Προς το περιεχόμενο

Lenovo Z70-80 17.3"FullHD i5 8GB 840M-4GB DOS - 599ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρηστόφορε εγώ περιμένω πώτε θα βρεις το επόμενο ThinkPad , με το L520 ειμαι υπέρ ευχαριστημένος

..βρες με στις αγγελίες για thinkpad. :P

Κατά τα άλλα, σαν το L520 με τέτοια οθονάρα στα 300ευρω (πανω -κατω) δύσκολα θα βρούμε πάλι.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το you έβγαλε το i7 16gb ram 1tb hdd, 799 και 36 ατοκες

Αν σκεφτείς ότι τα +8gb ram πανε 50ευρώ, δε νομίζω να αξίζουν +150ευρώ για τον συγκεκριμένο (επίσης διπύρηνο) i7.

Δημοσ.

Να αναφέρουμε οτι δεν ειναι +50 ευρώ οι Ram γιατί έχει 2 4άρες...Οπότε πρέπει να βγούν και να αγοράσεις 2 8άρες... αλλά εμένα μου φαίνονται τα 200 ευρώ πολλά ως διαφορά...

Δημοσ.

το παρελαβα χθες.

η μονη παραφωνια ειναι ο μηχανισμος του dvd που φαινεται φτηναρικος αλλα την δουλεια του την κανει.

Απο κει και περα  το λαπτοπ παει σφαιρα! φοβερη οθονη , αψογο touchpad , βολικοτατο πληκτρολογιο και πολυ ωραιο εξωτερικο φινιρισμα.

στα πολυ + να αναφερω οτι απο κατω ολη η επιφανεια ανοιγει αφαιρωντας μονο βιδες και εχεις απευθειας προσβαση στα παντα, αρα αμεσο καθαρισμο στο ανεμιστηρα κτλ....αυτο ειδικα δινει χρονια ζωης στο μηχανημα. 

απο τις καλυτερες αγορες τιμη/αποδοση !

Δημοσ.

αν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο θα υπαρχει μια δεσμη φωτος στο spacebar. για να ενεργοποιησεις πατας το πορτοκαλί function key και to space

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...