Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum. Ειμαι κάτοχος μιας nVidia gigabyte 970 και πουλάει ένας φιλος μια παλι 970 αλλα της gainward. Αμα τις βαλω μαζι θα παίζουν σε Sli? θα δω καμια σοβαρή διαφορά η μπα...;

Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Δλδ δεν παιζει ρόλο που ειναι διαφορετικές μάρκες αρκεί να ειναι το τσιπάκι ίδιο και παίζουν 100%,σωστά?

Υ.Γ. Με την ΜοBo που έχω τώρα θα έχω θέμα ( Gigabyte Z77MX-D3H ) ?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Η οθόνη μου τώρα είναι η Dell U2412M ( 1920 x 1200 ) και δουλεύω και δεύτερη μαζί επειδή με βολεύει στο photoshop και στο video editing να έχω δύο οθόνες. Επειδή ή δεύτερη οθόνη μου όμως αρχίζει και κάνει "νερά"  τώρα σκέφτομαι να πάρω ή άλλη μία ίδια Dell ίδια ή να τις δώσω και τις δύο και να πάρω καμία μεγαλύτερη και με μεγαλύτερη ανάλυση . .

Εσείς τι λέτε..; Κάτι τέτοιο αξίζει ή καλύτερα δύο οθόνες: http://www.skroutz.gr/s/4451065/LG-29UM65.html

Ευχαριστώ πολύ.

Y.γ. Ή κάτι τέτοιο καλύτερο . . .;  http://www.skroutz.gr/s/4533892/Dell-UltraHD-P2815Q.html

Δημοσ.

η μητρικη υποστηριζει SLI νμζ οποτε εισαι κομπλε απλα στα 1080p δεν θα δεις διαφορες...σε ελαχιστα παιχνιδια θα δεις τυπου witcher 3 με ανοιχτα τα hairworks!

Μια χαρά διαφορές θα δει. Δεν είναι μόνο το witcher 3, η 970 δεν μπορεί να δώσει minimum 60fps σε κανένα σύγχρονο παιχνίδι με τα γραφικά maxed. Και τις επόμενες μέρες περιμένουμε και άλλα παιχνίδια που θα δημιουργήσουν πονοκεφάλους στις κάρτες μας. Αν μάλιστα πάει σε μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη, θα δακρύσει με τα 20ρια drops που θα βλέπει.

Δημοσ.

Μια χαρά διαφορές θα δει. Δεν είναι μόνο το witcher 3, η 970 δεν μπορεί να δώσει minimum 60fps σε κανένα σύγχρονο παιχνίδι με τα γραφικά maxed. Και τις επόμενες μέρες περιμένουμε και άλλα παιχνίδια που θα δημιουργήσουν πονοκεφάλους στις κάρτες μας. Αν μάλιστα πάει σε μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη, θα δακρύσει με τα 20ρια drops που θα βλέπει.

για αυτο και εγραψα για 1080!

και δεν νμζ να αξιζει 2η 970 για να εχει 80fps ενω πριν ειχε 45-50!μην λεμε και οτι θελουμε εκτος αν υπαρχει χρημα για πεταμα!αλλα απο την στιγμη που αλλαζει αναλυση δεν το συζηταμε καν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...