coffeex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γιαυτό κάθε φορά γελάνε με την αππλ σε χακοηβέντς του στυλ pwn2own. Βασικά με την Adobe και τον ΙΕ γελάνε. 2
evagelos_21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εγω ξερω οτι στα win τοσα χρονια με διαφορα antivirus εχουμε κολησει χιλιαδες ιους Στο Android χωρις καμια προστασια με σερφαρισμα παντου και κατεβασμα apk απο παντου δεν παρουσιαζεται τιποτα δηλαδή έχεις βάλει antivirus σε windows phone!!! ??? ποσα χρόνια έχεις windows phone, γιατί εμένα μου φαίνεσαιι για άσχετος
evagelos_21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Στα windows στο pc εννοω φιλε μου και τι σχέση έχουν τα Windows Phone με τα Windows (pc που εννοούσες) και το θεμα μας;
21century Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Είναι πολύ κλειστό λειτουργικό για αυτό κάπως έχει τε΄χιη προστασίας...
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 και τι σχέση έχουν τα Windows Phone με τα Windows (pc που εννοούσες) και το θεμα μας; Μήπως το ότι η Microsoft θα τα κάνει όλα σε ένα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα