Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν διαφορετικό πλαίσιο τα quattro και μη

Τα μη quattro ήταν ακριβώς όπως το gold 4 με ημιακαμπτο και τα quattro ήταν ίδιο σασί με το s3/r32 που ειχε πίσω πολλαπλούς συνδέσμους

Οπότε θεωρητικά μόνο ίδιο σχήμα έχουν, το πλαίσιο είναι διαφορετικό

Εχουν παντως ακρβως τους ιδιους χωρους μεσα και μου κανει εντυπωση η διαφοροποιηση .

Δημοσ.

Κανονικά το quattro που υπάρχει κεντρικός άξονας και πίσω διαφορικό θα έπρεπε να είναι 4θυρο μιας και θεωρητικά αυτό θα έχει μικρότερους χώρους (και οι πολλαπλοί θα έπρεπε επίσης να τρώνε χώρο από κάπου έστω τις αποσκευές)

Το c2 μου πάντως λέει4 όπως θα έπρεπε

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά το quattro που υπάρχει κεντρικός άξονας και πίσω διαφορικό θα έπρεπε να είναι 4θεριό μιας και θεωρητικά αυτό θα έχει μικρότερους χώρους (και οι πολλαπλοί θα έπρεπε επίσης να τρώνε χώρο από κάπου έστω τις αποσκευές)

Το c2 μου πάντως λέει4 όπως θα έπρεπε

Λογικα ολα αυτα .Οπως λογικο και το 5 ατομα που λεει το δικο μου Honda CRV.

Δημοσ.

Ρε παιδια αφηστε τις αδειες και δειτε το ΛΟΓΙΚΑ.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν 2 ζωνες πισω και ο κατασκευαστης να λεει 5 ατομα?

• Like 2
Δημοσ.

ΟΚ δεν μπορούν να σε γράψουν, αλλά σε ένα ατύχημα, αν χτυπήσει κάποιος, πάρε το αυγό και κούρευτο.

Δημοσ.

στην δική μου άδεια στο πεδίο S1 γράφει 5, το αυτοκίνητο όμως είναι επταθέσιο (citroen grand c4 picasso). ΓουΤουΦου, αν με πιάσουν με 7 άτομα θα με γράψουν;

• Like 1
Δημοσ.

στην δική μου άδεια στο πεδίο S1 γράφει 5, το αυτοκίνητο όμως είναι επταθέσιο (citroen grand c4 picasso). ΓουΤουΦου, αν με πιάσουν με 7 άτομα θα με γράψουν;

Να πας να σου αλλαξουν την αδεια με βεβαιωση του κατασκευαστη οτι ειναι για 7 ατομα.Ξερω...φασαριοζικη διαδικασια αλλα δεν νομιζω να γινεται αλοιως.

Δημοσ.

Φακ. Ωραία δουλειά βρήκαμε, πάνω που ηρεμήσαμε και δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε :)

Βεβαίωση από πού, από την τοπική αντιπροσωπεία σιτροέν;

έχω το πιστοποιητικό συμμόρφωσης του αυτοκινήτου που αναφέρει σαφώς αριθμό και διάταξη καθισμάτων (7, 2+3+2), αλλά είναι στα γερμανικά, κάνει άραγε;

Δημοσ.

Επιτρέπεται να είναι ίδιος ο αριθμός των ζωνών ασφαλείας και των επιβατών. Άν είναι 5 οι ζώνες, 5 επιβάτες επιτρέπονται, αν είναι 4, 4 επιτρέπονται, αν είναι 2, 2 επιρέπονται, αν είναι 0, 0 επιτρέπονται

Δημοσ.

Επιτρέπεται να είναι ίδιος ο αριθμός των ζωνών ασφαλείας και των επιβατών. Άν είναι 5 οι ζώνες, 5 επιβάτες επιτρέπονται, αν είναι 4, 4 επιτρέπονται, αν είναι 2, 2 επιρέπονται, αν είναι 0, 0 επιτρέπονται

Που το βρηκες γραμμενο αυτο ?Κυκλοφορουν ακομα και αυτοκινητα χωρις πισω ζωνες.

Δημοσ.

Που το βρηκες γραμμενο αυτο ?Κυκλοφορουν ακομα και αυτοκινητα χωρις πισω ζωνες.

Δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο, κοινή λογική είναι. Το οτι κυκλοφορούν αυτοκίνητα χωρίς πίσω ζώνες δεν πάει να πεί οτι είναι και νόμιμο..

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι, αφου δεν ειχε την ημερα κυκλοφοριας του στην Ελλαδα, που ο τοτε νομος δεν ελεγε κατι

αλλιως να μπουν σε ολα δεξιοι καθρεφτες, ABS και καταλυτες, και μετα να τα εγκρινει μηχανολογος του υπουργειου... yeah sure

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο, κοινή λογική είναι. Το οτι κυκλοφορούν αυτοκίνητα χωρίς πίσω ζώνες δεν πάει να πεί οτι είναι και νόμιμο..

Μια χαρα νομιμα ειναι...Δεν υπαρχει νομος να τα υποχρεωσε να βαλουν πισω ζωνες.Κοινη λογικη ειναι οτι λεει η αδεια κυκλοφοριας.Αλλοιως τι νοημα εχει να το γραφει ?

Αν ειναι λαθος και καποιο εχει προβλημα θα ψαξει να βρει τροπο να την διορθωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...