray......

Όμως ότι πληρώνεις παίρνεις... 

Άλλο να πάρεις ένα PSU COOLMASTER ας πούμε  Kαι άλλο ένα ARX D.C - που πουλάνε 700w 20 ευρω ελπίζω να με πιάνεις...!

Και αναλόγως την μπογιά παίζει ρόλο και το πάχος της υφής που περνάει επάνω στο πλαστικό η στο σίδερο η όπου και να το κάνεις....

Και έχω βάψει αρκετά κουτιά και τροφοδοτικά, για αυτό είπα τι παίζει με τις μάρκες ....Το πρώτο που είχα κάνει το 02/03 πήγε στους 200 βαθμούς++++ και άλλαξα κουτί αμέσως γιατί θα έσκαγε, και ο λόγος ήταν η μπογιά (Και συγκεκριμένα αν βάψεις μέσα θες καλή μπογιά) Εκτός αν κάποιος εχει καλύτερο τρόπο να μας τον πει να μάθω και εγώ ρε παιδιά σοβαρά....!

Και έχει και κολπάκια να βάψεις και πληκτρολόγια και καλώδια με μπογιά χωρίς να αγοράσεις τα έτοιμα  B) 

Να είσαι καλά φίλε μου  B) 

..................................................................................................................................................................................................................................

Είχα το πλεονέκτημα και δουλεία σε 3 νετ καφέ  :rolleyes: "Είμαι ευγνώμων για αυτό" σε μια πιο παλιά αλυσίδα, και ότι έμεινε από εκεί μετά το πήρα σπίτι, όποτε έπεσε πολύ πείραμα . . . Ότι μπορείς να φανταστείς από 240++ PC! Κ.α

Μονό οι οθόνες που έχω και τα κουτιά (Full tower), όπως και τα games, και τα τροφοδοτικά Με εχουν φτιάξει για καιρό ακομη....

Εδώ μου έχουν μείνει 140χ2 κοντά "win Xp Pro" Γνήσια και τα έχω στην εργοστασιακή τους κουτά γιατί δεν τα αγοράζει κανείς πλέον (εκτός από μερικούς) και εκτός από κάτι καταστήματα που είναι κολλημένα εκεί στα που "XP",  Π.χ τράπεζα....Προτιμά το κατάστημα η, η

εταιρεία και Προτιμούν να δώσουν 50 ευρώ (σφάξιμο) παρά 120 για Win 7 και να τελειώνει το θέμα...Όμως νομίζουν για πάντα θα μείνουν ετσι...

"Σκεψου να παθουν τιποτα με τα ψευτο Back up Που κανουν θα τρεχουν και δεν θα φτανουν και καλα να παθουν!"

Ενώ όλοι έχουν μέσα αυτοί που δουλεύουν ταμπλετ και iphone, στα Pc τους εχουν "Xp" λόγο ότι είναι φτηνά "όμως και λόγο του ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι διάφορα έχουν πλέον με τα 7/8/10 και μια άκρη που έχω τους τα πουλάω εκεί γιατί δεν ρισκάρουν να βάλουν κάτι καινούριο με ένα σέρβερ και ένα δίκτυο δουλειάς μιας νύχτας η μέρας ( Δεν φταίνε αυτοί που δουλεύουν αλλά η εταιρεία) . . .   

Σήμερα το συζητούσα με μια της Alpha Bank και δεν καταλάβαινε...

Πιο καλά για έμενα ;) όμως χειρότερα για τους πελάτες  :unsure: 

Ξέφυγα από το θέμα, Σορρυ .... Να είστε όλοι καλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...