Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι 1 χρόνο μετά επειδή ψάχνω εκ νέου για φθηνό smartphone, με τις ίδιες απαιτήσεις περίπου με πέρυσι. Για απλή χρήση δηλαδή, επικοινωνία κλασσικά, λίγο ίντερνετ, καμιά φορά πλοήγηση σε χάρτες και podcasts. Κάμερες δε με ενδιαφέρουν.

Πέρυσι είχα καταλήξει στο Microsoft Lumia 532 με το οποίο ήμουν ευχαριστημένος και με κάλυπτε απόλυτα, απλά το χάλασα (έσπασε το γυαλί της οθόνης και επίσης βράχηκε). Ελεγα όμως μήπως αυτή τη φορά δοκιμάσω κανένα με Android, αν αξίζει βέβαια κάποιο με πάνω κάτω 100€ (κάποιο κινέζικο ίσως?), αλλιώς θα ξαναπάω σε Lumia.

Οπότε αν έχετε προτάσεις...

Δημοσ.

Επανέρχομαι 1 χρόνο μετά επειδή ψάχνω εκ νέου για φθηνό smartphone, με τις ίδιες απαιτήσεις περίπου με πέρυσι. Για απλή χρήση δηλαδή, επικοινωνία κλασσικά, λίγο ίντερνετ, καμιά φορά πλοήγηση σε χάρτες και podcasts. Κάμερες δε με ενδιαφέρουν.

Πέρυσι είχα καταλήξει στο Microsoft Lumia 532 με το οποίο ήμουν ευχαριστημένος και με κάλυπτε απόλυτα, απλά το χάλασα (έσπασε το γυαλί της οθόνης και επίσης βράχηκε). Ελεγα όμως μήπως αυτή τη φορά δοκιμάσω κανένα με Android, αν αξίζει βέβαια κάποιο με πάνω κάτω 100€ (κάποιο κινέζικο ίσως?), αλλιώς θα ξαναπάω σε Lumia.

Motorola Moto E 2015 LTE για Android.
  • Like 1
Δημοσ.

Moto E εαν θελεις να πας σε android, lumia 550 εαν μεινεις σε windows.

Εαν σε ειχε καλυψει το 532 κ το store του πιστευω πως το 550 θα ειναι καλυτερη επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.

Επανέρχομαι 1 χρόνο μετά επειδή ψάχνω εκ νέου για φθηνό smartphone, με τις ίδιες απαιτήσεις περίπου με πέρυσι. Για απλή χρήση δηλαδή, επικοινωνία κλασσικά, λίγο ίντερνετ, καμιά φορά πλοήγηση σε χάρτες και podcasts. Κάμερες δε με ενδιαφέρουν.

Μπορείς να δεις κάποιο Doogee ή και το Oukitel K4000, με 4000mAh μπαταρία, 5 ίντσες, 2/16 μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

αν το μεγεθος παιζει ακομα ρολο, για σενα, και θες να αποφυγεις τα 5ιντσα......εχε υποψη σου οτι κυκλοφορει ακομα το XIAOMI REDMI 2 Prime στις 4,7" και πολυ καλα χαρακτηριστικα 2/16gb RAM/ROM..!  καλη καμερουλα και δεν κολλαει... και εχει και ελληνικη υποστηριξη Software απο το Miui.gr.

αν το βρεις ελλαδα ειναι ακριβουτσικο για τα δεδομενα σου... αλλα απο κινα μπορεις να το βρεις σε καλες τιμες γυρω στα 100...!!

• Like 1
Δημοσ.

αν το μεγεθος παιζει ακομα ρολο, για σενα, και θες να αποφυγεις τα 5ιντσα......εχε υποψη σου οτι κυκλοφορει ακομα το XIAOMI REDMI 2 Prime στις 4,7" και πολυ καλα χαρακτηριστικα 2/16gb RAM/ROM..!  καλη καμερουλα και δεν κολλαει... και εχει και ελληνικη υποστηριξη Software απο το Miui.gr.

αν το βρεις ελλαδα ειναι ακριβουτσικο για τα δεδομενα σου... αλλα απο κινα μπορεις να το βρεις σε καλες τιμες γυρω στα 100...!!

Στο banggood βλέπω το έχουν (το Geekbuying που είναι το πιο φθηνό το έχει σε stock notice), στα 120$.

• Like 1
Δημοσ.

Στο banggood βλέπω το έχουν (το Geekbuying που είναι το πιο φθηνό το έχει σε stock notice), στα 120$.

κοιταξε......ειναι ενα μοντελο που αντικατασταθηκε προσφατα απο το Redmi 3.  αυτο σημαινει οτι πουλανε το στοκ ακομα. αρα θα ειναι και πιο δυσκολο να βρεθει, πλεον, και ισως με πιο ανεβασμενες τιμες απο οτι ειχε πριν μερικους μηνες, που το ειχα πετυχει κατω απο 100..!!

ομως ειναι μια συσκευη πολυ καλη για οσους σκεφτονται το θεμα "μεγεθος". 

Δημοσ.

εγώ το είχα πάρει 100$, δυστηχως είναι από τα τελευταία φθηνά και καλά κινητά σε μέγεθος κάτω από 5''.

Υπάρχει και η άγνωστη στην Ελλάδα ισπανική bq με το aquaris Μ4.5 που βρήκα 100ευρω στην πειραιώς που μοιάζει με τα lumia στα πλαστικά

Δημοσ.

moto e κι εγω, στα 70 το ειχα παρει πριν απο κατι μηνες και δουλευει μια χαρα,

gps αψογο, το παιρνω και στο τρεξιμο και καθε μερα τα παντα ολα κανει

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τη ξέρω τη BQ, είχε φαγωθεί ένας φίλος μου Ισπανός να πάρω τέτοιο. :Ρ Αλλά δε κάθισα να τα ψάξω...

Εαν σε ειχε καλυψει το 532 κ το store του πιστευω πως το 550 θα ειναι καλυτερη επιλογη.

Και εγώ το 550 θα έλεγα αν θέλεις τα Windows.

Η διαφορά με το 640 είναι οι 0,3 ίντσες; Γενικά έχουμε εικόνα ποιο από τα 2 θεωρείται πως έχει καλύτερο value for money;

Δημοσ.

Ναι τη ξέρω τη BQ, είχε φαγωθεί ένας φίλος μου Ισπανός να πάρω τέτοιο. :Ρ Αλλά δε κάθισα να τα ψάξω...

Η διαφορά με το 640 είναι οι 0,3 ίντσες; Γενικά έχουμε εικόνα ποιο από τα 2 θεωρείται πως έχει καλύτερο value for money;

Εγω θα λεγα οτι το 550 εχει περισσοτερο vfm.

Αλλα κ το 640 δεν ειναι κακο, εχει καλυτερη καμερα, κανει cast στα υπολοιπα ειναι τα ιδια.

Τελος το 550 ειναι 4g ενω η αντιστοιχη εκδοση βγαινει αρκετα παραπανω στο 640(lte).

Υ.γ ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα του 640 ειναι οτι βγαινει κ δικαρτο εαν σε ενδιαφερει..

• Like 1
Δημοσ.

Το 640 έχει καλύτερες κάμερες .το 550 βγαίνει και με διπλή σιμ αλλα δεν το βρίσκεις εύκολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...