Hal9000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σημαντικές εξελίξεις είχαμε αυτή την εβδομάδα στο Twitter και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη, με την αιφνίδια ανακοίνωση παραίτησης του μέχρι πρότινος διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, του Dick Costolo, αλλά και με μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία της υπηρεσίας.Όσον αφορά την παραίτηση του Dick Costolo, αυτή όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να ήταν αναγκαστική, εξαιτίας των αμφιλεγόμενων οικονομικών επιδόσεων της εταιρείας μετά την είσοδο της στο χρηματιστήριο, αλλά και την έλλειψη μιας ξεκάθαρης στρατηγικής για το πως μπορεί να προσελκύσει περισσότερους χρήστες. Τη θέση του θα αναλάβει προσωρινά ο Jack Dorsey, παλιός CEO της εταιρείας αλλά και συνιδρυτής της, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση και ότι το Twitter ψάχνει ήδη τον επόμενο του CEO ο οποίος δε θα αργήσει να ανακοινωθεί. Σε δήλωση του, ο Costolo αναφέρει «νοιώθω πολύ περήφανος για την ομάδα του Twitter και όσα μ' αυτή μπορέσαμε να καταφέρουμε μαζί κατά τη διάρκεια των 6 χρόνων που είμαι στην εταιρείας». Παράλληλα το Twitter ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα, καταργεί το όριο των 140 χαρακτήρων, μόνο όμως για τη λειτουργία DM ή αλλιώς αυτή των προσωπικών μηνυμάτων που μπορούν να ανταλλάξουν οι χρήστες. Το Twitter σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι η αλλαγή αυτή αφορά μόνο τα DM και όχι τα κλασσικά Tweets που μπορεί να δημοσιεύσει κάθε χρήστης στη σελίδα του, αφού μια τέτοια αλλαγή θα αλλοίωνε τη λειτουργία της υπηρεσίας. Site: Twitter
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό με το όριο των χαρακτήρων, απορώ και που υπήρχε.
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν δεν υπήρχε θα ήταν άλλο ένα Facebook. Χώρια που για να γράψεις κάτι έξυπνο που να βγάζει νόημα πρέπει να σκεφτείς παραπάνω οπότε ανεβαίνει το επίπεδο των σχολίων Και δεν αναφέρομαι σε tweets τύπου "ουάου, γαμάτο το super paradise" 2
Lomar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν δεν υπήρχε θα ήταν άλλο ένα Facebook. Χώρια που για να γράψεις κάτι έξυπνο που να βγάζει νόημα πρέπει να σκεφτείς παραπάνω οπότε ανεβαίνει το επίπεδο των σχολίων Και δεν αναφέρομαι σε tweets τύπου "ουάου, γαμάτο το super paradise" Σωστό, αλλά το όριο ήταν παράξενο να υπάρχει στα απευθείας μηνύματα aka DM 3
pcos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό με το όριο των χαρακτήρων, απορώ και που υπήρχε. δεν καταργειτε στα γενικα μυνηματα αλλα μονο στα προσωπικα! πολυ λογικο.
JohnyFire Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 μολις εσβησα το δικο μου καιρος να το κανουν και αλλοι...
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 μολις εσβησα το δικο μου καιρος να το κανουν και αλλοι... Καλά εγώ και που το χω μόνο για να υπάρχει είναι..
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγώ από την άλλη, μετά από μια περίοδο χαζολογήματος, έκανα ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα και πλέον το χρησιμοποιώ μόνο σαν news feed ακολουθώντας τις σελίδες που με ενδιαφέρουν και ορισμένους προσωπικούς λογαριασμούς π.χ. Βαρουφάκης 1
jim_tron Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 το twitter είναι ανώτερο του ΦΒ. Καμιά σχέση. 1
thodoris1985 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 μολις εσβησα το δικο μου καιρος να το κανουν και αλλοι... Και πως θα παίρνεις άλλη μια συμετοχή στους διαγωνισμούς του insomnia; 1
el97639 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν δεν υπήρχε θα ήταν άλλο ένα Facebook. Χώρια που για να γράψεις κάτι έξυπνο που να βγάζει νόημα πρέπει να σκεφτείς παραπάνω οπότε ανεβαίνει το επίπεδο των σχολίων Αυτο με το οτι ειναι COOL να εχει οριο 140 χαρακτηρων μου θυμιζει την διαφημιση ADSL που εβαζε κοσμο να λεει οτι ειναι cool να εχεις dial-up γιατι οταν τελικα φορτωνει η σελιδα νιωθεις οτι φτανεις σε μια ολοκληρωση και κατι τετοιες βλακειες που προφανως ειχε σκοπο να ξεφτιλισει οσους ακομα ειχαν dial-up. Στο fb στα μικρα ποστ θα πεσει το ματι σου αν ειναι πιο εκτενη πατας το more.. και τα διαβαζεις , αλλα αν θες να ειναι εξυπνο κ συνοπτικο αυτο που θες να πεις απλα το γραφεις . Πιστευω στο twiter απλα σκαλωσαν με μια ιδεα κ δεν την αλλαζουν γιατι ετσι
segamisanxtes Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν δεν υπήρχε θα ήταν άλλο ένα Facebook. Χώρια που για να γράψεις κάτι έξυπνο που να βγάζει νόημα πρέπει να σκεφτείς παραπάνω οπότε ανεβαίνει το επίπεδο των σχολίων Και δεν αναφέρομαι σε tweets τύπου "ουάου, γαμάτο το super paradise" Σωστό, αλλά το όριο ήταν παράξενο να υπάρχει στα απευθείας μηνύματα aka DM Το τουίτερ πάει να συναγωνιστεί το φβ γιαυτό και εξαρχής εισήλθε στο χρηματιστηριο. Λογικό να μην φτάνει τα έσοδα του φβ (αντίστοιχα).Οπότε συνημμένα αλάζει και το κεφάλι. #twitterrules
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ακουσατε οτι θα αναλαβει ο κυριος Snoop D-o-double g CEO ετσι; Λεει ενας τυπος, αντι για checkmark διπλα στους verified χρηστες θα εχει ενα weed leaf Go Snoop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα