cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 παιδια, στο HTPC της υπογραφης μου, εχω περασει τα 8.1 64bit στον ARC 100. προχτες το βραδυ μου ζητησε ενας φιλος να του γραψω 2 cdακια. κι εγω επειδη δεν ειχα χρειαστει καποιο τετοιο προγραμμα, δεν ειχα εγκαταστησει κανενα. παω λοιπον, και κανω εγκατασταση το NERO 2015. αφου τελειωνει η εγκατασταση, ανοιγω το NERO, ανοιγει το κεντρικο μενου, οπου επιλεγεις ποιο προγραμμα θελεις να χρησιμοποιησεις, και παταω το Nero Express. ανοιγει το εικονιδιο του express, και......., μενει εκει...! λεω πρωτη φορα ανοιγει, ισως να θελει λιγο χρονο, το αφηνω... περνανε 3 λεπτα, 5 λεπτα, 10 λεπτα, εεε λεω δεν ανοιγει..! κλεινω απο διαχειριση εργασιων, και ξαναπροσπαθω. παλι τα ιδια..! λεω ας ανοιξω καποια αλλη εφαρμογη. ξανανοιγω το κεντρικο μενου (NERO) και παταω Nero Burning ROM. αλλα κι εκει τα ιδια..! λεω εχει θεμα το NERO. ας βαλω καποιο αλλο. παμε στο ASHAMPOO. για να μην μακρυγορω, κι εκει τα ιδια. κανω την εγκατασταση, παω να ανοιξω το προγραμμα, περιμενω..., δεν ανοιγει..! κατεβαζω το NERO BURNING ROM ξεχωριστα, το βαζω, παλι τα ιδια...!! μπορει να βοηθησει καποιος? γιατι ειπα να βαλω τα 8.1 στον SSD να τα δουλεψω λιγο καιρο, αλλα με βλεπω να ξαναβαζω τα 7 64BIT που ειχα πριν.....!! Σημειωτεον οτι και τα 2 αυτα προγραμματα, ashampoo - NERO 15, τα εχω και στα 7αρια (στο ιδιο πισι, σε αλλο δισκο) και δουλευουν αψογα...!!!
sargos1978 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 εκανε απεκατασταση βαλε το cclaner anti-ware να κανει scan να καθαρισει κανε restart να δικειμασε το achpoo oxi nero
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 τελικα δεν αντεξα, τα πεταξα τα 8.1...!! εκανα φορματ, περασα τα 7 Ulti 64bit, περασα NERO 2015 και δουλευει ρολοι...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα