kokkorisk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 γεια σας. σημερα μου εχασα-εκλεψαν ενα κινητο (nokia lumia 520)! το ξερω δεν ειναι και απο τα πιο ακριβα κινητα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να εντοπιστει! πηρα τηλεφωνο στον οτε και μου ειπαν οτι γινεται να εντοπισουν την καρτα μου παρ'ολο που το κινητο εχει απενεργοποιηθει και να τηλεφωνησω στην cosmote!στη συνεχεια τηλεφωνησα στην cosmote και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοια υπηρεσια! τι μπορω να κανω? υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να εντοπισω το κινητο?
brotrainer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μπορούσες να είχες βάλει το anti-theft του Avast ή κάτι παρόμοιο. Δυστυχώς μάλλον το έχασες φίλε μου. Εντάξει μην τρελαίνεσαι ευτυχώς ούτε ακριβό είναι ούτε και κάτι σημαντικό ένα κινητό είναι.
kostas8080 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φίλε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αχρηστεψεις για τον κλέφτη... Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται πάντως παίρνεις τηλ την κατασκευαστικη εταιρεία τους λες να το απενεργοποιησουν με βάση το imei της συσκευής
mdimitr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν είχες βάλει Microsoft account που θα έπρεπε και είχες ενεργοποιήσει και το find my phone τότε από το windowsphone.com μπαίνεις με το account σου επιλέγεις το κινητό σου και εχει εντοπισμό. Ακόμα και αν είναι κλειστό το GPS και τα δεδομένα στέλνει sms και τα ενεργοποιεί.
kokkorisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μπορούσες να είχες βάλει το anti-theft του Avast ή κάτι παρόμοιο. Δυστυχώς μάλλον το έχασες φίλε μου. Εντάξει μην τρελαίνεσαι ευτυχώς ούτε ακριβό είναι ούτε και κάτι σημαντικό ένα κινητό είναι. ναι ρε φιλε ενταξει ευτυχως..απλως ενταξει ελεγα μηπως το βρω Αν είχες βάλει Microsoft account που θα έπρεπε και είχες ενεργοποιήσει και το find my phone τότε από το windowsphone.com μπαίνεις με το account σου επιλέγεις το κινητό σου και εχει εντοπισμό. Ακόμα και αν είναι κλειστό το GPS και τα δεδομένα στέλνει sms και τα ενεργοποιεί. εεεε δυστυχως ομως δεν το εκανα.. Φίλε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αχρηστεψεις για τον κλέφτη... Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται πάντως παίρνεις τηλ την κατασκευαστικη εταιρεία τους λες να το απενεργοποιησουν με βάση το imei της συσκευής αααα ναι? ειναι σιγουρο οτι γινεται αυτο? δηλαδη να παρω στην νοκια (ή πλεον microsoft) και μπορω να το απενεργοποιησω βαση του imei?
eddie1996 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Προς καλή σου ενημέρωση δεν έχω λύση για το κινητό σου εφόσον κλάπηκε ή χάθηκε αλλά θα ήθελα να σε συμβουλέψω κάτι χωρίς να θεωρηθεί πως φέρω διαφήμιση ή ασκώ κάποιο συμφέρον. Η τράπεζα Πειραιώς έχει ένα μικρό συμβόλαιο που σου καλύπτει τα πάντα ακόμη και το κινητό σου κλειδιά κτλ κτλ. Εάν το είχες αυτό θα μπορούσες να πληρωθείς από το συμβόλαιο. Εγώ το έχω κάνει και έχω ήσυχο το κεφάλι μου!!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/asfaleia/asfaleia-spitiou-oikogeniakou-proupologismou/asfaleia-piraeus-secure-wallet/piraeus-secure-wallet Σκέψου το άμα θες κάντο για το καλό σου το λέω!!
mdimitr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 εεεε δυστυχως ομως δεν το εκανα.. Και πως δούλευε το store νόμιζα θελει account. Δεν είχες βάλει κάποιο Hotmail η outlook mail;
kokkorisk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και πως δούλευε το store νόμιζα θελει account. Δεν είχες βάλει κάποιο Hotmail η outlook mail; ειχα κανει κωδικο gmail κτλ που χρειαζοντα για να κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα ενεργοποιησει απο το κινητο το find my phone
mdimitr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω οτι γίνεται με gmail, outlook είχες φτιάξει λογικά. Δοκίμασες να συνδεθεις στo windowsphone.com με αυτό το account; Νομίζω είναι ενεργοποιημένο το find my phone απο μόνο του. Anyway είναι πια αργά ακομα και να το είχες απλά χάσει θα έχει τελειώσει πια η μπαταρία. Απλά είναι μεγάλη αμέλεια το ότι δεν είχες account ή μάλλον που δεν το θυμάσαι γιατί θα είχες και backup και θα το έβαζες στο καινούργιο σου κινητό και θα τα είχες πάλι όλα sms,contacts,settings,apps μέχρι και τις φωτογραφίες αν το είχες ενεργοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα