Maitre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πολλά Nexus 7 2013, Wifi model, μετά την αναβάθμιση τους σε Lillipop έχουν σταματήσει να λειτουργούν Είμαι δυστυχώς και εγώ ένας κάτοχος Nexus 7 2013, που αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα όπως και εκατοντάδες άλλοι κάτοχοι Nexus 7 συσκευών. Από το forum της Google για το Nexus, φαίνεται πως η δυσλειτουργία αυτή προκύπτει από την αναβάθμιση σε Lollipop και τον χειρισμό της μνήμης στο tablet με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το εσωτερικό NAND chip και την ASUS να προτείνει αντικατάσταση της Motherboard που αν είσαι – όπως εγώ – εκτός εγγύησης, στοιχίζει με τον ΦΠΑ περί τα €200, δηλαδή σχεδόν όσο ένα καινούργιο tablet!!!! Πολλοί χρήστες ανεβάζουν μηνύματα στο twiter με το hashtag #nexus7bricked Και έχει δημιουργηθεί και petition στο change.org Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο forum και στο usatoday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν καλύπτεσαι από εγγύηση , γίνεται αντικατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ναι, κάνεις RMA τους το στέλνεις και αλλάζουν μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα