Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα είμαι σύντομος. Μεταξύ Lumia 735 και Sony Xperia z1 compact ποιο προτείνεται?

Ευχαριστώ!

Πολυ διαφορετικα τηλεφωνα...Τεραστια διαφορα τιμης...ξανα γραψε τι θες απο ενα κινητο και ποσα χρηματα διαθετεις..

Δημοσ.

Δίνω και τα 230€ περίπου που έχω βρει το xperia z1 compact απλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το lumia 735.

Αυτό που θέλω είναι ένα γρήγορο κινητό ανθεκτικό με ικανοποιητική κάμερα καλή οθόνη και όχι μεγάλο σε μέγεθος. Τώρα αν θα είναι android η windows phone δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το 735 είναι vfm και γενικά το προτείνω στην τιμή του.

Αλλά μην τρελαθούμε το z1 είναι καλύτερο κινητό και δικαιολογεί την τιμή του.

Γενικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τόσο διαφορετικά τιμολογιακά κινητά.

Δημοσ.

Δίνω και τα 230€ περίπου που έχω βρει το xperia z1 compact απλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το lumia 735.

Αυτό που θέλω είναι ένα γρήγορο κινητό ανθεκτικό με ικανοποιητική κάμερα καλή οθόνη και όχι μεγάλο σε μέγεθος. Τώρα αν θα είναι android η windows phone δεν με ενδιαφέρει.

Αν δίνεις 230, τότε θα δώσεις ακόμα 17 και θα πας στο LG G2, no questions asked. ΠΟΛΥ καλύτερο και από τα 2. Είναι γρήγορο, φοβερή μπαταρία, καλούτσικη κάμερα(για το 13 από τις καλύτερες), και για 5 ίντζες πολύ συμαζεμένο. Κόψε 3 καφέδες στην ανάγκη, να πάρεις κάτι να το χαρείς πραγματικά.

• Like 4
Δημοσ.

Όλα τα windows phones όταν βγουν τα καινούργια 10 άρια θα μπορούν να αναβαθμιστούν? Σκέφτομαι σοβαρά το 735 ώστε να πειραματιστώ με wp.

Καμία πρόταση για την μάνα μου μέχρι 80 ευρώ σε windows phone? Το lumia 532 πχ αξίζει?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το Sony Xperia Z1 Compact και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...