Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Εχθες το απόγευμα και ενώ δεν έκανα κάτι στον υπολογιστή, ξαφνικά ακούω δύο μπαμ και βλέπω καπνό να βγαίνει από πίσω. Τρέχω το βγάζω από την μπριζα και ανοίγω να δω τη έχει γίνει. Μύριζε έντονα από την μεριά του τροφοδοτικου και έτσι το άνοιξα τελείως.Από αυτά τα λίγα που ξέρω,άρχισα να κοιτάω για σκασμενους πυκνωτές και όντως ήταν ένας μεγάλος μαύρος.Τωρα τη και ποιος παραπάνω δεν ξέρω. Το τροφοδοτικό είναι το http://www.e-shop.gr/trofodotika-pc-psu-l?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-283=1&filter-9448=1και είναι τριών ετών. Έχω λοιπόν 2-3 ερωτήσεις.. Αν υπάρχει περίπτωση να έχει αρπάξει και κάτι άλλο, αν σώζεται, και αν οχι, τη θα μου προτεινατε με περίπου 60-70€ στα 500 watt πάνω κάτω.Ευχαριστώ πολύ!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε παρομοια περιπτωση με αυτη σε εμενα ειχε καει η μητρηκη. δεν ξερω πως και γιατι επειδη ηταν κλειστο...

κριμα τελειωσε και η εγγυηση. για εμενα βρες κανενα τροφοδοτικο να τεσταρεις οτι ολα δουλευουν καλα και μετα ψαξε να αγορασεις καινουργιο.

Δημοσ.

Άμα χτύπησε και μητρική,την κατσαμε...τώρα για βρω άλλο τροφοδοτικό, εψαξα και δεν βρήκα, αλλά ούτως ή άλλως θα πρέπει να πάρω άλλο,μιας και αυτό είναι σίγουρο πως τα χει παίξει, γι αυτό λέω να ξεκινησω μ αυτο και βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.

επειδη ειναι corsair πιθανοτατα δεν θα εκαψε και αλλα μαζι 

αμα ηταν κινεζικο θα συζητουσες αλλιως 

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα. To είχα πάθει κι εγώ κάποια στιγμή με ένα τροφοδοτικό.Πριν απο 2 μήνες. Είχαν σκάσει και σε μένα ένας μεγάλος και ένας μικρός.Επειδή πάντα με ενδιαφέρει να βγάζω το μέγιστο της αξίας απο μια αγορά και γιατί οχι να κερδίσω κιόλας πέρα απο την μάθηση και την περιέργεια, αποφάσισα να τους αλλάξω.Για καλή μου τύχη δούλεψε και δουλεύει ακόμα.

Το θέμα είναι βέβαια ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν έχει και κάτι αλλό που δεν το βλέπεις.Αν σου είναι τελείως αδιάφορο να το φτιάξεις πήγαινε κατευθείαν σε καινούριο. Αν είσαι ευχαριστημένος απο αυτό τότε στην θέση σου θα προσπαθούσα να το φτιάξω,Το κόστος έιναι πολύ μικρό.Μόνο χρόνο ουσιαστικά θα σπαταλήσεις και μπόλικη υπομονή αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους επισκευές.

Για΄μένα ρίξε μια πολύ καλή και προσεκτική ματιά στο τροφοδοτικό για τυχόν άλλες βλάβες που δεν είναι και πολύ εμφανείς και πάρε τα ανταλακτικά να το επισκευάσεις. Τώρα για τροφοδοτικό δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, σε αυτό το ποσό παίρνεις ένα αξιόλογο 500αρι .Κάπου είδα στο eshop ενα corsair 80plus 500watt  με 3€ παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

ιδιο θεμα ειχα ξανα διαβασει εδω στο ινσομνια παλι με το ιδιο τροφοδοτικο μηπως θα πρεπει αυτο το συγκεκριμενο μοντελο να μην το ξανα παρουμε;  cx γιατι πολλα εχω ακουσει οτι σκανε και συνηθως εχουνε αυτο το μοντελο cx

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειναι corsair πιθανοτατα δεν θα εκαψε και αλλα μαζι

αμα ηταν κινεζικο θα συζητουσες αλλιως

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί φιλέ μου!!Γιατί σε τέτοιους καιρούς δεν είμαστε για αλλά έξοδα.Πάντως είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε? Επειδή ήταν σχετικά καινούργιο και δεν είχε φάει και ζόρια με gaming κ.τ.λ..Ασε που έχω και ups πιο πριν,και το καθάριζα και από σκόνες Κάθε 2 μηνο περίπου.Ρωταω για να ξέρω και για το επόμενο γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο!sorry τώρα είδα την απάντηση του panos 0100 ή οποία λέει πολλά!!!!
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Εχθες το απόγευμα και ενώ δεν έκανα κάτι στον υπολογιστή, ξαφνικά ακούω δύο μπαμ και βλέπω καπνό να βγαίνει από πίσω. Τρέχω το βγάζω από την μπριζα και ανοίγω να δω τη έχει γίνει. Μύριζε έντονα από την μεριά του τροφοδοτικου και έτσι το άνοιξα τελείως.Από αυτά τα λίγα που ξέρω,άρχισα να κοιτάω για σκασμενους πυκνωτές και όντως ήταν ένας μεγάλος μαύρος.Τωρα τη και ποιος παραπάνω δεν ξέρω. Το τροφοδοτικό είναι το http://www.e-shop.gr/trofodotika-pc-psu-l?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-283=1&filter-9448=1και είναι τριών ετών. Έχω λοιπόν 2-3 ερωτήσεις.. Αν υπάρχει περίπτωση να έχει αρπάξει και κάτι άλλο, αν σώζεται, και αν οχι, τη θα μου προτεινατε με περίπου 60-70€ στα 500 watt πάνω κάτω.Ευχαριστώ πολύ!!

Αρχικα ψαξε να δεις μηπως βρεις την εγγυηση και τουλαχιστον παρεις πιστωτικο πισω μιας και εχει οντως 3 χρονια εγγυηση αυτο. Αν οχι τοτε καλυτερα πηγαινε σε αλλο και λιγο μεγαλυτερο να εισαι καλυμμενος.Δες πρωτα το παραπανω και αν δεν γινεται τιποτα σου προτεινουμε στα χρηματα που θες αφου πρωτα γραψεις και το συστημα που εχεις να υπολογισουμε τι ειναι ιδανικο για σενα(να αναφερεις και αν θα αλλαξεις προσφατα καρτα γραφικων μην σου προτεινουμε πχ 600 και αγορασεις μετα απο 1 μηνα την R9 290x :D).

Δημοσ.

post 8 + 9 διαβασε :)

http://www.insomnia.gr/topic/571656-επιλογή-σωστόυ-psu-τι-θα-πρέπει-να-προσέξω/?p=54072237

παντως μου κανει επληξη , που εχω δει και αλλα παραπονα με το cx430.(εχω βαλει αρκετα , με το πρωτο να ειναι πριν καμια 4-5 χρονια σε ενα παιδι , ακομα αυτο εχει.24/7 κανει το pc του , δουλειες γραφειου με ups.)

παντως ειναι made by channel well , που ειναι εμπιστη εταιρια.

δεν ξερω πως να το δικαιολογησω ολο αυτο :P

επομενο τροφοδοτικο δες για flextronix και seasonic. ξεφευγει λιγο η τιμουλα..αλλα νταξει , οτι πληρωνεις περνεις..

• Like 1
Δημοσ.

Μητρική Gigabyte 990XA-UD3.Επεξ AMDFX 4100 AM3 3.60GHZ.Μνήμη 2χ4 gb ddr 3.Κάρτα γράφ ASUS VGA ATI HD 6670 1 GB DDR 3. Τώρα μόλις βρήκα την απόδειξη και ή αγορά είναι 02/05/2012,δηλ χάνω την εγγύηση για ένα μήνα...γ@@@@ την γκαντεμια μου μέσα!!!!

Δημοσ.

Μίλα με την Corsair, αν είναι εκτός εγγύησης μέχρι 1-2 μήνες μπορεί και να στο αλλάξουνε!

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις το κάνανε, απο άτομα εδώ στο φόρουμ. Μην το πας στο eshop, μίλα απευθείας με Corsair ;)

Είναι πάρα πολύ καλοί στο support ;)

• Like 8
Δημοσ.

Μητρική Gigabyte 990XA-UD3.Επεξ AMDFX 4100 AM3 3.60GHZ.Μνήμη 2χ4 gb ddr 3.Κάρτα γράφ ASUS VGA ATI HD 6670 1 GB DDR 3. Τώρα μόλις βρήκα την απόδειξη και ή αγορά είναι 02/05/2012,δηλ χάνω την εγγύηση για ένα μήνα...γ@@@@ την γκαντεμια μου μέσα!!!!

παρε τηλεφωνο και ρωτα, πες οτι το ειχε ο αδερφος σου στην πολη που σπουδαζε και αργησε να σου το φερει. :P

βρες καμια δικαιολογια ισως το δεχτουνε.

εγω ειχα παρει ενα λαπτοπ απο mediamarkt και καμια 20 μερες αφου ελειξε η εγγυηση χαλασε η οθονη.το πηγα και μου το πηραν ετσι απλα..δεν ειπαν καν κατι για την ημερομηνια αγορας , που σιγουρα το ειδαν , απλα ηθελαν να βοηθησουν την κατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι παλιο περιστατικο που ειχε αναφερθει στο Insomnia για ηχεια 5.1 Logitech που 3 μηνες μετα την εγγυηση σε συμφορουμιτη χαλασε το 1 και οχι μονο καλυφθηκε αν και εκτως εγγυησης αλλα του εστειλαν αλλα 5 ηχεια :D

• Like 2
Δημοσ.

Μίλα με την Corsair, αν είναι εκτός εγγύησης μέχρι 1-2 μήνες μπορεί και να στο αλλάξουνε!

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις το κάνανε, απο άτομα εδώ στο φόρουμ. Μην το πας στο eshop, μίλα απευθείας με Corsair ;)

Είναι πάρα πολύ καλοί στο support ;)

Φιλε Sheo θυμασαι που τα λεγαμε προσφατα για την Corsair? Απλα υπενθυμιζω καλοπροαιρετα,μην παρεξηγηθεις. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...