Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι τελευταιο το otg εχει κ δικη του μνημη? οχι σωστα ανταπτορακι ειναι για να μπορεις μεσω αυτου να συνδεσεις φλασακι αυτο ειδα απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον αυτο καταλαβα :P

φιλε qsis εχεις δικιο δεν εχει τρελη διαφορα απο αποψη αποδοσης το τηλεφωνο και τα δυο τα σπανε κ εμενα προσωπικα μ αρεσει περισσοτερο σαν συνολο το g4  ομως οπως ειπα κ πριν για καποιον οπως εγω ο οποιος θελει ενα κινητο να του κρατησει μια 6ετια ισως και 7ετια πιστευω πως το s6 θα εχει καλυτερο aging απο το g4 γιατι ΟΟΟΛΕΣ αυτες οι διαφορες : καλυτερος επεξεργαστης πιο δυνατη καρτα γραφικων λιγααακι πιο γρηγορη ραμ το λειτουργικο του που οπως λενε ολοι το εχουν ελαφρυνει αρκετα για να μη λαγκαρει (οπως το s5)  θα το κανουν να κρατησει καλυτερα σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ αυτο ειπα και πριν. γιατι εγω του χρονου με βλεπω να περνω s6 active λογο της μπαταριας κ γιατι ειμαι και αδεξιος  :P ..τωρα που ειναι ολα καινουργια τα σπανε αυτο εννοειτε 

http://www.e-shop.gr/usb-stick-memory-flash-l?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C5%D3+USB&filter-9203=1

κατι τελευταιο το otg εχει κ δικη του μνημη? οχι σωστα ανταπτορακι ειναι για να μπορεις μεσω αυτου να συνδεσεις φλασακι αυτο ειδα απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον αυτο καταλαβα :P

φιλε qsis εχεις δικιο δεν εχει τρελη διαφορα απο αποψη αποδοσης το τηλεφωνο και τα δυο τα σπανε κ εμενα προσωπικα μ αρεσει περισσοτερο σαν συνολο το g4  ομως οπως ειπα κ πριν για καποιον οπως εγω ο οποιος θελει ενα κινητο να του κρατησει μια 6ετια ισως και 7ετια πιστευω πως το s6 θα εχει καλυτερο aging απο το g4 γιατι ΟΟΟΛΕΣ αυτες οι διαφορες : καλυτερος επεξεργαστης πιο δυνατη καρτα γραφικων λιγααακι πιο γρηγορη ραμ το λειτουργικο του που οπως λενε ολοι το εχουν ελαφρυνει αρκετα για να μη λαγκαρει (οπως το s5)  θα το κανουν να κρατησει καλυτερα σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ αυτο ειπα και πριν. γιατι εγω του χρονου με βλεπω να περνω s6 active λογο της μπαταριας κ γιατι ειμαι και αδεξιος  :P ..τωρα που ειναι ολα καινουργια τα σπανε αυτο εννοειτε 

σε αυτά τα 6 χρόνια θα πρέπει να υπολογίσεις και 3 τουλάχιστον φορές επίσκεψη στο service για να σου αλλάξουν μπαταρία με το ανάλογο κόστος  

Δημοσ.

Σε 6-7 χρόνια ο,τι συζητάμε σήμερα θα είναι για πέταμα

Ακόμα και αν "κάνει τη δουλειά" θα υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές και αυτές θα είναι ανυπόφορες, όπως είναι σήμερα τα κινητά 6 ετών

Επίσης σε ένα κινητό που δεν ανοίγει να αλλάξει η μπαταρία απλά από το χρήστη θα έχει χρειαστεί να κάνεις τουλάχιστον 2-3 φορές αλλαγή στην αντιπροσωπεία γιατί αποκλείεται να αντέξουν τόσο

Edit με πρόλαβε ο από πάνω

Δημοσ.

se auto me thn mpataria exete dikio kai oi duo guys...απλα να εξηγησω γιατι με κοπτει τοσο η διαρκεια σε βαθος χρονου που λεω...γιτι βλεπω δυο κολητους μου ο ενας με το galaxy s3 και ο αλλος me to s4 και παροτι ειναι "παλια" τα κινητα τους ειναι μια χαρα απο ολες τις αποψεις και δε σκεφτονται καν να αλλαξουν εκαναν μια καλη αγορα κ εχουν αραξει οχι σαν αλλους που πληρωνουν κ μετα το μετανιωνουν...παντως στα 6-7 χρονια τη μπαταρια αντε δυο φορες να την αλλαξεις του πουστη :P xaxaxa

Δημοσ.

Άλλο είναι καλό ένα κινητό 2-3 χρόνων άλλο 6-7

6-7 ούτε υπολογιστής δεν είναι καλός παρόλο που εκεί η εξέλιξη πλέον έχει βάλει φρένα

Δημοσ.

Γνωμη μου εαν σου φτανουν αλλα 32gb προσθετα παρε αυτο.

http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd-032g-g46-ultra-dual-usb-drive-32gb-p-PER.661929

Εαν ομως θελεις να χρησιμοποιεις οτι φλασακι εχεις(οπως εμενα που εχω παμπολα(καμια 12καρια))παρε τον αναπτορα.

Για το κινητο απλα να πω οτι ειναι μια ποιοτικοτατη(στην κορυφη κατα την γνωμη μου) (και δυνατη συσκευη) και αναλογως τις αναγκες σου θα το εχεις και σε βαθος χρονων.Εαν εισαι Mind χρηστης μια 5-6ετια θα σου την βγαλει ανετα με μια φορα αλλαγη μπαταριας περιπου.

Εαν εισαι πιο πανω απο Mind βαλε 4ετια.

Kαλοριζικη και καλοδουλευτη.

Εαν εσενα σου αρεσει οτι και να πουμε εμεις περισσευουμε.

Πιστευω οτι με την ελευση του Android M(με απασχολει το θεμα της ιδιωτικοτητας,ασφαλειας και των δικαιωματων στις εφαρμογες)το s6,note 4 κλπ θα στρωσουν ακομη περισσοτερο απο την lolipop που και τελευταια αναβαθμιση να ειναι θα εισαι καλυμμενος για οσο θα εχεις την συσκευη.

Το android εχει τοσα features απο μονο του εδω και χρονια που οτι και ναβγει στο μελλον θα ειναι περιττο αν οχι θα το χαλασει.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου εαν σου φτανουν αλλα 32gb προσθετα παρε αυτο.

http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd-032g-g46-ultra-dual-usb-drive-32gb-p-PER.661929

ή Link.png Site: αυτό που είναι usb 3(με ότι συνεπάγεται αυτό), λίγο πιο φθηνό από usb 2 από Ελλάδα, αν δεν το βιάζεσαι πολύ βέβαια(το παρήγγειλα κι εγώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...