Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους στο φορουμ!!

Εχω απο χτες ενα προβλημα συγκεκριμενα στο facebook με ολους του browsers (ολοι σε τελευταια εκδοση, με Windows 8 64bit). Εχοντας κανει αναβαθμιση στο Adobe Flash Player, Adobe Shockwave player και Java Runtime Environment, μετα απο τις αναβαθμισεις το fb δειχνει μια λευκη σελιδα. Εχω ενα συννημμενο για δικη σας βοηθεια, τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια....

post-187555-0-53561100-1434201056_thumb.png

Δημοσ.

θα σου έλεγα να κάνεις μια εκκαθάριση cookies στον browser και να ξεκινήσεις με καθαρό προφίλ αν δεν έχεις κάποιο θέμα να ξαναπερνας σελιδοδείκτες και πρόσθετα.

Δημοσ.

καλημερα!!! εχω κανει και αυτο, χρησιμοποιω το glary utilities 5. το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει ουτε με firefox ουτε με τον IE...

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ ολους για την υποστηριξη. Απεγκατεστησα τα Flash Player, Shockwave και Java και δεν εφτιαξε το προβλημα. Επισης εκανα επαναφορα ρυθμισεων του Chrome και παλι δεν μπαινει σωστα στο facebook. Το ιδιο και με τους υπολοιπους περιηγητες...καμια αλλη προταση? τωρα τα ξαναεγκατεστησα ολα...

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ ολους για την υποστηριξη. Απεγκατεστησα τα Flash Player, Shockwave και Java και δεν εφτιαξε το προβλημα. Επισης εκανα επαναφορα ρυθμισεων του Chrome και παλι δεν μπαινει σωστα στο facebook. Το ιδιο και με τους υπολοιπους περιηγητες...καμια αλλη προταση? τωρα τα ξαναεγκατεστησα ολα...

Δοκίμασες αυτό που είπα;

Δημοσ.

Άνοιξε το cmd με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε αυτές τις δυο εντολές, τη μια μετά την άλλη:

netsh int ip reset
netsh winsock reset

μετά κάνε επανεκκίνηση

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...