Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Πρόκειται να αγοράσω ένα MacBook Pro retina 13 (2015) http://www.skroutz.gr/s/6321672/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html την επόμενη εβδομάδα και προσπαθώ να βρω ένα μαγαζί αξιόπιστο. Κοίταξα κάποια μαγαζιά στο Σκρουτζ και είμαι πολυ επιφυλακτικός για αυτά.(eMac,emark κτλ)

Από την άλλη λέω να πάω σε επισήμους resellers και να δώσω 300 ευρώ παραπάνω ...

Εσείς τι θα μου συμβουλεύατε να κάνω ;

Ευχαριστώ Εκ των προτέρων

Δημοσ.

απ οπου και να το πάρεις εφόσον επιλέξεις αντικαταβολή είσαι καλυμμένος ότι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου

απ οπου και να το πάρεις εγγύηση θα έχεις 1 χρόνο από την apple αρα αν πάθει κάτι πας info quest document etc 

Δημοσ.

Επίσης μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις Laptop με σκληρό 128 GB. Είναι τρομερά λίγα.

Δες και τον Electronic King από το ebay για καλύτερες τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks guys for the help! Έχετε κανένα σκρουτζαμαγαζο να μου προτεινεται ;

Δημοσ.

Τα 128gb ssd οντως ειναι τρομερά λίγα εάν:<br />

Παιζεις παιχνίδια,βλέπεις ταινίες κ δεν τις σβήνεις,κανεις επεξεργασία βίντεο κ συγκεκριμένα 4Κ...<br />

Εάν πάρεις τον υπολογιςτη για σερφάρισμα για να δουλεύεις office για να βλέπεις online movies ή έστω απο εξωτερικό hdd κ γενικά οτι κανει το 70% των χρηστών (αντε κ κανα game indie) τα 128gb σου ειναι αρκετα...

Δημοσ.

Τα 128gb ssd οντως ειναι τρομερά λίγα εάν:

Παιζεις παιχνίδια,βλέπεις ταινίες κ δεν τις σβήνεις,κανεις επεξεργασία βίντεο κ συγκεκριμένα 4Κ...

Εάν πάρεις τον υπολογιςτη για σερφάρισμα για να δουλεύεις office για να βλέπεις online movies ή έστω απο εξωτερικό hdd κ γενικά οτι κανει το 70% των χρηστών (αντε κ κανα game indie) τα 128gb σου ειναι αρκετα...

<br />

Θεωρώ ότι τα 128 θα μου ειναι αρκετά , εξάλλου έχω ένα παλιό λαπτοπ και εξωτερικό σκληρό δίσκο ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα υπόψιν ότι η document δίνει δώρο το Apple care. Αν είχες σκοπό να το πάρεις δες μήπως σου ´ρχετε μία η άλλη Λήγει Δευτέρα 15/6.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
Δημοσ.

Αγορασα ακριβως το ιδιο πριν ενα μηνα περιπου (06/05) απο το e-Mac και δεν ειχα καποιο θεμα. Ειχα ακουσει πολυ καλες κριτικες για το συγκεκριμενο καταστημα και επισης εδινε την 2η χαμηλοτερη τιμη (το πρωτο ειχε μονο 1 κριτικη και δε μου πολυγεμισε το ματι και η διαφορα στη τιμη ηταν περιπου 20 ευρω). Εγω το αγορασα 1450 ευρω και τωρα επεσε η τιμη του και στα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα και ξενερωσα λιγο.. 70 ευρω ειναι αυτα :mad: . Οσων αφορα στο καταστημα εμεινα ικανοποιημενος, δεν ειχα καποιο προβλημα. Καλα για το macbook δεν το συζητω θα το λατρεψεις..

Οσο για τα 128gb οντως ειναι λιγα αλλα μπορεις να παρεις εναν εξωτερικο σκληρο και να σου βγει πολυ πιο οικονομικα. Εγω σκεφτομαι βασικα να παρω ενα Airport Time Capsule (αυτοματο backup & 2TB χωρο συνολικα ασυρματα)

• Like 2
Δημοσ.

Αγορασα ακριβως το ιδιο πριν ενα μηνα περιπου (06/05) απο το e-Mac και δεν ειχα καποιο θεμα. Ειχα ακουσει πολυ καλες κριτικες για το συγκεκριμενο καταστημα και επισης εδινε την 2η χαμηλοτερη τιμη (το πρωτο ειχε μονο 1 κριτικη και δε μου πολυγεμισε το ματι και η διαφορα στη τιμη ηταν περιπου 20 ευρω). Εγω το αγορασα 1450 ευρω και τωρα επεσε η τιμη του και στα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα και ξενερωσα λιγο.. 70 ευρω ειναι αυτα  . Οσων αφορα στο καταστημα εμεινα ικανοποιημενος, δεν ειχα καποιο προβλημα. Καλα για το macbook δεν το συζητω θα το λατρεψεις..

Οσο για τα 128gb οντως ειναι λιγα αλλα μπορεις να παρεις εναν εξωτερικο σκληρο και να σου βγει πολυ πιο οικονομικα. Εγω σκεφτομαι βασικα να παρω ενα Airport Time Capsule (αυτοματο backup & 2TB χωρο συνολικα ασυρματα)

<br />

και εγώ απο αυτα που έχω διαβάσει ειναι αξιόπιστο το e-Mac..εύχομαι να το ευχαριστηθείς το εργαλείο ...ο αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί ούτως η άλλως έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο.. Για το airport time capsule και εγώ το έχω στο μυαλό μου για το μέλλον αλλά ειναι αρκετά ακριβό και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω την δουλειά μου πιο οικονομικά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...