Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω ενα hp και θελω να το κανω επαναφορα. Ειναι με windows 7. Εχω μπερδευτει ομως. Στον recovery manager εχει 2 επιλογες. Η μια λεει "Επαναφορα συστηματος" και η αλλη "επαναφορα βασικης εικονας". Στο πρωτο συγκεκριμενα γραφει:

'Με αυτη τη διαδικασια θα εγκαστασταθει ξανα η αρχικη εργοστασιακη εικονα στο διαμερισμα του συστηματος αλλα δεν θα πραγματοποιηθουν αλλες αλλαγες στη μοναδα σκληρου δισκου. Εαν θελετε να επαναφερετε και το διαμερισμα επαναφορας, χρησιμοποιειστε την επαναφορα εργοστασιακης καταστασης".

Η δευτερη επιλογη αυτο:

"Η διαδικασια αυτη απεγκαθιστα ενα καθαρο περιβαλλον windows, τα προγραμματα οδηγησης και τις βασικες εφαρμογες λογισμικου".

Ποια να επιλεξω τωρα?

Δημοσ.

ΥΠΟΨΙΝ

η δεύτερη επιλογή θα σου σβήσει τα πάντα απ τον δίσκο!!!!

για την πρώτη δεν είμαι και τόσο σίγουρος

ελπίζω να σε πρόλαβα!!!

Δημοσ.

ΔΕΝ με προλαβες χαχαχα! Οταν λες ολα και το partition με το recovery? Γιατι τα αρχεια τα εχω backup.

οχι ρε συ,τα αρχεία που έχεις μέσα αλλα τα έχεις backup

τo recovery partition δεν το πειράζει,μόνο το windows partition διαγράφει και επαναδημιουργεί.

Όταν τελειώσει θα είναι σαν να τον άνοιξες απ το κουτί του σήμερα πρώτη μέρα,καλή αναμονή με τα updates κλπ :P

Δημοσ.

Ααααα οχι ρε συ εννοειται οτι τα εκανα backup πρωτα. Θα αυτοκτονουσα αν ξεκινουσα να τα διαγραψω :P

Ευχαριστωωω :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με την δεύτερη επιλογή δεν θα έχει την 'σαβούρα' εγκατεστημένη. Τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ όταν επέλεξα την επιλογη. -_-

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετά που τέλιωσε η επαναφορά σπάστηκα και έκανα καθαρό format από iso της microsoft αφού βαριόμουν να βγάλω το antivirus του 2012 :-D

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχ. Το πιστευεις η οχι, δεν μπορω να κανω καθαρο φορματ. Εβαλα καθαρο iso home premium και δεν μου αναγνωριζε τον sata driver!! Σε windows 7 τωρα!! Να πω οτι ηταν xp παει στο καλο. E σιγα μην κατσω τωρα να κανω πατεντες με το iso για να ενσωματωσω τους drivers. :P

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχ. Το πιστευεις η οχι, δεν μπορω να κανω καθαρο φορματ. Εβαλα καθαρο iso home premium και δεν μου αναγνωριζε τον sata driver!! Σε windows 7 τωρα!! Να πω οτι ηταν xp παει στο καλο. E σιγα μην κατσω τωρα να κανω πατεντες με το iso για να ενσωματωσω τους drivers. :P

πιθανότατα ο data driver βρίσκεται έτοιμος περασμένος στο Image της HP.

Αφού τελειώσει η επαναφορά θα έχεις και την εργοστασιακή σαβούρα ξανά.

Revo uninstaller σε advanced mode και καθάρισες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περίεργο να μην αναγνωρίζει τον sata driver η εγκατάσταση των 7.Τι να πεις... windows είναι αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...