xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Z70-80-17-3-FullHD-i5-8GB-840M-4GB-DOS-NEW-PREMIUM.1172376.html Για όποιον θέλει καλή οθόνη σε 17αρι (full hd matte ips panel) είναι μονόδρομος στα χρήματα αυτά. Υπόλοιπα χαρακτηριστικά: I5 undervoltage 5ης γενιάς 8αρα ραμ Nvidia 840m Χωρίς λειτουργικό σύστημα. Τιμές. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=lenovo+z70-+80 Οι τιμές είναι παραπλανητικές μιας και μέχρι χθες έπαιζε στα 800ευρώ. 2
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html Κριμα που δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο....Όντως. Παίζει να το τσιμπουσα στα χρήματα αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ για το link. Οπότε με τα λίγα που ξέρω για κάτι μέτριο μιλάμε. Έτσι; Βέβαια η τιμή για αυτά που προσφέρει είναι αρκετά καλή νομίζω.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλά, προφανώς η 840 δεν είναι για βαρύ gaming. Όπως και τα λαπτοπ γενικότερα δεν συνιστανται για τέτοια χρήση.
SATELLITE Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το ίδιο, αλλά με win 8.1 εκατό ευρώ παραπάνω. Jesus! Κανένα review (και γωνίες θέασης για την οθονη)?
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το ίδιο, αλλά με win 8.1 εκατό ευρώ παραπάνω. Jesus! Κανένα review (και γωνίες θέασης για την οθονη)? Γιατί Jesus; Νορμάλ είναι η τιμή!
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν είχε 3 χρόνια εγγύηση που έδινε σε άλλα μοντέλα της θα το έπαιρνα! Απαράδεκτο να λέει για ένα μόνο χρόνο. Άσε που νομίζω πως είναι και παράνομο! 2 χρόνια δεν έχουν όλα με Ευρωπαϊκή οδηγία?? Μάθανε όλοι και αντιγράφουν τις μ@λακίες της Apple και της Sony?
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Η sony σχεδόν πάντα 2 χρόνια έδινε στα φορητά της. Επίσης, αν σου πάθει κάτι τον 2ο χρόνο ( που υποτίθεται είσαι εκτός εγγύησης) στέλνεις mail στην μαμά Λενοβο (όχι στην Ελλάδα προφανώς- γιατί με τους εδώ δεν συνεννοεισαι) και μια χαρά στο επισκευαζουν. Γκαραντι αυτό που λέω.
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ναι Χριστόφορε, δεν αντιλέγω! Απλά εννοούσα στα Play Station που δίνει 1 χρόνο! Όσο για τα laptop , ένα Vaio έχω εγώ , εδώ και κάτι αιώνες και μου δουλεύει σαν σκύλος! Κλείνει μόνο όταν έχει διακοπή ρεύματος! Για το παραπάνω του θέματος, συμφωνώ μαζί σου πως είναι μονόδρομος στα λεφτά αυτά!Θα τους πάρω να ρωτήσω αυτό με τον ένα χρόνο και βλέπουμε! 1
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Να το πάω λίγο παραπέρα αυτό που είπα για το Vaio μιας και το δικό μου μοντέλο έχει matte panel! Ομολογώ πως δεν είμαι και τρελά ευχαριστημένος με τα χρώματα μιας και το άσπρο είναι ξεθωριασμένο κίτρινο, το μαύρο ΔΕΝ είναι μαύρο και γενικά τα χρώματα δεν είναι και ότι καλύτερα! Βλέπω και σε πολλά βίντεο (όπως το παρακάτω) πως αρκετοί κράζουν τις matte οθόνες για τα χαμηλής ποιότητας χρώματα! Κάποιοι λένε και ότι τα πάνελ της lenovo είναι ακόμα χειρότερα! ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ρε παιδιά? Τι προτείνετε, matte ή glossy?
moses Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ram 4 ή 8 εχει μπερδευτηκα...Μαλλον 4 σου αναφερει το 8 ως max. Sent from my U9200 using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ram 4 ή 8 εχει μπερδευτηκα...Μαλλον 4 σου αναφερει το 8 ως max. Sent from my U9200 using Insomnia 8άρα έχει. 4gb vram έχει η κάρτα γραφικών. Να το πάω λίγο παραπέρα αυτό που είπα για το Vaio μιας και το δικό μου μοντέλο έχει matte panel! Ομολογώ πως δεν είμαι και τρελά ευχαριστημένος με τα χρώματα μιας και το άσπρο είναι ξεθωριασμένο κίτρινο, το μαύρο ΔΕΝ είναι μαύρο και γενικά τα χρώματα δεν είναι και ότι καλύτερα! Βλέπω και σε πολλά βίντεο (όπως το παρακάτω) πως αρκετοί κράζουν τις matte οθόνες για τα χαμηλής ποιότητας χρώματα! Κάποιοι λένε και ότι τα πάνελ της lenovo είναι ακόμα χειρότερα! ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ρε παιδιά? Τι προτείνετε, matte ή glossy? Σε tn panel πας, συνήθως, σε γυαλιστερή οθόνη μιας και τα χρώματα φαίνονται πιο ζωντανά συγκριτικά με τα ξεβαμμενα ενός matte tn panel. Σε ips πάνελ δεν έχουν καμία σχέση τα χρώματα και είναι κλασεις ανώτερα. Πολλές φορές βέβαια δεν αποδίδει τόσο καλά το μαύρο, αλλά κάτι τέτοιο μπορείς να το ρυθμίσεις μέσω της απόδοσης χρωμάτων της κάρτας γραφικών. Να το πάω λίγο παραπέρα αυτό που είπα για το Vaio μιας και το δικό μου μοντέλο έχει matte panel! Ομολογώ πως δεν είμαι και τρελά ευχαριστημένος με τα χρώματα μιας και το άσπρο είναι ξεθωριασμένο κίτρινο, το μαύρο ΔΕΝ είναι μαύρο και γενικά τα χρώματα δεν είναι και ότι καλύτερα! Βλέπω και σε πολλά βίντεο (όπως το παρακάτω) πως αρκετοί κράζουν τις matte οθόνες για τα χαμηλής ποιότητας χρώματα! Κάποιοι λένε και ότι τα πάνελ της lenovo είναι ακόμα χειρότερα! ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ρε παιδιά? Τι προτείνετε, matte ή glossy? Σε tn panel πας, συνήθως, σε γυαλιστερή οθόνη μιας και τα χρώματα φαίνονται πιο ζωντανά συγκριτικά με τα ξεβαμμενα ενός matte tn panel. Σε ips πάνελ δεν έχουν καμία σχέση τα χρώματα και είναι κλασεις ανώτερα. Πολλές φορές βέβαια δεν αποδίδει τόσο καλά το μαύρο, αλλά κάτι τέτοιο μπορείς να το ρυθμίσεις μέσω της απόδοσης χρωμάτων της κάρτας γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα