euxoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι μας εχει βγαλει τα μάτια στις βελτιώσεις και το φιφα.. Η εκδοση για τις next gen κονσολες ειναι ίδια στο pc διαφερει και στις παλιες. και γιατι αναφερουν πως το port στο pc εχει γινει απο ps3 εξου και τα συγκριτικα βιντεο pc/ps4?
Alex21121988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 http://blog.public.gr/event/pexe-to-neo-pes-2016-me-tous-kaliterous/?utm_source=Public.gr+Latest+News&utm_campaign=cf276fd23a-GamingPo1509169_16_2015&utm_medium=email&utm_term=0_60275397ff-cf276fd23a-23428453&mc_cid=cf276fd23a&mc_eid=bac5ee4847 Να το αναφερω και εδω αν ενδιαφερεται κανεις. PES 2016 event το Σαββατο στο Mall Αγιου Δημητριου. Για ελάτε να τα πούμε εκεί. Εκεί εργάζομαι, όποιος έρθει p.m για να του πω και details.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 εντάξει πλέον που το έλιωσα καμιά μέρα ολόκληρη μπορώ να πω οτι ναι επιτέλους βγήκε το προ που πλέον και ο πολάκις θα πει οτι είναι μαμάτο χαχαχα, οι reviewers έχουν δίκαιο, παιχνιδάρα, ίσως το καλύτερο ΄για τη γενιά του όλων των εποχών, δεν έπαιξα master league ,full multi με φιλαράκια, είδα και ένα bug στο collision αλλα οκ αυτά γινόντουσαν πάντα. φέτος το pes είναι σε πολύ δυνατό επίπεδο. 4
tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνω και εγω, πολυ καλο και το μαστερ λιγκ που παιζω κυριως. 1
teofross Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το ιδιο.Θεωρώ οτι όντως ειναι παρα πολυ καλό φετος.Εχει καταπλητικό animation , πολυ καλη φυσική της μπαλας & αλλιλεπίδρασης μεταξυ των παικτών & πάρα πολυ ωραια ρόη παιχνιδιού.
jim22479 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 εντάξει πλέον που το έλιωσα καμιά μέρα ολόκληρη μπορώ να πω οτι ναι επιτέλους βγήκε το προ που πλέον και ο πολάκις θα πει οτι είναι μαμάτο χαχαχα, οι reviewers έχουν δίκαιο, παιχνιδάρα, ίσως το καλύτερο ΄για τη γενιά του όλων των εποχών, δεν έπαιξα master league ,full multi με φιλαράκια, είδα και ένα bug στο collision αλλα οκ αυτά γινόντουσαν πάντα. φέτος το pes είναι σε πολύ δυνατό επίπεδο. φιλε μια ερωτηση: με τους φιλους σου επαιζες exbibitions ή πρωταθληματακια custom , ή ολοκληρο φουλ πρωταθλημα πχ Πρεμιερ αλλα όμως να μπορεις να διαλέξεις side. Καταρχας , σε ps4 επαιζες;
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μια ερωτηση: με τους φιλους σου επαιζες exbibitions ή πρωταθληματακια custom , ή ολοκληρο φουλ πρωταθλημα πχ Πρεμιερ αλλα όμως να μπορεις να διαλέξεις side. Καταρχας , σε ps4 επαιζες; exhibitions καθαρά δε δοκιμάσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα είναι time consuming χαχα, σε ps4 ναι. το έχω απο τον θείο σε pc καμία σχέση, είναι απαράδεκτη η κοναμι που φέρνει την ps3 έκδοση στο pc.ένας λόγος που αγοράζω πλέον ps4 είναι για να παίζω και σωστό ποδοσφαιράκι. εντομεταξύ βγάζει το πλαίσιο bundle με fifa 16 1tb στα 399. δώσε με προ ρε !@#$%!#%$^..... θα περιμένω μέχρι 9 οκτ...
dinhio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα το μονο που δε μου αρεσει ειναι οτι δεν ουτε καν τις μεταγραφες του ιουλιου και η κινηση των παιχτων ,το τρεξιμο τους ειναι σαν να σερνονται!Ολα τα αλλα ειναι μια χαρα!
jim22479 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 exhibitions καθαρά δε δοκιμάσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα είναι time consuming χαχα, σε ps4 ναι. το έχω απο τον θείο σε pc καμία σχέση, είναι απαράδεκτη η κοναμι που φέρνει την ps3 έκδοση στο pc.ένας λόγος που αγοράζω πλέον ps4 είναι για να παίζω και σωστό ποδοσφαιράκι. εντομεταξύ βγάζει το πλαίσιο bundle με fifa 16 1tb στα 399. δώσε με προ ρε !@#$%!#%$^..... θα περιμένω μέχρι 9 οκτ... ε καλα , δε θα τελειωνατε το πρωταθλημα με την μια . Εμεις παιζουμε καποια παιχνιδια - το σωζουμε και συνεχιζουμε αλλη φορα.
Tiphonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια βοηθεια παίδες. Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι Unable to implement live update αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια βοηθεια παίδες. Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι Unable to implement live update αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online Είχα στο παρελθόν ένα παρόμοιο πρόβλημα με το Pro15. TP-LINK είναι το modem/router σου?
Tiphonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ναι, το έλυσες με καποιον τρόπο το πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ναι, το έλυσες με καποιον τρόπο το πρόβλημα; Ναι, άλλαξα router (έβαλα αυτό που δίνει ο OTE). Ίσως υπάρχει και κάποια άλλη λύση αλλά επειδή είχα του OTE διαθέσιμο δεν το έψαξα καν. Good luck!
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μια βοηθεια παίδες. Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι Unable to implement live update αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online Βάλε το Xbox One σε DMZ στο ρουτερ και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μια βοηθεια παίδες. Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι Unable to implement live update αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online Tiphonas, το έλυσες τελικά το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα