Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μου παραπονιούνται όλοι πως δε με ακούνε με το σχεδόν 10ετίας Ericsson μου... και μου τα πρήζουν να πάρω νέο κινητό, λέω πλέον να ξεφύγω από τη στιγματοποίηση μου ως μη-σμαρτφοντάκια... :Ρ

Ψάχνω κάτι για απλή/περιορισμένη χρήση, κυρίως για επικοινωνία δηλαδή και λίγο για ίντερνετ άμα χρειαστώ καμιά φορά να ψάξω καμιά πληροφορία / κανά χάρτη. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα, δε το θέλω τόσο για ψυχαγωγία/παιχνίδια/βίντεο.

Θα ήταν πρακτικό να ήταν όσο γίνεται μικρό σε μέγεθος και ενδεχομένως (σχετικά) ελαφρύ. Νομίζω το καθημερινό φόρτισμα θα μου κακοφανεί μιας και προέρχομαι από το κόσμο που φόρτιζες το κινητό σου μια στις 4-5 μέρες και αν... Οπότε θα με ενδιέφερε και μια σχετικά καλή αυτονομία.

Δε ψήνομαι να δώσω (πολύ) πάνω από 100, εκτός κι αν αξίζει αρκετά να επενδύσω πχ. κανά 50ρι επιπλέον.

Το θέμα είναι ότι έχω χαθεί λίγο μιας και δεν έχω εμπειρία από smartphones.

Από το μέχρι τώρα ψάξιμο, με βλέπω να κατευθύνομαι προς κάποιο: Lumia, Huawei Ascend ή ZTE kis. Αλλά (αν αξίζει να σκάσω λίγα φράγκα παραπάνω) ίσως και κάτι ανάμεσα σε Samsung Galaxy, Moto G ή E, HTC Desire, Elephone (P3000 ίσως);

Καμιά πρόταση/συμβουλή;

Δημοσ.

Μιας και μου παραπονιούνται όλοι πως δε με ακούνε με το σχεδόν 10ετίας Ericsson μου... και μου τα πρήζουν να πάρω νέο κινητό, λέω πλέον να ξεφύγω από τη στιγματοποίηση μου ως μη-σμαρτφοντάκια... :Ρ

Ψάχνω κάτι για απλή/περιορισμένη χρήση, κυρίως για επικοινωνία δηλαδή και λίγο για ίντερνετ άμα χρειαστώ καμιά φορά να ψάξω καμιά πληροφορία / κανά χάρτη. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα, δε το θέλω τόσο για ψυχαγωγία/παιχνίδια/βίντεο.

Θα ήταν πρακτικό να ήταν όσο γίνεται μικρό σε μέγεθος και ενδεχομένως (σχετικά) ελαφρύ. Νομίζω το καθημερινό φόρτισμα θα μου κακοφανεί μιας και προέρχομαι από το κόσμο που φόρτιζες το κινητό σου μια στις 4-5 μέρες και αν... Οπότε θα με ενδιέφερε και μια σχετικά καλή αυτονομία.

Δε ψήνομαι να δώσω (πολύ) πάνω από 100, εκτός κι αν αξίζει αρκετά να επενδύσω πχ. κανά 50ρι επιπλέον.

Το θέμα είναι ότι έχω χαθεί λίγο μιας και δεν έχω εμπειρία από smartphones.

Από το μέχρι τώρα ψάξιμο, με βλέπω να κατευθύνομαι προς κάποιο: Lumia, Huawei Ascend ή ZTE kis. Αλλά (αν αξίζει να σκάσω λίγα φράγκα παραπάνω) ίσως και κάτι ανάμεσα σε Samsung Galaxy, Moto G ή E, HTC Desire, Elephone (P3000 ίσως);

Καμιά πρόταση/συμβουλή;

Το Moto G (4.7 ίντζες) 1ης γενιάς μου φαίνεται ιδανικό για τις ανάγκες σου αν μιλάμε για android.

• Like 1
Δημοσ.

4.5 ίντσες είναι μήπως;

Δεν έχω καταλήξει σε λειτουργικό σύστημα. Θα πάω τη Δευτέρα να τα (ξανα)τεστάρω σε κανά κατάστημα, αλλά για την ώρα δεν έχω αποκλείσει τα Windows. Κάπου διάβασα εδώ στο ινσόμνια ότι τα Windows φαίνεται να είναι ελαφρύτερα (?) και ενδεχομένως πιο ιδανικά σε κατηγορία φθηνών κινητών;

Δημοσ.

εγω φιλε πριν κανα μισο χρονο περιπου δεν ειχα καν ιδεα γι αυτα τα κηνιτα θα σου πω να παρεις το ιδιο που πηρα εγω εμεινα απλα ευχαρηστημενος εκτος και αν θες να δωσεις πολλα λεφτα http://www.e-shop.gr/kinito-alcatel-one-touch-4015d-pop-c1-dual-sim-black-gr-p-TEL.008825 το πηρα και ειναι τέλειο η μπαταρια του θα ηθελα να κραταει λιγο παραπανω αλλα αντεχει αρκετα μεχρι 2 μερες αν ακους μουσικη για παιχνιδια και τετοια αντα να κρατησει καμια 5 ωρες, επισης η καμερα ειναι πολυ κατω αν  δεν σε ενδιαφερει η καμερα και σε νοιαζουν ολα τα αλλα προτιμισε το και θα με θυμηθεις

Δημοσ.

4.5 ίντσες είναι μήπως;

Δεν έχω καταλήξει σε λειτουργικό σύστημα. Θα πάω τη Δευτέρα να τα (ξανα)τεστάρω σε κανά κατάστημα, αλλά για την ώρα δεν έχω αποκλείσει τα Windows. Κάπου διάβασα εδώ στο ινσόμνια ότι τα Windows φαίνεται να είναι ελαφρύτερα (?) και ενδεχομένως πιο ιδανικά σε κατηγορία φθηνών κινητών;

Ναι λάθος μου 4.5 είναι. Από κει και πέρα σε διαβεβαιώ πως μετά από 1.5 χρόνο συμβίωσης μαζί του η γυναίκα μου δεν κόλλησε ΠΟΤΕ, συν το πλήθος εφαρμογών που υπάρχουν σε σχέση με τα WP. Κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους, το μόνο σοβαρό του μείον είναι η κάμερα του. Παρόλα αυτά σε συνθήκες καλού φωτισμού είναι αξιοπρεπέστατο. Τρομερά ανθεκτικό επίσης στα κτυπήματα. Δεν ξέρω κανένα άλλο τηλ που θα το πετάξεις κάτω με δύναμη και δεν θα πάθει τίποτα πέραν των ειδικών για αυτό το θέμα.

Δεν εκφέρω γνώμη για τα WP, δεν έχω εμπειρία. Αλλά και πάλι τίποτα δεν με έλκυσε για να θέλω να τα δοκιμάσω. Από android όμως δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να σε καλύψει καλύτερα με βάση τις προδιαγραφές που έθεσες

• Like 1
Δημοσ.

Σου προτεινω να πας οντως σε lumia και συγκεκριμενα στο 435.Καλυπτει ολα αυτα που ζητας και η αυτονομια του θα σου βγαλει 1,5 μερα με μετρια χρηση.Αν κανεις χρηση οπως στο παλιο σου ericsson θα δεις πιστευω και 3 μερες αυτονομια.

http://www.skroutz.gr/s/5983549/Microsoft-Lumia-435-Dual-8GB.html απο 54Ε    

• Like 3
Δημοσ.

εγω φιλε πριν κανα μισο χρονο περιπου δεν ειχα καν ιδεα γι αυτα τα κηνιτα θα σου πω να παρεις το ιδιο που πηρα εγω εμεινα απλα ευχαρηστημενος εκτος και αν θες να δωσεις πολλα λεφτα http://www.e-shop.gr/kinito-alcatel-one-touch-4015d-pop-c1-dual-sim-black-gr-p-TEL.008825 το πηρα και ειναι τέλειο η μπαταρια του θα ηθελα να κραταει λιγο παραπανω αλλα αντεχει αρκετα μεχρι 2 μερες αν ακους μουσικη για παιχνιδια και τετοια αντα να κρατησει καμια 5 ωρες, επισης η καμερα ειναι πολυ κατω αν  δεν σε ενδιαφερει η καμερα και σε νοιαζουν ολα τα αλλα προτιμισε το και θα με θυμηθεις

Το λινκ δε δουλεύει (επειδή είναι εξαντλημένο το προϊόν λέει), αλλά φαίνεται στο λινκ ότι εννοείς το Alcatel One Touch Pop C1 4015D. Βασικά πιο άσχημο δε μπορούσαν να το κάνουν;  :P Νταξει βέβαια δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση, τουλάχιστον είναι φθηνό.

Τα Lumia 435 και 532 βλέπω έχουν παρόμοιες τιμές και αρκετά πιο χαμηλές από το Moto G και το Lg f60, απ ότι βλέπω τουλάχιστον. Μένει να καταλήξω βέβαια και μεταξύ WP και Android. Ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες μέχρι τώρα προτάσεις σας, θα πάω να τα δω και από κοντά σε κάποιο κατάστημα.

Δημοσ.

τι εγινε δεν ανοιγει το λινκ μαλον τα πηραν ολα και εφυγαν παντως ειναι καλη κηνιτο εμενα τουλαχιστον με βολεψε το μονο αρνητικο ειναι η καμερα εχει πολυ θορυβο και βγαζει θολες φωτογραφιες η μπαταρια του παλι ετσι και ετσι για μενα ειναι καλη κραταει αρκετα, σε καποιον που ειναι συνεχεια πανω στα πληκτρα του κηνιτου μαλον θα του φανει οτι τελειωνει γρηγορα

Δημοσ.

Για κάνα Lumia σε βλέπω. Απλό, φθηνό, με καλή αυτονομία και χωρίς κολλήματα ειδικά σε browsing.

Άκυρο: Μια που είπες για χάρτες , θέλω να αναφέρω οτι σήμερα, φίλος με ενημέρωσε οτι φαίνομαι στο Google maps. Ειμαι χαρούμενος ☺

• Like 1
Δημοσ.

Βρισκω τα παρακάτω κινητά στις εξής τιμές (εδώ στο Τζέρμανυ τουλάχιστον, όπου μένω):

- Lumia 435 στα 70€

- Lumia 532 και 535 στα 80€ (αν και οι 5 ίντσες στο τελευταίο ίσως είναι πολλές για μένα)

- Μoto Ε πρώτης και δεύτερης γενιάς στα 90 και 130€ αντίστοιχα

- Samsung Galaxy S3 Mini στα 110€

- LG F60 στα 117€

- Moto G στα 153€

Ποια έχουν καλό value for money; Ξεχωρίζετε κάποιο;

Δημοσ.

αποφευγεις lumia 535 λογο προβληματων με το touch-οθονη. 

2 γνωστους εχω και τα 2 κινητα ειναι σto nokia care.

το 435 ειναι πολυ ομορφο και συμμαζεμένο για τα λεφτα του... και αρκετα γρηγορο.

• Like 1
Δημοσ.

Το 435 ειναι 2πυρηνο ενω το 532 4πυρηνο με καλυτερη καμερα. Στην Ελλαδα εχουν 10 ευρω διαφορα, δεν αξιζει να πατε στο 435.

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 435 ή 532 οπως είπαν και οι προηγουμενοι. Σε απόδοση δεν θα βρεις καποια διαφορά περαν της καμερας που ειναι σημαντικα καλυτερη στο 532. Μην σκεφτεις αλλη λυση, σε αυτα τα λεφτα παιρνεις οικονομικο κινητο και κανεις την δουλεια σου ουτε κολλημματα ουτε ιστοριες. Και ταιριαζει ακριβως στην περιγραφη που δινεις. Καλο ειναι να μην πας σε 5 ιντσες, πιστευω οτι ακομα και οι 4 θα σου κακοφανουν. Τουλαχιστον αυτη ηταν η προσωπικη μου εμπειρια οταν εκανα την μεταβαση και εγω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...