Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι μας εχει βγαλει τα μάτια στις βελτιώσεις και το φιφα..

Η εκδοση για τις next gen κονσολες ειναι ίδια στο pc διαφερει και στις παλιες.

και γιατι αναφερουν πως το port στο pc εχει γινει απο ps3 εξου και τα συγκριτικα βιντεο pc/ps4?

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://blog.public.gr/event/pexe-to-neo-pes-2016-me-tous-kaliterous/?utm_source=Public.gr+Latest+News&utm_campaign=cf276fd23a-GamingPo1509169_16_2015&utm_medium=email&utm_term=0_60275397ff-cf276fd23a-23428453&mc_cid=cf276fd23a&mc_eid=bac5ee4847

Να το αναφερω και εδω αν ενδιαφερεται κανεις. PES 2016 event το Σαββατο στο Mall Αγιου Δημητριου.

Για ελάτε να τα πούμε εκεί. Εκεί εργάζομαι, όποιος έρθει p.m για να του πω και details. B)

Δημοσ.

εντάξει πλέον που το έλιωσα καμιά μέρα ολόκληρη μπορώ να πω οτι ναι επιτέλους βγήκε το προ που πλέον και ο πολάκις θα πει οτι είναι μαμάτο χαχαχα, οι reviewers έχουν δίκαιο, παιχνιδάρα, ίσως το καλύτερο ΄για τη γενιά του όλων των εποχών, δεν έπαιξα master league ,full multi με φιλαράκια, είδα και ένα bug στο collision αλλα οκ αυτά γινόντουσαν πάντα. φέτος το pes είναι σε πολύ δυνατό επίπεδο.

• Like 4
Δημοσ.

και εγω το ιδιο.Θεωρώ οτι όντως ειναι παρα πολυ καλό φετος.Εχει καταπλητικό animation , πολυ καλη φυσική της μπαλας & αλλιλεπίδρασης μεταξυ των παικτών & πάρα πολυ ωραια ρόη παιχνιδιού.

Δημοσ.

εντάξει πλέον που το έλιωσα καμιά μέρα ολόκληρη μπορώ να πω οτι ναι επιτέλους βγήκε το προ που πλέον και ο πολάκις θα πει οτι είναι μαμάτο χαχαχα, οι reviewers έχουν δίκαιο, παιχνιδάρα, ίσως το καλύτερο ΄για τη γενιά του όλων των εποχών, δεν έπαιξα master league ,full multi με φιλαράκια, είδα και ένα bug στο collision αλλα οκ αυτά γινόντουσαν πάντα. φέτος το pes είναι σε πολύ δυνατό επίπεδο.

φιλε μια ερωτηση: με τους φιλους σου επαιζες exbibitions ή πρωταθληματακια custom , ή ολοκληρο φουλ πρωταθλημα πχ Πρεμιερ αλλα όμως να μπορεις να διαλέξεις side. Καταρχας , σε ps4 επαιζες;

Δημοσ.

φιλε μια ερωτηση: με τους φιλους σου επαιζες exbibitions ή πρωταθληματακια custom , ή ολοκληρο φουλ πρωταθλημα πχ Πρεμιερ αλλα όμως να μπορεις να διαλέξεις side. Καταρχας , σε ps4 επαιζες;

exhibitions καθαρά δε δοκιμάσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα είναι time consuming χαχα, σε ps4 ναι. το έχω απο τον θείο σε pc καμία σχέση, είναι απαράδεκτη η κοναμι που φέρνει την ps3 έκδοση στο pc.ένας λόγος που αγοράζω πλέον ps4 είναι για να παίζω και σωστό ποδοσφαιράκι.

εντομεταξύ βγάζει το πλαίσιο bundle με fifa 16 1tb στα 399. δώσε με προ ρε !@#$%!#%$^..... θα περιμένω μέχρι 9 οκτ...

Δημοσ.

εμενα το μονο που δε μου αρεσει ειναι οτι δεν ουτε καν τις μεταγραφες του ιουλιου και η κινηση των παιχτων ,το τρεξιμο τους ειναι σαν να σερνονται!Ολα τα αλλα ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

exhibitions καθαρά δε δοκιμάσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα είναι time consuming χαχα, σε ps4 ναι. το έχω απο τον θείο σε pc καμία σχέση, είναι απαράδεκτη η κοναμι που φέρνει την ps3 έκδοση στο pc.ένας λόγος που αγοράζω πλέον ps4 είναι για να παίζω και σωστό ποδοσφαιράκι.

εντομεταξύ βγάζει το πλαίσιο bundle με fifa 16 1tb στα 399. δώσε με προ ρε !@#$%!#%$^..... θα περιμένω μέχρι 9 οκτ...

ε καλα , δε θα τελειωνατε το πρωταθλημα με την μια . Εμεις παιζουμε καποια παιχνιδια - το σωζουμε και συνεχιζουμε αλλη φορα.

Δημοσ.

Μια βοηθεια παίδες.

Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι

Unable to implement live update

αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error

Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online

Δημοσ.

Μια βοηθεια παίδες.

Στην έκδοση για XBOX one μου βγάζει το μήνυμα στην αρχη με το που φορτωνει το παιχνιδι

αν προσπαθήσω να μπω Online και να παίξω μου βγαζει: Establishing connection Error

Παρολα αυτα το ιντερνετ δουλευει σωστα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μπαίνω κανονικα online

Είχα στο παρελθόν ένα παρόμοιο πρόβλημα με το Pro15. TP-LINK είναι το modem/router σου?

Δημοσ.

ναι, το έλυσες με καποιον τρόπο το πρόβλημα;

Ναι, άλλαξα router (έβαλα αυτό που δίνει ο OTE). Ίσως υπάρχει και κάποια άλλη λύση αλλά επειδή είχα του OTE διαθέσιμο δεν το έψαξα καν. Good luck!

Δημοσ.

Μια βοηθεια παίδες.

Βάλε το Xbox One σε DMZ στο ρουτερ και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Μια βοηθεια παίδες.

Tiphonas, το έλυσες τελικά το πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...