Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To PES 16 είναι εμφανώς λίγο καλύτερο από το PES 15.Κακά τα ψέματα τo PES έχει πέσει σε σύγκριση με το Fifa.Μέχρι το 2012 μπορώ να πω το PES καλύτερο από το fifa έπειτα δεν...PES 16 6/10

Δημοσ.

έχεις άδικο φίλε το PES16 είναι πολύ καλύτερο από το περσινό και μπορώ να πω πλέον μπορεί να συγκριθεί άνετα με το FIFA στο θέμα του ρεαλισμού , με μοναδική εξαίρεση τους τερματοφύλακες που πάραμένουν μέτριοι. 

*στο λέει κάποιος που είναι fan του fifa εδώ και είκοσι χρόνια.*

Δημοσ.

Από το περσινό ναι...αλλά σε σχέση με το fifa δεν και θα σου πω το γιατί...Έπαιξα και τα δύο demo.Στο fifa τα γραφικά είναι πιο ευκρινέστατα όπως τα πρόσωπα και οι κινήσεις πιο ρεαλιστικά...Οι τερματοφύλακεσ λίγο πιο σταθέροι αλλά γενικά μέτριοι επίσης μου άρεσε το καινούργιο σύστημα στα μαρκαρίσματα επίσης είναι λίγο πιο εύκολο να βάλεις γκολ από ότι στο fifa 15.Τέλος μου άρεσε ότι έχουν βάλει σπρέι στα φάουλ.Στο PES τώρα το 90% πήγαιναν πάνω στο τέρμα ο τερματοφύλακας δύσκολα τα μπλόκαρε,μόνο τα απέκρουε και έπαιρνες κόρνερ.Δεν συκρίνεται με το fifa με τα άπειρα skills των παιχτών...Fan του PES ήμουν μέχρι το 2012 μετά με κέρδισε το fifa αλλά πλέον δεν είμαι fan.Απλά για πιο σοβαρά πράγματα είναι το Fifa πλέον το PES είναι χαβαλετζίδικο.Σαφώς δεν θα συμφωνήσουμε αλλά αντικειμενικά το fifa>Pes.Αυτά!

Δημοσ.

Στο fifa τα γραφικά είναι πιο ευκρινέστατα όπως τα πρόσωπα και οι κινήσεις πιο ρεαλιστικά

ΧΑΧΑ.Καλο.Μεσα στον ρεαλισμο οι κινησεις και ειδικα οι ΦΑΤΣΕΣ στο φιφα,Γνωστο αυτο

Δημοσ.

βγήκαν μερικά reviews, παίρνει πολύ καλά σκορ, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το collision engine, λένε για το καλύτερο προ απο ps2 era, προσωπικά δεν έπαιξα ούτε το demo, το τελευταίο pes που έλιωσα ήταν το 13 ,με το 14 ασχολήθηκα λίγο με το 15 καθόλου εντελώς(λόγο έλειψη κονσόλας..)

τώρα σκέφτομαι για bundle ps4 με pes 2016, έχει και τον αγαπημένο μου παίχτη εξώφυλλο χαχα. μπορώ να το παίξω στο pc αλλα έχω συνηθήσει τα ποδοσφαιράκια στις κονσόλες και μου χαλάει το immersion :P.  

Δημοσ.

το 2015 το εχουμε παρατησει απο τοτε που βγηκε το ντεμο του 2016(btw πρωτη φορα φετος που μας δωσαν πληρως λειτουργικο ντεμο)...

ξερουμε διαφορες του κανονικου παιχνιδιου στο gameplay απο το ντεμο?

επισης πολυ σημαντικο οτι φετος θα εχουμε patchακια και για το ps4

Δημοσ.

κατι θα παιζει όμως με τα Patches . Νομιζω ότι δε θα μπορεις να το μεταφερεις από κονσολα σε κονσολα . Κατι τετοιο εχω διαβασει. Απλα οποιος είναι μαγκας και το φτιαχνει στο δικο του μηχανημα , θα ναι οκ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην είναι και ίδιος ο τρόπος που θα τα βάζουμε, όπως κάναμε δηλαδή με το ps3. Ένα ένα αρχείο, έπρεπε να κάτσεις καμιά ώρα εκεί να πατάς το X...

Δημοσ.

http://blog.public.gr/event/pexe-to-neo-pes-2016-me-tous-kaliterous/?utm_source=Public.gr+Latest+News&utm_campaign=cf276fd23a-GamingPo1509169_16_2015&utm_medium=email&utm_term=0_60275397ff-cf276fd23a-23428453&mc_cid=cf276fd23a&mc_eid=bac5ee4847

Να το αναφερω και εδω αν ενδιαφερεται κανεις. PES 2016 event το Σαββατο στο Mall Αγιου Δημητριου.

Δημοσ.

www.metacritic.com/game/playstation-4/pro-evolution-soccer-2016

Μέχρι στιγμής έχει το καλύτερο aggregate score μετά το PES 6.

Νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει μετα το PES6 απο την σειρα στις κονσολες.. Οποτε δικαιωματικα. Αφου για πρωτη φορα σκεφτομαι να το παρω μετα απο χρονια.

Δημοσ.

Ρε παιδες γιατι δεν το ενοικιαζετε στην κοσολα που το θελετε και αν σας κανει το αγοραζετε (ετσι οτι αλλαγες εχουν γινει απο το ντεμο (αν εχουν γινει ) να ειναι τελικες και να μην περιμενετε βελτιωσεις οι αλλαγες ;;;

επισης οι περισσοτεροι ΔΕΝ λετε σε ποια κονσολα το δοκιμασατε..

Τεσπα για εμενα το Pro εχει σταματησει στο 6, απο τοτε οτι εχει βγαλει κατι καλο η ΚΟΝΑΜΙ, εν αντιθεση με την ΕΑ που απο το ΦΙΦΑ 2009 και μετα οι βελτιωσεις οσο πανε και αυξανονται (απλα φετος ειναι λιγοτερες απο περσι και απο καθε αλλη χρονια)

Δημοσ.

Nαι μας εχει βγαλει τα μάτια στις βελτιώσεις και το φιφα..

Η εκδοση για τις next gen κονσολες ειναι ίδια στο pc διαφερει και στις παλιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...