Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση τηλεφωνικά, λόγω λάθους τιμής.......μπλα μπλα μπλα, η τιμή του είναι 65, αν θέλω να το προχωρήσουν...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο επεσε και σε εμενα αν και το γυρισε  οτι  δεν ειχαν ενημερωθει για το προβλημα και θα μας περνανε τηλεφωνο για να μου πουν στα 65.Επεσε και το κραξιμο τους για τα στοιχεια και η απαντηση τους ηταν 1/10000 προιοντα και ανθρωπινο λαθος.Επεσε και απο εμενα Μοναστερο!

Επεξ/σία από Nebemires
Δημοσ.

ανεβασαν τιμη χονδικης σε τιμη λιανικης; .....σιγα τα αυγα....ας σας τη δινανε τη γ@μ.... μητρικη.μονο κερδισμενοι θα ητανε με την κινηση τους αυτη......δε το καταλαβαινουνε οτι ετσι διωχνουν πιθανους πελατες τους....απο ενα τεχνολογικο φορουμ που ασχολειται κατατοπληστον με προίοντα που πουλανε!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί με τις αρνητικές που θα φάνε σήμερα στο skroutz την επόμενη φορά να βάλουν μυαλό..

Επίσης τα 40 ευρώ δεν ηταν και καμια τιμή μη ρεαλιστική για μητρική asrock .Εμενα μου φάνηκε λογική/

Θα συμφωνήσω με τον Dobro .. τώρα μόνο χαμένοι θα βγούν και μάλιστα μακροπρόθεσμα μιας και εχουν χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

(εριξα το αστεράκι μου.)

Δημοσ.

και για να συμπληρώσω γιατι τους εκανα και την αρνητική..

Εαν ηταν ενα προιόν αξίας 150 ευρώ και το έβαζαν 40 ευρώ θα ηταν πασιφανές λάθος και δεν θα τους εριχνα αρνητική.

Για 20 ευρώ όμως θα μπορούσαν να την δώσουν (απο 60 ->40 ) Πιθανότατα αυτη να ηταν και η τιμή χονδρικής οπότε δεν θα έβγαιναν χαμένοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...