Προς το περιεχόμενο

32'' TV Turbo X

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα,

έχω μια Turbo X 32" TXV-32D η οποία στμάτησε να δουλεύει και μετά από έλεγχο που έγινε στο πλαίσιο μου είπα ότι έχει καεί το πάνελ

σε μία πρόσφατη μετακόμιση που έκανα χάθηκε η απόδειξη άρα και εγγύηση και μου ζητάνε €150 να την επισκευάσουν όταν η TV αγοράστηκε για €169

η απόδειξη δεν είχε κοπεί ονομαστικά οπότε δεν γίνεται τίποτα μου είπαν

ερώτηση : με βάση τον σειριακό της TV δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρουν από που και πότε αγοράστηκε και να δουν ότι όντως έχει ακόμα υπόλοιπο εγγύησης ;

Επεξ/σία από kom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν στην απόδειξη δεν αναγράφεται ο σειριακός τότε όχι. Συνήθως δεν το αναγραφουν. Σφάλμα του ταμείου. Τέτοια προϊόντα πάντα πρέπει να έχουν ονομαστική απόδειξη.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μου έχει τύχει ποτέ είναι η αλήθεια αλλά ίσως από την ημερομηνία παραγωγής να μπορεί να γίνει κάτι. Πίεσε το λιγάκι να δεις τι μπορείς να βγάλεις. 

Πάντως αν δεν σου την φτιάξουν με εγγύηση δεν νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις το 150άρι. Καλύτερα πάρε καινούρια (και φύλα αυτή τη φορά την απόδειξη σαν τα μάτια σου!  :P ). Και η συμβουλή μου: Μακριά από turbo x!

Δεν μου έχει τύχει ποτέ είναι η αλήθεια αλλά ίσως από την ημερομηνία παραγωγής να μπορεί να γίνει κάτι. Πίεσε το λιγάκι να δεις τι μπορείς να βγάλεις. 

Πάντως αν δεν σου την φτιάξουν με εγγύηση δεν νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις το 150άρι. Καλύτερα πάρε καινούρια (και φύλα αυτή τη φορά την απόδειξη σαν τα μάτια σου!  :P ). Και η συμβουλή μου: Μακριά από turbo x!

Αυτό ξαναπές το!! Δεν έχω ακούσει ούτε έναν άνθρωπο να έχει μείνει ικανοποιημένος! 

Γενικα μακρια απο πλαισιο εχω να πω εγω. Ουτε τα laptop καλα ουτε οι τηλεωρασης. Γενικα turdo  x ποτε ξανα...

Ζητανε οτι να  ναι λεφτα και χαλανε ευκολα τα προιοντα τους...

Αυτό ξαναπές το!! Δεν έχω ακούσει ούτε έναν άνθρωπο να έχει μείνει ικανοποιημένος! 

Βασικά εγώ έχω πάρει μια TurboX πριν από κάνα χρόνο από το stock house και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά. Βέβαια, πήγα με πλήρη συνείδηση για το τι αγοράζω. Τούρκικο πάνελ vestel αμφιβόλου ποιότητας, αλλά εμένα με κάλυψε πλήρως. 40αρα full HD Led στα 150€. Ότι πρέπει για δεύτερη τηλεόραση του σπιτιού.

Από εκεί και ύστερα, δεν πρέπει να έχεις έχεις απαιτήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...