Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένα PC κόλλησε κάποιον ιό με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η λειτουργία του, αναγκάστηκα με το hirens να το ανοίξω να πάρω backup τα αρχεία και να του κάνω format. Μετά την εγκατάσταση των windows προσπαθώ να ανοίξω τα αρχεία του Word που πήρα backup (και είναι πάρα πολλά) και σε όλα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα και δεν μπορώ να τα ανοίξω. Δοκίμασα και σε άλλα pc αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα, τι μπορώ να κάνω?

post-264049-0-65224700-1434179542_thumb.jpg

Δημοσ.

Το δοκίμασα φίλε μου και σε όλα τα αρχεία μου εμφανίζει το μήνυμα "Invalid File. Please select another file to repair"

Δημοσ.

Μήπως, λέω, ο ιός ήταν κάποιος crypt και το ίδιο γίνεται και σε εικόνες;;;

Αν ναι, με 'γειά! Ή πληρώνεις ή τα χάνεις όλα.

Αν θυμάσαι ποιος crypt ήταν, μπορεί με λίγο ψάξιμο και πάρα πολύ τύχη να βρεις τρόπο να τα ξεκλειδώσεις. Κάποια variants είναι εύκολα στο ξεκλείδωμα ή απλά κλειδώνουν τον header μόνο του αρχείου και ίσως να μπορέσεις να τα επιδιορθώσεις. Πάντως η οι πιθανότητες να τα καταφέρεις είναι κάτω από 5%.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι φίλε μου, ούτε οι φωτογραφίες ανοίγουν και λέει ότι έχουν καταστραφεί. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά κάτι σαν decrypter... που μου διαφεύγει τώρα. Απ' ότι φαίνεται δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για λύση αν και δε καίγομαι κιόλας απ' τη στιγμή που ούτε ο ίδιος ο πελάτης φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...