Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!
θα ήθελα να μου προτείνεται ένα royter γιατί αυτό που παρέχει ο ΟΤΕ το ΖΤΕ είναι απαράδεχτο από όλες τις απόψεις. Θα ήθελα να αγοράσω ένα γύρω στο 50αρικο να έχει καλό wifi σήμα κυρίως.
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

και μήπως ξέρετε τι ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω για να συνδεθεί στο δίκτυο μου ?

sakisvele τι εννοείς ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορει να δεχτει 2 ανεξαρτητες τηλεφωνικες γραμμες ομως.

απλα adsl router ψαχνει οχι adsl router για 2 adsl γραμμες.

και μήπως ξέρετε τι ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω για να συνδεθεί στο δίκτυο μου ?

sakisvele τι εννοείς ?

α.firmware update προληπτικα.

β.Pppoe/llc και Username/password της οτενετ.vpi 8 vci 35

αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν αντι για το 8970 παρε ειτε το 8980 ειτε ακομα καλυτεραο το 9980 που ειναι και vdsl οποτε να μην χρειαστει αλλαγη στο μελλον οταν πας στο Vdsl.

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι με το ΖΤΕ του ΟΤΕ.Εχω ISDN γραμμη .

Μπορω να βαλω πανω το TP-LINK TD-W8970 και αν ναι, σεταρετε αυτοματα πανω στην ISDN ?

Δημοσ.

απλα adsl router ψαχνει οχι adsl router για 2 adsl γραμμες.

α.firmware update προληπτικα.

β.Pppoe/llc και Username/password της οτενετ.vpi 8 vci 35

αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν αντι για το 8970 παρε ειτε το 8980 ειτε ακομα καλυτεραο το 9980 που ειναι και vdsl οποτε να μην χρειαστει αλλαγη στο μελλον οταν πας στο Vdsl.

Υπαρχει καποιος να μας πει πως τα περναμε poulinos στο ρουτερ με κανενα screenshot

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι με το ΖΤΕ του ΟΤΕ.Εχω ISDN γραμμη .

Μπορω να βαλω πανω το TP-LINK TD-W8970 και αν ναι, σεταρετε αυτοματα πανω στην ISDN ?

α.πρεπει να ειναι td8970b δηλαδη b=isdn για να παιξει.

β.περνας τελευταιο firmware.

γ.οχι δεν θα παιξει αυτοματα

Υπαρχει καποιος να μας πει πως τα περναμε poulinos στο ρουτερ με κανενα screenshot

αν τρεξεις το wizard η πας στην καρτελλα wan ή setup οπως το εχει εκει ειναι ολα.το 8/35 και το Pppoe/llc παιζει να ειναι ηδη ετοιμα και απλα να θελει username/password otenet.πχ [email protected] password 1234512@#@#

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω ενα με καλη εμβελεια ωστε να πιανει μεσα απο 2 τοιχους στα 6μ και να δουλευει. Το ΖΤΕ που εχω τωρα δειχνει οτι εχει σημα αλλα δεν φορτώνει. @poulinos θα με εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο? 

Δημοσ.

το 8970 ειναι μια καλη αγορα.αν πιανεις σημα με το zte σιγουρα θα πιανει και το tp link 8970.απλα το zte εχει διαφορα θεματα.δεν ειναι μονο το θεμα εμβελειας αλλα γενικα ειναι χαλια.οποτε εφοσον σαν σημα εισαι μια χαρα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα με το 8970.καλο ειναι οταν το παρεις να περασεις το τελευταιο firmware και στην ασυρματη καρτα δικτυου τους τελευταιους drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...