DTsuras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα αγορά αυτού του laptop απο MediaMarkt αλλά έχω κάπιους προβληματισμούς. 1)Καποιες φάσεις, ακούγεται κατι σαν να τρίζει μέσα απο το λάπτοπ και θέλω να ξέρω αν είναι κατι φυσιολογικό ή να το πάω για αλλαγή. 2)Σήμερα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα όταν έβαλα τον φορτιστή, τι ακριβώς σημαίνει και αν πρέπει να ανησυχώ. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2015 από DTsuras
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό το τρίξιμο δεν μου κάνεις για φυσιολογικό και ουτε το μήνυμα που σου βγάζει , καλύτερα μιας και ειναι καινούργιο πήγαινε το πίσω μηπως σου δώσουν αλλο κατευθείαν
DTsuras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό το τρίξιμο δεν μου κάνεις για φυσιολογικό και ουτε το μήνυμα που σου βγάζει , καλύτερα μιας και ειναι καινούργιο πήγαινε το πίσω μηπως σου δώσουν αλλο κατευθείαν Θα μου δώσουν ολοκαίνουργιο μετά απο 3 μέρες ή θα μου τα μασάνε και θα πρέπει να αρχίσω να φωνάζω? ps:Στα προιοντα εχουμε 14 μερες διορια για επιστροφη, μετα την 3η που θα το δωσω, θα γινει renew θα απλα θα μεινουνε 11 μερες?
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν υπάρχει όντως πρόβλημα καινούργιο θα σου δώσουν και καλύτερα να το πάς αύριο κιόλας μην το σκέφτεσαι και πολύ
DTsuras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Θα το πήγαινα χθές αλλά έκανε 1 ώρα και 20 λεπτά windows update(omg!) και δεν θα τα προλάμβενα ανοιχτά. Και αν όντως εχει πρόβλημα και απλά μου πούνε:"μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα"??? Τους ξερετε αυτούς... ΥΓ:Μπορεί τώρα να μην ακούγεται τόσο δυνατα αλλα ποιός ξέρει στο μέλλον τι προβλήματα μπορεί να προξενήσει.
DTsuras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πώς διαγράφω τον λογαριασμο μου ως admin? http://s29.postimg.org/ohqnkwaif/iiiii.png
DTsuras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια αυτο το laptop κανει συνεχεια DC απο το Internet, τι σκατα ?
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν μπορείς να σβήσεις τον administrator μονο να του βάλεις αν θέλεις η οχι pass και καποιες αλλες λειτουργίες τους , εγώ θα σου έλεγα να το πάς να το κοιτάξουν τα προβλήματα που έχεις μην το κρατάς αλλο
nikοs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αδελφέ πάνε το πίσω όσο είναι νωρίς, 7 μέρες DOA δίνουν οι περισσότερες εταιρίες αν τις ξεπεράσεις μετά πάει για σέρβις και όχι για αντικατάσταση.Είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν,θα είχες ξεμπερδέψει εξ αρχής αν το είχες επιστρέψει.
DTsuras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αδελφέ πάνε το πίσω όσο είναι νωρίς, 7 μέρες DOA δίνουν οι περισσότερες εταιρίες αν τις ξεπεράσεις μετά πάει για σέρβις και όχι για αντικατάσταση.Είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν,θα είχες ξεμπερδέψει εξ αρχής αν το είχες επιστρέψει. Να τους πω για το τριξημο και το DC του wifi?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Όλα θα τους τα πείς μην το σκέφτεσαι άλλο πήγαινε το ......
nikοs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν περιμένεις λίγο ακόμα στο τέλος θα περάσει το 7ημερο και δενθα στο αντικαταστήσει κανείς.
administrator Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αδελφέ πάνε το πίσω όσο είναι νωρίς, 7 μέρες DOA δίνουν οι περισσότερες εταιρίες αν τις ξεπεράσεις μετά πάει για σέρβις και όχι για αντικατάσταση.Είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν,θα είχες ξεμπερδέψει εξ αρχής αν το είχες επιστρέψει. Βασικά η Dell δίνει 30 μέρες DOA μέσω του support, όχι από το κατάστημα.
toshd3000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) η dell οντως δινει 30 μερες αντικατασταση αν ειναι θεμα hardware..το τριξιμο ειναι ο σκληρος που ακους να δουλευει!!!στην εκκινηση δεν στο κανει?! αν δεν ειναι ο σκληρος ειναι ο babadook που προσπαθει να βγει εξω!μη τον αφησεις!!! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από toshd3000
toshd3000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 τελικα τι εγινε με το λαπτοπ?! αν και ειναι λιγο αργα πηρε το ματι μου κι αυτο..http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/w/laptop/6905.laptop-battery-or-ac-adapter-issues
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα