stelrp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Για μένα προσωπικά , το θέμα είναι ότι σε glossy καθρεφτίζονται στην οθόνη και δεν βλέπω καλά το περιεχόμενο της. Τι Νά τα κάνω τα υπέροχα χρώματα αν με κουραζει η αντανάκλαση, και το μπέρδεμα που δημιουργεί το να βλέπει στην οθόνη σου εκτος από το περιεχόμενο της , τη φάτσα σου ,και το περιεχόμενο του δωματίου σου ή του γραφείου. Ξέρετε όλοι τι γίνεται αν έχει μια μπαλκονοπορτα ανοικτή ή μια λάμπα στο ταβάνι. Έκτος αν έχει κάποιος ένα τέλεια στημένο χώρο εργασίας από απόψεως φωτισμού. Αλλά ή δουλειά του λάπτοπ είναι και... Έξω εν κινήσει , σε καφέ σε ραντεβού κλπ κλπ,Εκεί να δεις γυαλαδες και αντανακλάσεις. Πάντως είναι αξιοπερίεργο οι desktop οθόνες ακόμα και οι πιο οικονομικές να έχουν λίγες γυαλαδες , μάλλον αυτό οφείλεται σε επιστρώσεις καλύτερης ποιότητας.Αντίθετα στα λάπτοπ και ειδικά στα φθηνά η οθόνη τους τα καθιστά αντιφορητα και ακατάλληλα για χρήση εντός γραφείου, λόγω και της χαμηλής hd ανάλυσης. Τότε ποιος τα παίρνει? Μάλλον για ταινιουλες... Ή για κάνα φβοοκ. Σορρυ για το οφτοπικ αλλά πρέπει να επικροτουμε όταν βγαινει κάποιο φουλ hd και anti glare στην αγορά! ,πόσο μάλλον σε προσφορά. Πας σε αλυσίδες ηλεκτρονικών, Ρώτας πωλητές και δεν υπάρχει ΣΩΣΤΗ οθόνη ούτε για δείγμα σε μια "πλούσια γκάμα επιλογών για να διαλέξεις"....
andrewgarb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 στο αμερικάνικο άμαζον και οι κριτικές του Το κακό είναι ότι κάποιο αξιόπιστο site, πχ notebookcheck, δεν έχει βγάλει full review για το συγκεκριμένο μοντέλο. Βασικά γενικότερα δεν βρίσκεις καθόλου review. Είναι ενός μήνα μοντέλο άλλωστε.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εγω το παραγγειλα και αυριο-μεθαυριο το περιμένω....Η άλλη επιλογή ήταν το Dell 5547 με i5 4200U, 8GB Ram και HD οθόνη 15.6....Ας ελπίσουμε οτι θα βγει καλό.
andrewgarb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Το έχω δουλέψει το 5547. Λόγω tn panel έχει άθλια χρώματα και γωνίες θέασης.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ισως απο θεμα εγγυησης προτιμουσα το Dell αλλά με τα ίδια χρήματα αυτό έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, οπότε....
dimitris_dimos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κι εγώ το παράγγειλα για λογαριαμό της γυναίκας μου. Θεωρητικά αύριο θα το παραλάβουμε...ευχαριστώ τον ts.
andrewgarb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όποιος παρέλαβε ας ρίξει ένα γρήγορο review.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, εγώ το παράλαβα και προσπαθώ να του περάσω τα Windows (δεν τα ειχα σε cd και ψιλοταλαιπωριέμαι, άσχετο αλλά πρέπει να πω τον πόνο μου ). Πρώτη εντύπωση, ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Προέρχομαι από MSI EX300 (13.3) οπότε λογικό. Ποιότητα πλαστικών φαίνεται πολύ καλή αν και αφήνει δαχτυλιές( μικρό το κακό ). Αυτό που με χάλασε( όχι πως έχει σημασία ), το DVD είναι σαν πλαστικό, σαν μηχανισμός που πετάγεται λίγο άθλιο( αφήνει κακή εντύπωση ). Γενικά πολύ ικανοποιημένος μέχρι εδώ. P.S Αν είχε και φωτιζόμενο που ήθελα θα ήμουν ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ. Αλλά μην τα θέλουμε και όλα
andrewgarb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έπρεπε να είχες έτοιμο ένα bootable usb και θα τελείωνες μπαμ μπαμ. Από οθόνη πως τα πάει; Αν μπορείς, γράψε και το ακριβές μοντέλο της. Κατέβασε το monitor asset manager για να το τσεκάρεις. Καλορίζικο!
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επαν'ερχομαι μετά από αρκετή ταλαιπωρία( το ένα usb για κάποιο λόγο δεν ήθελε να περάσουν από αυτό τα windows και τελικά το πήρα χαμπάρι και δοκίμασα άλλο stick). Λοιπόν, του πέρασα τα Windows 7 όπου κάποιοι drivers χτυπάγαν ( δίνει μόνο για Windows 8.1 ) αλλά στο site έχει τα πάντα και για 7 και απλά τα κατεβάζεις. Θεωρώ πως είναι αθόρυβο και δεν έχει ζεσταθεί καθόλου.Τεράστια οθόνη, με χρώματα που με εντυπωσίασαν. Ηχεία ωραία ακούγονται αλλά έπρεπε να έχει και φωτιζόμενο ( που θα πάει θα το βρω και θα το αλλάξω μόνος μου ). Πολυ ικανοποιημένος και δεν το περίμενα. PS: Για τονφίλο από πάνω ( με υποσημείωση, τι καταλαβαίνει από αυτό ) Manufacturer............. SDC Plug and Play ID......... SDC4456 Data string.............. LTN173HL01401
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αδερφέ, καλοδούλευτο! Να σε ρωτήσω κάτι για την οθόνη? Το άσπρο είναι ... άσπρο, ή πάει προς το κίτρινο? Και κάτι τελευταίο. Έχει καθόλου προβλήματα bleeding? (Θα το προσέξεις με κλειστά φώτα την ώρα που ξεκινάει και δείχνει μαύρη εικόνα, ή αν εσύ ο ίδιος βάλεις μαύρο φόντο) Δεις εδώ τι εννοώ!
VonLoutsos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Το άσπρο φαίνεται άσπρο στα μάτια μου και δεν παρατηρώ καμία κιτρινίλλα ή να τείνει προς τα εκεί. Επιπλέον όταν ξεκινάει έχει το logo της Lenovo άσπρο σε μαύρο φοντο και δεν φαίνεται κάτι από τα δύο που αναφέρεις. Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, εκτός του φωτιζόμενου όπου το ήθελα. 1
dimitris_dimos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το άσπρο φαίνεται άσπρο στα μάτια μου και δεν παρατηρώ καμία κιτρινίλλα ή να τείνει προς τα εκεί. Επιπλέον όταν ξεκινάει έχει το logo της Lenovo άσπρο σε μαύρο φοντο και δεν φαίνεται κάτι από τα δύο που αναφέρεις. Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, εκτός του φωτιζόμενου όπου το ήθελα. Το laptop είναι όπως το αναφέρει ο φίλος τα πλαστικά ποιοτικά αλλά κάνουν δακτυλιές..μια μικρή ταλαιπωρία με τα windows 7 μιας και οι drivers ήταν για 8.1...H οθόνη του είναι μια χαρά! (με τρομάξατε ότι το άσπρο δεν θα είναι άσπρο κτλπ) ευχαριστούμε τον topic starter για το laptopακι που είναι καθόλα τιμιότατο.
rasputin _ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Χρηστόφορε εγώ περιμένω πώτε θα βρεις το επόμενο ThinkPad , με το L520 ειμαι υπέρ ευχαριστημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα