finder3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας...πήρα πρόσφατα ένα λάπτοπ από το πλαίσιο με την κοινωνική αλληλεγγύη....είναι το TURBO-X M300B-G N2840....μ' αρέσει που μου έδωσαν 2 dvds ένα με τα drivers και ένα για την ανάκτηση (Windows 8.1 with Bing (OEM Activation 3.0 Required) x64) και δεν υποστηρίζει το λάπτοπ αναπαραγωγή dvd....επειδή μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα είπα να κάνω ανάκτηση και δεν έχω αυτήν την στιγμή κάποιο τρόπο να παίξουν τα dvds....υπάρχει κάποιος που να έχει να dvds αυτά και να του είναι εύκολο να μου τα περάσει μορφή .iso να τα βάλω σε usb? Ήθελα επίσης να ρωτήσω μπορώ να του κάνω format με δικά μου Windows 8.1 ή πρέπει να βάλω αναγκαστηκά αυτά που μου έδωσαν? Έχω ακούσει πως τα Turbo-X έχουν πρόβλημα με την εγκατάσταση άλλο λογισμικού...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μπορείς με ένα εξωτερικό dvd drive να κάνεις την επαναφορά του λειτοργικού. Άλλη λύση είναι να κάνεις το dvd σε μορφή iso να το γράψεις σε ένα στικάκι και να μπουτάρεις από αυτό. Τα windows με bing ειναι διαφορετική έκδοση με τα core ή pro. Αν κάνεις φορματ με core έκδοση πιθανότατα να μην δέχεται το κλειδί που είναι στο bios (νομίζω). Για την μετατροπή του iso σε usb stick χρησιμοποιησε το Site: rufus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα