fouskos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εχουν μεγάλη διαφορά. μεταχειρισμένο το 16 το βρίσκεις κανα 40αρι. ΟΚ. Ευχαριστώ θα πάρω το pro 16.
Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παίδες, παίζουμε παρέα 3 άτομα PES απ'το 2008 περίπου. Εγώ προσωπικά είμαι με το Pro απ'την έκδοση του '98. Δεν το έχουμε αλλάξει ακόμη και τις εποχές που περνούσε δύσκολες στιγμές με την άνοδο του FIFA. Μέχρι ....που ήρθε η έκδοση του 2016 (PS4) και πραγματικά μας έχει χαλάσει όλους τρομερά. Μιλάμε για αγνώριστο παιχνίδι στον τομέα του gameplay με τάση στο πολύ εύκολο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ γκολ. Και πριν πει κάποιος το κλασσικό "δεν παίζετε καλή άμυνα", ξεκαθαρίζω δεν είναι θέμα άμυνας αλλά ευκολίας τελειωμάτων. Στο 90% των περιπτώσεων απέναντι στο τέρμα, βρίσκουμε δίχτυα. Κλειστές γωνίες, δίπλα απ'το τέρμα κτλ Δε θυμάμαι κάποιο σύγχρονο PRO τόσο απλό στο σκοράρισμα. Χθες ας πούμε έμπαιναν γκολ με σχετική άνεση ακόμη κι από 40 μέτρα. Ακόμη και η ψαρωτική έξοδος του τέρματος , δε φαίνεται να έχει σοβαρή λειτουργία πλέον. Κι όλα αυτά, μια έκδοση μετά. Δοκιμάσαμε το update. ΤΠΤ απολύτως... Διαβάζω ότι και άλλα άτομα έχουν παρόμοιο θέμα με τη συγκλονιστική ευκολία των γκολ-παθητικά τέρματα αλλά απ΄την αλλη αναρωτιεμαι, όλοι αυτοι που το αποθεώνουν φέτος και το χαρακτηριζουν το καλυτερο των τελευταιων ετων...δεν παρατηρησαν αυτη την αλλαγή; Κάνουμε κάτι λάθος εμείς; Γίναμε ξαφνικά οι παιχταράδες με τα τρομερά τελειώματα; Μην τρελαθούμε.. Φυσικά δεν είναι πάντα έτσι αλλά τις περισσότερες φορές αυτά τα εύκολα γκολ δε λείπουν. Αμαρτία να γυρίσουμε στο 2015. Για πρώτη φορά σκεφτόμαστε έντονα την επιλογή FIFA... απο το 2009 μεχρι και το 2015 εκεγα το φίφα (πιο πριν ήμουν με pro). φετος το ξαναγύρισα στο pro 16 γιατί το φίφα μου φάνηκε το ίδιο με περσυ (θα του πάρω του χρόνου που θα κάνει 15ευρώ, 50 και 60 δεν αξίζει). το φιφα ήταν στο άλλο άκρο. στο 2015 είχα παίξει απειρες ώρες. ένα ψαλιδάκι δεν είδα. οι τερματοφύλακες παραήταν γάτες στα πετάγματα, σε βαθμό σπαστικό. στο pro 16 απο την αλλη μπαίνουν πιο ευκολα, ανεβασα τη δυσκολία και εστρωσε κάπως. εχω παίξει καμια 10αριά αγώνες και εχω δει τα πάντα. και ψαλίδια και γκολ απο τρελές γωνίες. μερικές φορές οι διαιτητές έχουν κάνει τα στραβά μάτια σε τραγικές φάσεις οπως και οι τερματοφυλακες έχουν κάνει μερικές τραγικές μαλακίες. βεβαια έχει και πολλά θετικά. παίξε το demo toy fifa και δες αν σε πείσει. 1
Alex21121988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει ρε παίδες, τα γκολ μπαίνουν εύκολα όταν βλέπεις τέρμα και ειδικά όταν πλασάρεις (R2 ή RT για το xbox) Eίχε δίκιο και ο φίλος όμως πιο πάνω. Όταν παίζεις με Real και Barcelona γίνεται ακόμη πιο εύκολο να περάσεις την κάθετη, πιο εύκολο να το πετάξει o Ronaldo, o Messi ή όποιο άλλο 90αρι+ έχουν.. Όταν πάρεις καμιά άλλη ομάδα που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο δεν θα βγεις τόσο εύκολα στην επίθεση και δεν θα κάνεις τα όργια που φαντάζεσαι ότι θα έκανες. Οκ, και εγώ παίρνω Inter, μπορώ να νικήσω τον οποιοδήποτε σε μια σειρά παιχνιδιών, με τακτική κτλ, το εύκολο γκολ η αλήθεια είναι, θα το φάω από τον άλλο με την Real, Bayern, Barcelona γιατί το είπαμε και παραπάνω, είναι πιο εύκολο να κάνεις το οτιδήποτε με αυτές τις ομάδες. Υπάρχει και ο random παράγοντας όμως όπως και το τι ομάδες παίζουν. Όταν παίζουμε πχ Inter-Juventus με φίλο μου, δεν βλέπεις πολλά γκολ, και πως να δεις αφού είναι όλα κλειστά, και κονταροχτυπιόμαστε στο κέντρο του γηπέδου. Όταν βγούμε όμως σε φάση, το 95% των περιπτώσεων είναι γκολ, και δεν είναι μόνο γιατί ήμαστε καλοί παίχτες αλλά γιατί είναι όντως πολύ εύκολο το σκοράρισμα. *Τελευταίο για να το τελειώσω. Έβαλα χτες το update το οποίο έδωσαν.. Πάλι μισοτελειωμένο είναι... ΕΛΕΟΣ. Τα ρόστερ πάλι δεν είναι πλήρως ενημερωμένα.. Κάτι παπούτσια έβαλαν, γήπεδο δεν πρόσεξα, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό..
Scatman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μα προφανώς οι Bayern - Real είναι οι κλεφτομάδες του pro, το γνωρίζουμε ήδη. Ωστόσο αυτό το χάλι δεν υπήρχε στο Pro 15. Ίσα ίσα που μας χάρισε κι επικές στιγμές. Ακόμη κι έτσι, όταν πήραμε χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες πάλι τα ίδια. Δεν είναι φυσιολογικό με 10 σουτ στην εστία να έχεις 5-6 γκολ. Χάνεται η ισορροπία. Αν φτάσουμε στο σημείο να παίρνουμε Σαχτάρ, Δυναμό κτλ ε τότε χάθηκε το νόημα του παιχνιδιού και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Όπως είπα είπαίζουμε χρόνια ατελείωτα προ κι όσες φορές ανέφερα το παραπάνω πρόβλημα οι απαντήσεις ήταν "παίξτε καλύτερη άμυνα, ασε τις υπερομάδες" λες και δεν έχω ξαναδεί τι είναι το προ. Αγνοείται όμως η πραγματική υπόσταση του προβλήματος που δεδομένα υπάρχει. παίξε το demo toy fifa και δες αν σε πείσει. Αυτή είναι η επόμενη κίνησή μας. Ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μετάβαση
isspro98 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 η konami δυστηχως παει εντελως χαλια. οποιος ασχολειται το τελευταιο 5μηνο με τα νεα της ,βλεπει οτι οδευει προς την γουβα. το pro πιστευω οτι αν οχι του χρονου, τοτε σιγουρα αργοτερα θα σταματησει να κυκλοφορει, εστω απο την konami. ειναι ολοι εκει μεσα στην εταιρια πλεον χαμενοι στον κοσμο τους....
Scatman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μίλησα με γνωστούς μου, αντιμετώπισαν κι αυτοί πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα που ανέφερα παραπάνω. Εξακολουθώ να απορώ πως τα reviews και πολλοί χρήστες που το εκθειάζουν. Το κριτήριο είναι τα Modes; Master league και φιλικά με την ΑΙ; Aν ναι, τότε εμείς που δεν ασχολούμαστε με αυτά και λιώνουμε με κόντρες αποκλειστικά; Τέσπα. Έπειτα, δοκιμάσαμε το demo του FIFA 16 και για να μην πολυλογώ ενθουσιαστήκαμε. Μάλλον ήρθε η ιστορική στιγμή για τη μεγάλη μετάβαση. Συγκριτικά με το Pro, παρατήρησα έχει απίστευτα πιο προχωρημένη ΑΙ στην άμυνα που σου δίνει την ώθηση να μαρκάρεις και να παίξεις σωστά. Δλδ, ούτε πολλές ψευτιές με απότομα lags των παιχτών, ούτε ρίχνουμε το σπριντ και πετάμε τον άλλο εκτός φάσης. Ανάλογα τη δυσκολία δε μπαίνουν κι εύκολα γκολ! Οι διαφορές στα επίπεδα των ομάδων δεν είναι τόσο εμφανείς μέσα στο γήπεδο κι αυτό δίνει οπωσδήποτε ένα αέρα ρεαλισμού/ισορροπίας. Για κάποιον Pro-άκια...απαιτείται ένα διάστημα προσαρμογής στις πάσες και γενικότερα το στυλ gameplay που είναι ελαφρώς διαφορετικό. Βέβαια, στο οπτικό κομμάτι υστερεί έναντι του Pes..αλλά οκ! ο έλεγχος είναι στα ίδια επίπεδα ως προς την απόκριση. Δεν το περίμενα αλλά μετά την απογοήτευση του PES 2016, αυτό ήταν μία θετική εξέλιξη.
Alex21121988 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Kαι σε προηγούμενα pes υπήρχε η ευκολία του goal (pes 2011-2012) αλλά μετά από κάποια patch είχαν κάνει τους keepers πιο καλούς και τα έπιαναν. Οπότε διορθώνεται. Μην βλέπεις το pes σαν simulation ποδοσφαίρου. ''Ποδοσφαιράκι'' το λες και τίποτα παραπάνω. Τόσα χρόνια iss pro, και pes έπειτα, αυτό παίζουμε. Αν θέλεις παραπάνω ρεαλισμό, ατμόσφαιρα γηπέδου, καλό ΑΙ, πολλές επιλογές κινήσεων+unique player moves, ε πας fifa.
Scatman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μα δεν είναι θέμα αναζήτησης simulation. Για μας προ = χαβαλές κι ευκαιρία να πούμε καμιά χαζομάρα. Ωστόσο, όταν στερείς την ομαλότητα απ'το παιχνίδι συγκριτικά πχ για να μην πάμε μακριά. με το Pro15..εεε πως να το κάνουμε, μας τη χαλάει. Οι αμαρτίες των προηγούμενων Pro είναι ένα άλλο θέμα .Δε θέλω να κρίνω διαχρονικά το franchise. Mε απασχολεί το σήμερα...που αγοράσαμε από κοινού και δεν είναι ικανοποιητικό στον τομέα που ανέφερα. Προφανώς φταίμε κι εμείς που επενδύσαμε τυφλά αλλά και οι εταιρείες πρέπει να δείχνουν μία συνέπεια ...χωρίς να κρύβονται πίσω απ'τον μανδύα του patch. Τέσπα, ότι έγινε έγινε. Ελπίζω μελλοντικά να διορθωθεί το κομμάτι που μας απασχολεί.
kirdou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Patches στο ps4 υπαρχουν η ενδεχεται να βγουν;ωραιο gameplay αλλα χωρις επισημα δικαιωματα ομαδων και πρωταθληματων δεν...
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 τις ομάδες (σηματα - φανέλες ) τις φτιάχνεις μέσα σε λίγη ώρα απο εδώ: http://psaddict.gr/prwto-pes-2016-patch-gia-premier-league/
kirdou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ωραια νoμιζα οτι γινεται μονο για pc .Λογικα θα βγουν στην πορεια και για αλλα πρωταθληματα.
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 μετά τα τελευταία updates η ΑΙ και το πως μπαίνουν τα γκολ έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
woolfy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια επαιξα χτες για πρωτη φορα το παιχνιδι. Πραγματι αυτα που διαβασα πιο πανω ισχύουν. Απο εκει που ημουν σουπερ χασογκολης στο 15 εχω γινει Σέντερ φορ επιπεδου Φαν Μπάστεν! Μακαρι να βελτιώσουν λιγο τους τερματοφύλακες γιατι ετσι ειναι κριμα να σου βγαινει το λαδι στην αμυνα κ στο πρωτο τετ α τετ να τρως γκολ. 1
sir_platanight Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα εδω και 3-4 μερες.Αγορασα το ps4 πριν απο ενα μηνα μαζι με το προ.(παιζω πολλα χρονια στον υπολογιστη).Παιζω online και εδω και 3-4 μερες αργει παρα πολυ να μπει στο myclub γραφει για 5 λεπτα establishing communication και γενικα αργει παρα πολυ και στο menu του my club.Πριν ηταν ολα μια χαρα!το μονο που εχω κανει πριν γινει αυτο ειναι να παρω στον παροχο μου και να δωσω βλαβη!μου κατεβασαν την ταχυτητα γιατι ειχα αποσυνδεσεις..δεν ηταν αυτο αφου σημερα το ξαναγυρισα σε fast path και μου ανεβασαν παλι την ταχυτητα..μεχρι και ρουτερ αλλαξα χτες(μου το αντικατεστησαν).εκανα και τεστ connection στο ps4 και μου βγαζει "the router in use may not support IP fragments" ενω πριν δεν μου το εβγαζε..αλλα δεν ειναι ουτε αυτο αφου εβαλα και ρουτερ προηγουμενου παροχου και δεν το βγαζει αλλα κανει τα ιδια!!και γενικα εχω ψαξει πολυ στο ιντερνετ γι αυτο..κατι αλλο που εκανα ειναι να αγορασω απο ebay το 2κ16 σε primary account!!υπαρχει περιπτωση να μου το εχει κολλησει αυτο?παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω!!!τα φωτα σας...σορρυ αν ειμαι σε λαθος section.
woolfy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τι γινεται ρε παιδια, δεν ασχολειται κανεις με το προ 16; Εμενα παντως μου αρεσει, οκ τα γκολ μπαινουν ευκολότερα απο το περσινό ομως εχει αλλα θετικα που το κανουν για μενα πολυ καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα