xavier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 βγηκε απο χθες λεμε 2-3 παιχνιδια που επαιξα, προκειται για ενα αναβαθμισμενο προ 15, με πολλες βελτιωσεις αλλα χωρις μεγαλες διαφορες 1
Alex21121988 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ^ Όπως είπε και ο από πάνω συμφορουμήτης. Ένα pes 15 με βελτιώσεις είναι. Αυτό που είδα επίσης είναι ότι τα ρουφάνε από παντού οι keepers. Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί θα παίζουμε έχοντας σκορ πόλο σε κάθε game. Κάποιες κινήσεις το κάνουν να φαίνεται καλύτερο του περσινού αλλά δεν πρόκειται για φτου και από την αρχή παιχνίδι από την KONAMI όπως είχε γίνει στο pes11. Αυτό με τις μεταγραφές στα pes είναι αηδία κάθε χρονιά. Παίζω με 5 - 6 φίλους μου, ο κάθε ένας έχει την ομάδα του, και κάθε φορά πρέπει να κάνουμε εμείς τις μεταγραφές. Οι Ιάπωνες ακόμα και με το release του game θα έχουν τον Tevez και τον Pirlo στην Juventus.(για παράδειγμα) Επιτέλους βάλτε περισσότερες επιλογές για tournament για να παίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει και το offline κομμάτι όχι μόνο το online.. Το τελευταίο pes που είχε κάτι τέτοιο ήταν το 12 με το community που μπορούσες να παίξεις από 3 και πάνω παίχτες μια διοργάνωση που την έστηνες όπως ήθελες εσύ. Έλεος πια, κάντε και κάτι. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το βάλετε αυτό.
iignatios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παίζουμε χρόνια PES από το PS1.. η ΚΟΝΑΜΙ πάντα έκανε 3 βήματα μπροστά και 5 πίσω..Αυτό συνεχίζεται και σήμερα..Τέλειο δεν υπάρχει βέβαια αλλά κάποια καλά στοιχεία πρέπει να διατηρούνται..Οι άνθρωποι πειραματίζονται κάθε χρόνο..Φέτος ειδικά ΑΙ άμυνας TRAGIC,GK το ίδιο ,παίκτες από σίδερο φλίπερ..δεν σταματάνε πουθενά χωρίς να κουράζονται απο την μία άκρη του γηπέδου στο άλλο..καλύτερες κινήσεις κλπ..γενικά 4/10 αν δεν αλλάξουν τα παραπάνω στην κανονική έκδοση.
polakis21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αντε και του χρονου Κοναμι. Παλι φιφα και φετος. Κριμα...
alimentas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 To pes15 ηταν μια χαρα παιχνδιδαρα ειδικα σε pc κ με pach με τα παντα αυθεντικα. Αμα το 16 ειναι ενα βελτιωμενο 15 οτι καλυτερο,η επιλογη να παιξεις ενα διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι θα ειναι και φετως μονοδρομος. Στο ''αριστο'΄και ''αληθοφανες'' fifa το player id το μαθανε ή ακομα ειτε παιζει με Μεσι ή Φετφαντζιδη ειναι το ενα και το αυτο???
Platini_Athens Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Iσα ισα λενε οτι στο προ16 δεν καταλαβαινεις player ID - stats ...επισης δεν κουραζεται κανενας στον αγωνα.
Alex21121988 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μιας που αναφέρθηκαν τα patch/mods κτλ, φέτος θα μπορούμε να βάζουμε στο ps4 κανονικά patch-ακια από wehellas κλασσικά. Άντε γιατί όλο North London και West Blue δεν γίνεται.. Όσο αφορά το FIFA που συνεχώς αναφέρεται (προφανώς), έχει καλύτερη ατμόσφαιρα του γηπέδου συγκριτικά με το pes αλλά δεν μπορώ να το πω ''ποδοσφαιράκι'' με τίποτα. Πάει να μου περάσει κάτι το οποίο μου είναι άγνωστο εδώ και πόσα χρόνια που έχω παρατήσει το FIFA για να παίζω pes. Είναι και η παρέα στην μέση που όλοι γουστάρουν προ και έτσι.
iziamos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αντε και του χρονου Κοναμι. Παλι φιφα και φετος. Κριμα... Δυστυχώς, αν και άκρως καφενειακή άποψη, είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς. Με την επιφύλαξη βέβαια ότι και του χρόνου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε playstation 4 που το έπαιξα ήταν πάρα πολύ καλό. Πάρα πολύ καλύτερο ευκολότερο από το fifa 15 στο να βάζεις γκολ, δημιουργούνται φάσεις και μπαίνουν πιο εύκολα και ωραία γκολ,ακόμα και στο επίπεδο:"Κορυφαίος" που το έπαιξα , νίκησα 6-1 την Γιουβέντους. Τα γραφικά αρκετά καλά και αναβαθμισμένα φαίνεται επιτέλους το γρασίδι σαν αληθινό κι όχι σαν επίπεδο.Η μπάλα επίσης είναι αναγλυφη. (το μόνο που μείον που έχει στα γραφικά είναι ότι ακόμα δεν αφήνει αποτυπώματα και πατημασιές στο χλοοτάπητα ,αν πρόσεξα σωστά) Ελέγχεις και τους πανηγυρισμούς των παικτών. Εγώ εχω στραφει τα τελευταία χρόνια στο FIFA αλλά βλέποντας οτι γκολ μπαίνουν πολύ δυσκολα και δεν δημιουργονται φάσεις καθόλου ευκολα,ουσιαστικά σαν ένα φλιπεράκι με παιχνίδι κέντρου είναι, σκέφτομαι να αγοράσω το PES 2016 τελικά για το PS4 Θα δω και demo του fifa 16 αλλά αμα είναι παλι τα ίδια ,δλδ φλιπερακι κεντρου ,πάσες/μπαλιες που δε περνανε ,θα ασχοληθω μόνο με PES 16 φέτος
xavier Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 οι συγκρουσεις μεταξυ των παιχτων ειναι πολυ βελτιωμενες οπως επισης και η ανταποκριση γρηγοροτερη απο ποτε... με τους τερματοφυλακες κανενα θεμα, ειδα ενα χαλβατζιδικο απο την κλειστη γωνια, σιγανο σουτακι αλλα κατα τα αλλα μου φανηκαν λογικοι... ενα που μου την εσπασε ειναι οτι δινει απλη πασσα(με το r2 κρατημενο) και ενω ο δικος μου φαινεται μπροστα απο τον αμυντικο, ο αμυντικος βγαινει 1ος στην μπαλα...θα το δω μηπως υπαρχει τροπος να παει ο δικος μου προς τη μπαλα( ή τωρα που το σκεφτομαι μπορει να φταιει και το r2, γιατι ισως καθεται ακινητος για να παιξει το 1-2, θα το τσεκαρω) το πλεονεκτημα στα φαουλ και στα οφσαιντ πολυ καλο, ο ελεγχος καλος γενικα πολυ καλο πατσακι του 15
Platini_Athens Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε playstation 4 που το έπαιξα ήταν πάρα πολύ καλό. Πάρα πολύ καλύτερο ευκολότερο από το fifa 15 στο να βάζεις γκολ, δημιουργούνται φάσεις και μπαίνουν πιο εύκολα και ωραία γκολ,ακόμα και στο επίπεδο:"Κορυφαίος" που το έπαιξα , νίκησα 6-1 την Γιουβέντους. Τα γραφικά αρκετά καλά και αναβαθμισμένα φαίνεται επιτέλους το γρασίδι σαν αληθινό κι όχι σαν επίπεδο.Η μπάλα επίσης είναι αναγλυφη. (το μόνο που μείον που έχει στα γραφικά είναι ότι ακόμα δεν αφήνει αποτυπώματα και πατημασιές στο χλοοτάπητα ,αν πρόσεξα σωστά) Ελέγχεις και τους πανηγυρισμούς των παικτών. Εγώ εχω στραφει τα τελευταία χρόνια στο FIFA αλλά βλέποντας οτι γκολ μπαίνουν πολύ δυσκολα και δεν δημιουργονται φάσεις καθόλου ευκολα,ουσιαστικά σαν ένα φλιπεράκι με παιχνίδι κέντρου είναι, σκέφτομαι να αγοράσω το PES 2016 τελικά για το PS4 Θα δω και demo του fifa 16 αλλά αμα είναι παλι τα ίδια ,δλδ φλιπερακι κεντρου ,πάσες/μπαλιες που δε περνανε ,θα ασχοληθω μόνο με PES 16 φέτος Aν και δεν εχω παιξει (PC here) να εχω προσωπικη αποψη απο το gameplay του ντεμο οντως πρεπει να ειναι ενα διασκεδαστικο, arcade προ το οποιο ηρθε να συμπληρωσει τα προηγουμενα 14 και 15 (η αγια Τριαδα χε χε, σοβαρα τωρα θεωρω οτι ειχαν καλες βασεις τα 2 τελευταια προ για κατι καλο μελλοντικα). Στο φιφα θα ελεγα οτι υπαρχουν γωνιες και σημεια που μπαινει ΠΑΝΤΑ γκολ καθως και bugs τα οποια αν τα γνωιριζεις και τα εκμεταλλευτεις εχεις αρκετες πιθανοτητες για κατι θετικο στον αγωνα. Δυστυχως η ΕΑ δεν κανει κατι ωστε να εξαφανισει οσα κανουν ζημια στο παιχνιδι και ξενερωνουν τους gamers-λατρεις του ρεαλισμου στα football games. Αλλο (-) ειναι η ταχυτητα και στα 2 παιχνιδια, απ οτι διαβαζω και το προ16 ειναι αρκετα γρηγορο. Εγω παντως κανω through passes μακρινες στο φιφα15 και περνανε αβερτα απο την αντιπαλη αμυνα...δεν το γραφω ως θετικο αυτο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγω σου λέω αν είσαι καλός στο fifa 15 όπως λες, στο pes 2016 θα νικάς για πλάκα 5-0 στο top-player επιπεδο.Θα περνάνε οι 7/10 πασες ,οι 7/10 μπαλιες,τα 7/10 σουτ θα μπαίνουν στα δίχτια. Μακάρι να το αφήσουν έτσι να μην το αλλάξουν στο κανονικό παιχνίδι ,γιατί στο online θα γίνεται επιτέλους παιχνίδι
Alex21121988 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 E στο Super Star δεν νικάς και συνέχεια με τέτοια score. Και εγώ καλός ισχυρίζομαι στο pes( όπως όλοι xD ) αλλά δεν βάζω τόσα. Στους φίλους μου από την άλλη το τινάζω πιο συχνά το διχτάκι. Αν έχεις μάθει από τα προηγούμενα μερικές κάθετες περνάνε και στο pes από ορισμένες γωνίες πάντα. Σε αυτό έκοψαν κάτι που έκανα εγώ με κάθετη και το θεωρώ καλό γιατί το είχαμε ξεφτιλίσει με την παρέα μου ειδικά όταν γίνεται η σέντρα που οι άμυνες είναι για κλάματα και περνάνε όλα. Σαν γενική φάση είναι ωραίο το pes16 αν σου άρεσε και το 15.
Platini_Athens Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Eμενα μου αρεσε το 14 ομως τα γραφικα στο πισι ηταν κατω του μετριου καθως και το gameplay ειχε delay που το παραταγες. Το σκεπτικο ηταν καλο...απλα ηθελε κουρδισμα. Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να υπαρχουν οι ωραιες καθετες πασες σε ενα ποδοσφαιρακι ΑΛΛΑ να μπορεις να κανεις αμυνα οχι να περναει η μπαλα μπροστα απο τους αμυντικους και να την κοιτανε. Με λιγα λογια θελω να λειτουργουν τα βασικα αψογα. Ομως το χουν κανει ετσι ωστε να χαιρεται η πιτσιρικαρια με πολο σκορ, η οποια πιτσιρικαρια δεν εχει κι ολας υπομονη καθως θελει γρηγορο αφυσικο παιχνιδι πανω κατω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πιο στρωτο gameplay απο το 15 μακραν, καλυτερη ροη στο παιχνιδι, πολυ καλυτερη αποκριση και collisions..Απεχει βεβαια ετη φωτος ακομη με το animation του fifa και την ποικιλια κινησεων και φασεων που μπορεις να βγαλεις.. Τα γραφικα ειναι κλασσικο προ.. Βελτιωμενα face skins και textures αλλα τιποτα το φανταστικο.. Μου κινησε πολυ την περιεργεια το demo εν αντιθεσει με το 15 που οπως μπηκε βγηκε.. Παιζει και να το τιμησω φετος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα