SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Λοιπόν λέω να κάνω μια αναβάθμιση γιατι πλέον κάποια games κλανουν. Σκέφτομαι να πουλήσω την mobo cpu ram ψυχτρα κανά 170αρι και να πω ένα budget 600-700 ευρώ για νέο κιτ. Οποτε ψάχνω για κιτακι ψυχτρα mobo cpu ram. Να περιμένω για ddr4 η οχι;
DTsuras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καθαρα για gaming δεν αξιζουν η ddr4 απο τι μου ειπανε.
Kostas93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αν το θέλεις για παιχνίδια δε βλέπω το λόγο να πας σε ddr4. Αλλάζεις μόνο mb και cpu (μπορείς να δώσεις και πακετάκι τις ραμ και να πάρεις άλλες, τις τελευταίες μέρες πέσανε αρκετά οι τιμές στις ddr3) και είσαι κομπλέ. Και μόλις μας έρθουν οι νεες κάρτες από την amd μπορείς να κοιτάξεις και για μια αναβάθμιση στην καρτα.Υ.Γ. εμένα πάντως μου φαίνεται οκ το σύστημα σου, σε ποια παιχνίδια αντιμετωπίζεις πρόβλημα;
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Για ddr4 δε συμφερει ακομα.Το συστημα σου ειναι ενταξει.Θα μπορουσες να ξεκιναγες με την αλλαγη καρτας γραφ. πρωτα και μετα βλεπεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ετσι κ αλλιως με τα λεφτα που λες δεν ειμαι σιγουρος οτι βγαινει ddr4 συστημα...το ποτε θα μπορεις να τα αγορασεις ειναι λιγο αγνωστο, δες και με τους ssd πριν 3 χρονια ηταν στα υψη και κανεις δεν επερνε...λογικα μεσα στα επομενα 2 χρονια θα ειναι προσιτες οι τιμες και τα νεα συστηματα θα στηριζονται πανω σε ddr4!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αμα δεν βγουν δεν ξερουμε...γενικα μην κανεις βιαστικες κινησεις δωσε λιγο χρονο μαζεψε και λεφτα και περιμενε μετα το καλοκαιρι να δεις τι γινεται!
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 και ποτε θα συμφερει δηλαδη? Οταν γινουν προσιτες οι πιο γρηγορες μνημες και οι πλατφορμες που θα τις υποστηριζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα