Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε κανείς άλλος δε τη βλέπει αυτή τη σειρά ? :confused:   Έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κανένα thread.

Μόνο εγώ την παρακολουθώ στην Ελλάδα ? Και με ποιον θα συζητάω τα νέα επεισόδια και διάφορα θέματα ???  :cry:

Η πρώτη σεζόν σέρνεται λίγο είναι η αλήθεια, αλλά η σειρά καλυτερεύει προοδευτικά! Η δεύτερη σεζόν ήταν αρκετά καλύτερη απ' τη πρώτη, και προχθές έπαιξε το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν, το οποίο είδα μόλις πριν!!! Πολύ καλό και με εκπλήξεις και ανοιχτά μέτωπα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=pc9RAR5ST4M

Λοιπόν, τη βλέπει κανείς άλλος ?  :-D

Δημοσ.

Την εβλεπα εγω, επειδη εχει καποιους ηθοποιους που μου αρεσουν. Ειδα την πρωτη σεζον που ηταν καλουτσικη,αλλα γενικα δεν με ενθουσιασε σαν σειρα,βλεποταν αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο,βγηκαν και καποιες καλες καινουργιες και την ξεχασα.

Αλλα για να σου κανω παρεα και επειδη τωρα το καλοκαιρι σταματουν προσωρινα οι πιο σημαντικες,θα της ριξω μια ματια παλι. :)

Δημοσ.

Δες,δες!  :D

Η σειρά μπορεί να ξεκινά λίγο meh, αλλά στη πορεία φτιάχνει, άμα της δώσεις την ευκαιρία και κάτσεις να δεις και την δεύτερη σεζόν, πιστεύω θα σε ανταμοίψει! Τώρα για το καλοκαιράκι που έχει πολλές ώρες "αδειανές" είναι μια χαρά για να περνάς την ώρα σου.

Btw θα θελα να συζητήσω για κάτι πράγματα που γίνονται στη 3η σεζόν, αλλά δε σου λέω γιατί είναι καρα-σπόιλερ!

Όταν φτάσεις στη 3η έλα εδώ να σχολιάσουμε!!!  :ph34r:  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Όντως η 1η σεζόν ήταν μέτρια προς καλή αλλά, στην δεύτερη σεζόν βελτιώνεται αρκετά με αποκορύφωμα το τελευταίο επεισόδιο που φαίνεται ξεκάθαρα ο χαρακτηράς της σειράς. Γενικά για καλοκαιρινή σειρά, αυτού του είδους είναι πολύ καλή. Την 3 σεζόν δεν την ξεκίνησα ακόμη.

Δημοσ.

Όντως η 1η σεζόν ήταν μέτρια προς καλή αλλά, στην δεύτερη σεζόν βελτιώνεται αρκετά με αποκορύφωμα το τελευταίο επεισόδιο που φαίνεται ξεκάθαρα ο χαρακτηράς της σειράς. Γενικά για καλοκαιρινή σειρά, αυτού του είδους είναι πολύ καλή. Την 3 σεζόν δεν την ξεκίνησα ακόμη.

πριν 2 μέρες ξεκίνησε να παίζεται η 3η!

το πρώτο επεισόδιο είναι δύωρο και έχει αρκετά να γίνονται. και μάλιστα πράγματα που δεν τα περίμενα. κάτι μου λέει πως η σειρά θα πάρει πιο... έντονη τροπή, άμα συνεχίσει όπως το προχθεσινό επεισόδιο.

Δημοσ.

Δες,δες!  :D

Η σειρά μπορεί να ξεκινά λίγο meh, αλλά στη πορεία φτιάχνει, άμα της δώσεις την ευκαιρία και κάτσεις να δεις και την δεύτερη σεζόν, πιστεύω θα σε ανταμοίψει! Τώρα για το καλοκαιράκι που έχει πολλές ώρες "αδειανές" είναι μια χαρά για να περνάς την ώρα σου.

Btw θα θελα να συζητήσω για κάτι πράγματα που γίνονται στη 3η σεζόν, αλλά δε σου λέω γιατί είναι καρα-σπόιλερ!

Όταν φτάσεις στη 3η έλα εδώ να σχολιάσουμε!!!  :ph34r:  :mrgreen:

Ενταξει. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...