Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος το λέει αυτό?

Οι πιο πάνω το λενε.

Το βασικό για εμένα είναι η ασφάλεια.

Δεν παει να λέει η άδεια 10, αν έχει ζώνες για 2, δύο θα μπουν μέσα.

Δημοσ.

Ρε παιδια αφηστε τις αδειες και δειτε το ΛΟΓΙΚΑ.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν 2 ζωνες πισω και ο κατασκευαστης να λεει 5 ατομα?

έλα ντε... η άδεια και οι ζώνες τα μαρτυρούν όλα. Βασικά το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να κοιτάξει την άδεια.. μετά παίρνει σειρά η κοινή λογική!

Δημοσ.

Μια χαρα νομιμα ειναι...Δεν υπαρχει νομος να τα υποχρεωσε να βαλουν πισω ζωνες.Κοινη λογικη ειναι οτι λεει η αδεια κυκλοφοριας.Αλλοιως τι νοημα εχει να το γραφει ?

Αν ειναι λαθος και καποιο εχει προβλημα θα ψαξει να βρει τροπο να την διορθωσει.

Μα αυτό λέω, ο αριθμός των ζωνών ασφαλείας είναι ίσος με αυτόν που λέει η άδεια..

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτό λέω, ο αριθμός των ζωνών ασφαλείας είναι ίσος με αυτόν που λέει η άδεια..

Το προβλημα ειναι οτι καποιες αδεις εχουν λαθη.Εδωσα παραδειγμα δυο αδειες απο Audi TT που η μια λεει για 5 και η αλλη για 4 ατομα.

post-40980-0-25799300-1434565582_thumb.png

post-40980-0-70378100-1434565587_thumb.png

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι καποιες αδεις εχουν λαθη.Εδωσα παραδειγμα δυο αδειες απο Audi TT που η μια λεει για 5 και η αλλη για 4 ατομα.

παντως οσα αυτοκινητα ειχαμε, σωστα τα ελεγαν

Δημοσ.

Οι πιο πάνω το λενε.

Το βασικό για εμένα είναι η ασφάλεια.

Δεν παει να λέει η άδεια 10, αν έχει ζώνες για 2, δύο θα μπουν μέσα.

Συγγνώμη, άλλο κατάλαβα.

Το διάβασα βιαστικά και μου φάνηκε πως εννοούσες ότι δεν μπορούν να σε γράψουν αν βάλεις παραπάνω άτομα.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να έχουν λάθει γιατί οι άδειες βγαίνουν με βάση του τι στοιχεία έχει δώσει ο κατασκευαστής... άρα σωστά είναι ότι γράφουν.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να έχουν λάθει γιατί οι άδειες βγαίνουν με βάση του τι στοιχεία έχει δώσει ο κατασκευαστής... άρα σωστά είναι ότι γράφουν.

Οποτε στο ενα απο τα δυο δινει λαθος στοιχεια .Προφανως σε αυτο που λεει για 5 ατομα που δεν χωρανε με τιποτα .Αλλα αν σταματησει η τροχαια με 5 ατομα παρα πολυ στρημογμενα δεν μπορει να σου κανει και τιποτα

Δημοσ.

Εχει ζώνες για 5 άτομα Γιάννη ;

Οχι ...Δυο εμπρος και δυο ισω εχουν και τα δυο .Ενας αντρα ή γυναικα μετριων διαστασεων δυσκολα μπορει να κατσει πισω .

Δημοσ.

η δική μου άδεια έχει λάθος.

Δημοσ.

Οποτε στο ενα απο τα δυο δινει λαθος στοιχεια .Προφανως σε αυτο που λεει για 5 ατομα που δεν χωρανε με τιποτα .Αλλα αν σταματησει η τροχαια με 5 ατομα παρα πολυ στρημογμενα δεν μπορει να σου κανει και τιποτα

Για να λέει 5 η άδεια.. δεν χωράνε το ξέρω στο ττ.. αλλά αν η εταιρία το δίνει 5 ατόμων δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ρωτήστε την εταιρία.. μήπως το αναθεώρησε και τα δίνει ως 4 θέσεων. 

η δική μου άδεια έχει λάθος.

Πήγαινε ρώτα πρώτα τι δίνει η εταιρία ως αριθμό επιβατών και ΑΝ είναι λάθος να την αλλάξεις για να μην έχεις πρόβλημα με την ΕΛ.ΑΣ..

Δημοσ.

Για να λέει 5 η άδεια.. δεν χωράνε το ξέρω στο ττ.. αλλά αν η εταιρία το δίνει 5 ατόμων δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ρωτήστε την εταιρία.. μήπως το αναθεώρησε και τα δίνει ως 4 θέσεων. 

Πήγαινε ρώτα πρώτα τι δίνει η εταιρία ως αριθμό επιβατών και ΑΝ είναι λάθος να την αλλάξεις για να μην έχεις πρόβλημα με την ΕΛ.ΑΣ..

Ετσι κι αλλοιως ποτε δεν μπαινουν 5 ατομα γιαι δεν χωρανε οποτε και να σταματησει η Τροχαια δεν μπορει να με γραψει.Γιατι να μπω στην διαδικασια αλλαγης αδεια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...