Lolos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Στο Σύστημα του Πίνακα Ελέγχου των Windows βλέπω αυτό που αναγράφω στον τίτλο. Ο σταθερός μου υπολογιστής αποτελείται από τα παρακάτω: Λειτουργικό: Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 Μητρική: ASUS P7H55-M Επεξεργαστής: Intel Core i3-550 3.20 GHz RAM: 2x DDR3 2GB 1333 MHz Κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GT240 1GB Δοκίμασα να βάλω κάθε μία ξεχωριστά και τις αναγνωρίζει κανονικά. Τις άλλαξα slots αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Κοίταξα αν έχει στραβώσει κάποιο pin του επεξεργαστή αλλά ευτυχώς είναι εντάξει. Έκανα update το BIOS μέσω DOS αλλά τίποτα. Να προσθέσω ότι η μητρική είναι μεταχειρισμένη και αγορασμένη από το ebay λόγω του ότι η προηγούμενη που είχα κάηκε. Η ASUS έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Μήπως γι' αυτό βλέπω 3,87GB RAM;
conkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 οχι ειναι φυσιολογικο , οπως λεει και ο μπαμπης ο φλου τα 256 ΜΒ στα τρωει η ενσωματωμενη του επεξεργαστη αν πας στο BIOS και δεν την θες μπορεις να την κλεισεις 1
Dinosfan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν δεν γνωρίζετε μην απαντατε και τον.μπερδευετε και αλλο λογος που γινεται αυτο ειναι γτ τρέχεις 32bit windows αμα βαλεις 64bit εισαι κομπλε υπάρχει προγραμμα π στα ξεκλειδωνει...Ποια Windows εχεις..Διάβασε αυτα τα αρθρα pcsteps.gr/916-5-logoi-na-valete-64bit-windows-kai-5-na-valete-32bit/ pcsteps.gr/286-poia-i-diafora-metaksi-32-bit-kai-64-bit-windows/
Jason 93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο λογος που γινεται αυτο ειναι γτ τρέχεις 32bit windows αμα βαλεις 64bit εισαι κομπλε υπάρχει προγραμμα π στα ξεκλειδωνει...Ποια Windows εχεις Μου αρεσει που ο ανθρωπος γραφει οτι εχει 64bit windows στο πρωτο του ποστ. 7
babisflou7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν δεν γνωρίζετε μην απαντατε και τον.μπερδευετε και αλλο λογος που γινεται αυτο ειναι γτ τρέχεις 32bit windows αμα βαλεις 64bit εισαι κομπλε υπάρχει προγραμμα π στα ξεκλειδωνει...Ποια Windows εχεις. Lolos21 Δημοσιεύθηκε σήμερα, 19:20 Καλησπέρα. Στο Σύστημα του Πίνακα Ελέγχου των Windows βλέπω αυτό που αναγράφω στον τίτλο. Ο σταθερός μου υπολογιστής αποτελείται από τα παρακάτω: Λειτουργικό: Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 απαραδεκτο υφος ακομα κ αν καναμε λαθος ... 2
Lolos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά καταρχάς, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 64 bit έχω απλά δεν το είχα γράψει στην αρχή και έκανα edit στο post μου. Έψαξα στο Google για να βρω πως απενεργοποιείται αλλά δεν έβγαλα άκρη.. Απ' ότι κατάλαβα δε γίνεται στη μητρική μου.. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
babisflou7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 how to disable onboard gpu στην μητρικη γραψε στο γκουκλ . στο λεω να το κανεις εσυ επειδη μολις εφευγα.
Jason 93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οπως και να χει δεν εχει καποιο προβλημα η μητρικη σου. Απλα κραταει ενα ποσοστο της RAM (κατα πασα πιθανοτητα για την GPU). Ακριβως το ίδιο κανει και το λαπτοπ μου και ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Εξαλου 128 MB ειναι ελαχιστα σε σχεση με τα 3,87 GB που εχεις διαθεσιμα.
Lolos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 how to disable onboard gpu στην μητρικη γραψε στο γκουκλ . στο λεω να το κανεις εσυ επειδη μολις εφευγα. Οπως και να χει δεν εχει καποιο προβλημα η μητρικη σου. Απλα κραταει ενα ποσοστο της RAM (κατα πασα πιθανοτητα για την GPU). Ακριβως το ίδιο κανει και το λαπτοπ μου και ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Εξαλου 128 MB ειναι ελαχιστα σε σχεση με τα 3,87 GB που εχεις διαθεσιμα.Εντάξει babisflou7 θα το ψάξω καλύτερα και θα δω. Jason 93 αυτό ήθελα να αποκλείσω τουλάχιστον.
Lolos21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Λοιπόν παιδιά δεν βρήκα άκρη.. Απ' ότι κατάλαβα η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών απενεργοποιείται αυτόματα όταν δει το σύστημα συνδεδεμένη άλλη κάρτα γραφικών. Δεν βρήκα κάποια επιλογή που να μπορώ να έχω το 100% της RAM. Όποιος έχει περισσότερες γνώσεις ας δώσει τα φώτα του.
conkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 μηπως θες να δεις αν εχει καποια memmory remap επιλογη to BIOS ? ισως αν δεν ειναι η ενσωματωμενη να ειναι αυτο.
Lolos21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έχει και την έχω ενεργοποιημένη. Η ενσωματωμένη είναι. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Σε όσα ξένα forum έψαξα και είχαν το ίδιο θέμα με εμένα κάνεις δεν είχε βρει λύση.. Εντάξει δεν είναι τίποτα τραγικό αλλά θέλω να μου φύγει η απορία.. Λέω να στείλω στην ASUS mail.
conkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ισως αν δεν εχει ρητα να κλεισεις την ενσωματωμενη να μην την κλεινει τελειως και να τςα τρωει τα ΜΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα