Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Sheo θυμασαι που τα λεγαμε προσφατα για την Corsair? Απλα υπενθυμιζω καλοπροαιρετα,μην παρεξηγηθεις. :)

Στις παραπανω εταιριες που ανεφερα(που ανηκει και η Corsair)υπαρχουν και περιστατικα που ο πελατης ειχε τρεχαματα,και εχω πετυχει περιπτωσεις με ολες τις γνωστες αυτες εταιριες. Απλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο εχουν αντιμετωπισει θετικα πολυ περισσοτερους πελατες τους απο οτι οι αλλοι(βλεπε πχ Razer σε σχεση με Logitech).

Σε αρκετες περιπτωσεις βοηθαει παρα πολυ και ο μεσαζοντας πχ Amazon και Πλαισιο στο θεμα εγγυησεων :D

• Like 1
Δημοσ.

Στις παραπανω εταιριες που ανεφερα(που ανηκει και η Corsair)υπαρχουν και περιστατικα που ο πελατης ειχε τρεχαματα,και εχω πετυχει περιπτωσεις με ολες τις γνωστες αυτες εταιριες. Απλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο εχουν αντιμετωπισει θετικα πολυ περισσοτερους πελατες τους απο οτι οι αλλοι(βλεπε πχ Razer σε σχεση με Logitech).

Σε αρκετες περιπτωσεις βοηθαει παρα πολυ και ο μεσαζοντας πχ Amazon και Πλαισιο στο θεμα εγγυησεων :D

Το after sales της Corsair ειναι πολυ καλο,για αυτο δεν εχω να πω κατι αρνητικο.

Δημοσ.

Φιλε Sheo θυμασαι που τα λεγαμε προσφατα για την Corsair? Απλα υπενθυμιζω καλοπροαιρετα,μην παρεξηγηθεις. :)

Φυσικά και θυμάμαι! Τουλάχιστον δεν είναι out of specs όσο λειτουργούν και όταν "πεθαίνουν" δεν παίρνουν άλλα μαζί τους, όπως θα δούμε λογικά και εδώ ;)

Μην ξεχνάς ότι τα CX είναι εισαγωγικά και φτηνά, όπως τα άλλα στην αγορά. Δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός ;)

Αλλά τιμούν την εγγύηση, όπως θα δούμε

Γιατί να παρεξηγηθώ, foroum είμαστε :)

• Like 1
Δημοσ.

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί φιλέ μου!!Γιατί σε τέτοιους καιρούς δεν είμαστε για αλλά έξοδα.Πάντως είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε? Επειδή ήταν σχετικά καινούργιο και δεν είχε φάει και ζόρια με gaming κ.τ.λ..Ασε που έχω και ups πιο πριν,και το καθάριζα και από σκόνες Κάθε 2 μηνο περίπου.Ρωταω για να ξέρω και για το επόμενο γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο!sorry τώρα είδα την απάντηση του panos 0100 ή οποία λέει πολλά!!!!

οχι δεν ειναι φυσιολογικο εκτος αν πηρε ακυρη ταση στην εισοδο

Δημοσ.

Πάντως σας Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα μου και στην βοήθεια που μου παρειχατε!!Ελπίζω να βγάλω γρήγορα και όσο πιο ανεξοδα άκρη και θα ενημερωσω και το νήμα άμεσα!!

Δημοσ.

Στον μικρό καθημερινό έλεγχο που έκανα πάντως στην θερμοκρασία που ανέβαζε,ήταν πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια! Χωρίς όμως να ξέρω και πολλά έτσι!! Ίσως και να έχεις δίκιο!

Δημοσ.

Ειναι που τα corsair δεν χαλανε,anyway,τα παντα χαλανε.

Αν εχει εναν 400αρη και εχει σκασει,αν αλλαχτει μπορει να δουλεψει(παντα απο ατομο που γνωριζει)

Αν εχει δυο 200αρηδες και εσκασε ο ενας ,θα πρεπει να αλλαχτουν και δυο και παλι μπορει να δουλεψει.

Το κοστος δεν ειναι και πολυ μικρο,αυτοι οι μεγαλοι πυκνωτες ειναι ακριβοι.

Προσοχη οπως σου ειπαν και παραπανω ,γιατι αν εχουν κρατησει ταση αυτοι οι μεγαλοι και σε χτυπησει θα πιασεις κατευθειαν rock fm.

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι που τα corsair δεν χαλανε,anyway,τα παντα χαλανε.

Αν εχει εναν 400αρη και εχει σκασει,αν αλλαχτει μπορει να δουλεψει(παντα απο ατομο που γνωριζει)

Αν εχει δυο 200αρηδες και εσκασε ο ενας ,θα πρεπει να αλλαχτουν και δυο και παλι μπορει να δουλεψει.

Το κοστος δεν ειναι και πολυ μικρο,αυτοι οι μεγαλοι πυκνωτες ειναι ακριβοι.

Προσοχη οπως σου ειπαν και παραπανω ,γιατι αν εχουν κρατησει ταση αυτοι οι μεγαλοι και σε χτυπησει θα πιασεις κατευθειαν rock fm.

Για ποιο λογο νομιζεις οτι εχει η Corsair τοσο καλη φημη στο θεμα After Sales support επειδη δεν χαλανε ή επειδη αν καποια προιοντα χαλανε η εξυπηρετηση ειναι αμεση? :)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό το θέμα με ξένισε κάπως, έχω και εγώ cx 430 το non modular και φτου φτου το έχω ένα χρόνο και ρολάρει απροβλημάτιστα. Το μόνο θέμα που είχα ήταν το γρύλισμα του ανεμιστήρα, το οποίο το έλυσα ανοίγοντας το τροφοδοτικό, βγάζοντας τον ανεμιστήρα και ξαναλιπαίνοντάς τον και τώρα πια λειτουργεί άψογα. Για να το στέιλω Ολλανδία rma ήθελε κάνα 50αρι και με αυτά τα λεφτά σκέφτηκα πως θα έπαιρνα άλλο καλύτερο αν πάθαινε κάτι το cx, οπότε δεν με ένοιαζε η εγγύηση και έτσι το άνοιξα και το επισκεύασα μόνος ;).

Δημοσ.

Ωραία από ότι κατάλαβα πάντως, δεν είναι και ένα τροφοδοτικό το οποίο μπορώ να εμπιστευομαι και από αυτό που επαθα και από αυτά που διαβάζω, άρα θα πάω για καινούργιο και θα δω αν φτιάχνεται και αυτό με λίγα λεφτά για εφεδρικό! Τώρα για το ποιο...μάλλον κλείνω προς τα εδωhttp://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87--p-PER.640645ή εδω http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g650m-gm-series-650w-modular--80-bronze-rs650-amaab1-eu-p-PER.811577 τη λέτε,ανάμεσα σε αυτά τε δυο ή σε αυτα τα λεφτά!

Δημοσ.

χμμ το πρωτο φιλε ειναι καλυτερο εχω ακουσει καλα λογια thermaltake παιρνω το πρωτο εγω (γιατι κι εγω corsair εχω ευτηχως οχι αυτο το cx το δικο μου ειμαι rm μοντελο μην γραψει κανενας οτι σκανε κι αυτα)   το αλλο αστο καλυτερα το δευτερο

(επισης μην τολμησεις να το φτιαξεις δρομο στην ανακυκλωση)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...