Inler Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλημερα..Εχω καταληξει κυριως σε αυτα τα 3 και στις 5.5 ιντσες....Οι τιμες που μπορουν να βρεθουν σε κατασταση σφραγισμενου-ελαχιστα μεταχειρισμενα ειναι 180e-210e-150e....Δεν θελω το budget να ξεπερασει τα 230e για αυτο και αυτες οι επιλογες....Ποια τα δυνατα σημεια του καθενος; Εσεις ποιο θα επιλεγατε;
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φανταζομαι εννοεις G3(lg g3) μην γινει καποια παρεξηγηση... Προσωπικα G3.
Inler Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ναι ρε συ..Και εγω προς αυτο κλεινω λογω εγγυησης μαρκας οθονης...Οχι οτι τα αλλα υστερουν σε χαρακτηριστικα....
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 + ότι έχει και αποσπωμενη μπαταρία και sd card,αν δεν σου είναι απαραίτητο το να είναι dual sim και εγώ g3 λέω
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Τα υπολοιπα που ειπες μιλαμε για πολυ κινεζικο και οσα πιτσιρικια πηραν τετοια που τα σκιζουν κυριολεκτικα στα games τα εφτυσαν χωρις να εννοω οτι ειναι σε καμια περιπτωση γενικος κανονας. Σε τι ακριβως εχεις απαιτησεις;
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Τα υπολοιπα που ειπες μιλαμε για πολυ κινεζικο και οσα πιτσιρικια πηραν τετοια που τα σκιζουν κυριολεκτικα στα games τα εφτυσαν χωρις να εννοω οτι ειναι σε καμια περιπτωση γενικος κανονας. Σε τι ακριβως εχεις απαιτησεις; ε οχι,το meizu δεν είναι πολύ κινέζικο,ποια πιτσιρίκια πήραν meizu και τα εφτυσαν?αν δεν ξέρουμε για κάποια εταιρία δεν πετάμε τέτοιες αρλούμπες,έλεος
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ε οχι,το meizu δεν είναι πολύ κινέζικο Δηλαδη ειναι μερικως,ολικως,κατα το 1/3,2/3 ποσο; Εγω μιλησα για μερικα.Δεν ειπα οτι ειναι κανονας.Μην παιρνεις φορα... Συγκρινεις τωρα meizu,Gionee με LG;δηλαδη... ελεος...
Inler Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σημαντικα θεωρω οθονη μνημη λειτουργικοτητα αντοχη
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δηλαδη ειναι μερικως,ολικως,κατα το 1/3,2/3 ποσο; Εγω μιλησα για μερικα.Δεν ειπα οτι ειναι κανονας.Μην παιρνεις φορα... Συγκρινεις τωρα meizu,Gionee με LG;δηλαδη... ελεος... περιμένω τα πιτσιρίκια που πήραν meizu και τα εφτυσαν,έστω και μερικά,και 1 πιτσιρίκι αν μπορείς,πέρνα από ενα γερμανο και πιάσε στα χέρια σου ένα mx4 και έλα να ρωτήσεις ξανά
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 περιμένω τα πιτσιρίκια που πήραν meizu και τα εφτυσαν,έστω και μερικά,και 1 πιτσιρίκι αν μπορείς,πέρνα από ενα γερμανο και πιάσε στα χέρια σου ένα mx4 και έλα να ρωτήσεις ξανά Καλα...θα τα τραβηξω βιντεο παιρνοντας review απο το καθενα και θα σου τα ανεβασω για να σε πεισω. Το meizu τι κατασκευης ειναι θα μας πεις;
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλα...θα τα τραβηξω βιντεο παιρνοντας review απο το καθενα και θα σου τα ανεβασω για να σε πεισω. Το meizu τι κατασκευης ειναι θα μας πεις; οχι βιετναμ όπως το δικό σου note 4,περιμένω 1 meizu που τα έφτυσε,στα χέρια οπουδήποτε
Inler Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω για το Meizu παντως διαβαζω τα καλυτερα..
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 οχι βιετναμ όπως το δικό σου note 4 Μπερδευεις το εργοστασιο και με την τεχνολογια μου φαινεται και δεν ξερεις τι λες. Και η Goodyear εχει εργοστασια στην Τουρκια και σε ολο τον κοσμο αλλα τα υλικα και η τεχνολογια ειναι Goodyear.(ασχετο). http://www.thanhniennews.com/business/intel-opens-biggest-ever-chip-plant-in-vietnam-14495.html http://www.intel.com/content/www/us/en/jobs/locations/thailand.html Μην αγοραζεις Intel με αυτη την λογικη...
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μπερδευεις το εργοστασιο και με την τεχνολογια μου φαινεται και δεν ξερεις τι λες. Και η Goodyear εχει εργοστασια στην Τουρκια και σε ολο τον κοσμο αλλα τα υλικα και η τεχνολογια ειναι Goodyear.(ασχετο). http://www.thanhniennews.com/business/intel-opens-biggest-ever-chip-plant-in-vietnam-14495.html http://www.intel.com/content/www/us/en/jobs/locations/thailand.html Μην αγοραζεις Intel με αυτη την λογικη... μάλλον εσύ τα μπερδεύεις,η meizu και η κάθε meizu τα εξαρτήματα τα παίρνει απο διάφορες εταιρίες(μεταξύ αυτών και η samsung με τον exynos που φόρεσε στο mx4 pro) και ναι τα φτιάχνει στην κινα όπως και η apple και τόσες άλλες εταιρίες,το να λες οτι τα meizu τα φτύνουν θα περίμενε κάνεις να το αποδείξεις κιόλας
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 μάλλον εσύ τα μπερδεύεις,η meizu και η κάθε meizu τα εξαρτήματα τα παίρνει απο διάφορες εταιρίες(μεταξύ αυτών και η samsung με τον exynos που φόρεσε στο mx4 pro) και ναι τα φτιάχνει στην κινα όπως και η apple και τόσες άλλες εταιρίες,το να λες οτι τα meizu τα φτύνουν θα περίμενε κάνεις να το αποδείξεις κιόλας Σε ρωτησα απο την αρχη τι κατασκευης ειναι.Δεν απαντησες. Το meizu m1 note εχει επανω mediatek cpu.Πλακετα;καμερα;οθονη;ξερεις; Για να πει καποιος οτι μερικα meizu,xiaomi κλπ τα εχουν φτυσει στα χερια πιτσιρικαδων δεν φανταζομαι να εννοεις να κυνηγαω τον καθε πιτσιρικα,να φωγραφιζω το κινητο που ειναι σε αχρηστια και να σου το ανεβαζω εδω για να σου αποδειξω...λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. Και samsung εχουν καει και καιγονται...οταν ο αλλος σου λεει οτι ειχε γνωστους με τετοιες εμπειριες του λες ανεβασε τα συγκεκριμενα βιντεος για να σε πεισουν;η εμπειρια που εχει καποιος απο την καθημερινοτητα του και απο γνωστους δεν απαθανατιζεται στα backups για να πεισουμε τον καθε leo06...αν εννοεις τι λεω. Απλα στα 5 που ακουσα και μου ειπανε π.χ τα 3 ηταν κινεζικα.Γιάυτο ομως και ειπα... "χωρις να εννοω οτι ειναι σε καμια περιπτωση γενικος κανονας." Διαβαζε τι γραφει ο αλλος. Oπως ειπε ο φιλος π.χ οτι αυτος ακουσε για τα meizu καλα λογια...ο αλλος μπορει να ακουσε οχι καλα λογια...αυτο δεν σημαινει οτι κανεις απο τους 2 μας εχει αδικο. Κρινει ο καθενας και αποφασιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα