gate_7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον συγκεκριμενο περιηγητη. Εχω βαλει κατι σιτε (που χρησιμοποιω περισσοτερο) εκει που πληκτρολογουμε τα σιτε και κανοντας κλικ στο βελακι προς τα κατω μου τα εμφανιζει.Για να γινω πιο συγκεκριμενος σας παραθετω μια εικονα. Η ερωτηση μου ειναι που γινεται με καποιο τροπο τα σιτε αυτα να σωθουν- να αποθηκευτουν , χωρις να χρειαζεται να τα ξαναγραφω καθε φορα που μπαινω καπου αλλου.Καποτε το ειχα κανει , μαλλον κατα λαθος αλλα δεν θυμαμαι και τωρα που τα ξαναεβαλα (κατι εγινε με τον firefox) δεν μπορω να το κανω , και ολο μου φευγουν. Εχετε καποια λυση; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας , και συγνωμη αν σας κουρασα!
accipio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αποθήκευσε κάθε site που θες να κρατήσεις ως σελιδοδείκτη (bookmark), πατώντας Control+D και επιλέγοντας από το παράθυρο που θα εμφανιστεί σε ποιον φάκελο θα γίνει η αποθήκευση. Καθώς θα προσθέτεις σιγά σιγά sites, μπορείς να οργανώσεις τους σελιδοδείκτες σε φακέλους για εύκολη εύρεση και περιήγηση. Και φυσικά μπορείς να αποθηκεύσεις σε αρχείο τους σελιδοδείκτες που θα δημιουργήσεις, για να μην τους χάσεις ή για να τους μεταφέρεις σε άλλον υπολογιστή ή σε άλλον περιηγητή.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ο ff έχει το sync όπου μπορείς να κάνεις εγγραφή μια φορά και να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου σε όλες τις συσκευές όπου έχεις τον firefox. Μετά υπάρχει το xmarks το οποίο λειτουργεί σαν addon και σε αυτό με τη διαδικασία της εγγραφής μπορείς να συγχρονίζεις bookmarks, ιστορικό και κωδικούς ή αν μπαίνεις σε ξένο υπολογιστή και δες θέλεις να συγχρονίσεις με αυτόν μπορείς να μπεις στον λογαριασμό σου στη σελίδα του xmarks και να βρεις εκεί τους σελιδοδείκτες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα